Slot 10.001 De Nopți

Red Tiger

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

Red Tiger

RTP

Da

Jackpot

82.776.00 USD

Volatilitate

Nu

Bonusuri

94.37%

Câștig maxim

Scăzut

Subiect

Magie, mituri și legende

10,001 Nights

10.001 de nopți Revizuire slot online

Opera de artă în Red Tiger sloturile rareori dezamăgește și suntem încântați să dezvăluim că slotul de 10.001 de nopți arată superb pe orice dispozitiv. Scena este o cameră opulentă dintr-un palat arab, unde perdele roșii și aurii încadrează rolele, iar lămpile ornamentate se leagănă în briza nopții deșertului.

Chiar și simbolurile costumului de cărți cu valoare mai mică apar ca pictograme cu bijuterii, cu imagini foarte detaliate, cum ar fi lampa, cămila, tigrul și sultanul plătind mai mult atunci când parcurg acest joc cu 5 role și 20 de linii.

O femeie misterioasă este un simbol sălbatic în expansiune, iar jocul de sloturi 10.001 de nopți vine cu caracteristici precum respins cu doar simboluri foarte plătite în joc, multiplicatori câștigați la alegerea unei cărți și runda de rotiri gratuite Destiny la care poți revendica unele dintre premiile de top.

Această aventură arabă este pe deplin compatibilă cu PC-uri, iOS, Android și Windows mobile și găsită la unele dintre cele mai bune cazinouri mobile. Spațiul 10.001 de nopți îți va îndeplini toate dorințele?? Citiți recenzia noastră, apoi jucați pe site-urile noastre preferate pentru a afla singur.

Cum să joci slotul 10.001 Nights

Nici măcar începătorii nu vor avea probleme să înceapă aici, ca toți Red Tiger jocuri, este foarte ușor să configurați și să jucați slotul 10.001 Nights. Cu toate acestea, se adresează în mod direct jucătorilor cu mize mai mici, cu o gamă de pariere care merge de la 0.20 până la doar 8.00 pe rotire.

Faceți clic pe fila"Miză" pentru a vedea toate opțiunile de pariere, apoi pe butonul galben Rotire pentru a juca. O opțiune Auto setează rolele să se învârtească de până la 100 de ori singure, iar butonul Plătiți vă duce la tabelul de plăți. Aceasta listează de câte ori câștigați miza pe linie din diferitele simboluri atunci când acestea trec oricare dintre cele 20 de linii, începând din stânga.

Rotiri gratuite și alte caracteristici bonus de 10.001 de nopți

Privește deasupra rolelor unde vezi 4 lămpi. De fiecare dată când apare simbolul lămpii, acesta începe să umple contoarele și, odată pline, își deblochează propriile caracteristici speciale. Bonusul Imperial Spin elimină toate simbolurile plătitoare mai mici de pe role, după care veți primi un respin gratuit. Cu mai puține tipuri de simbol în joc, este mai ușor să obțineți un câștig mare din această rundă.

Funcția Random Wilds vede the maskSimbolul sălbatic al femeii este plasat în mai multe locuri pe role, unde acționează ca alții pentru a ajuta la crearea câștigurilor. În bonusul Mega Wilds, ea devine o salbatică în expansiune, umplând toate cele 4 rânduri pentru a garanta aproape o victorie. Bonusul multi-pick plasează 3 cărți de joc auriu la vedere și alegeți una pentru a dezvălui un multiplicator de până la 9x care se aplică următorului dvs. câștig.

Orice 3 sau mai multe simboluri de palat vor declanșa o funcție de rotiri gratuite Destiny. Primești 8 rotiri ale rolelor, iar lămpile se pot umple în continuare în timpul rundei. Mai multe palate redeclanșează jocurile gratuite și, dacă ai noroc, acest lucru se poate întâmpla iar și iar.

Caracteristici slot

Câștiguri maxime, RTP și Volatilitate de 10.001 de nopți Slot

Puteți câștiga mai mult de 10.001 de ori miza dvs. de la aparatul de slot 10.001 Nights. În realitate, multiplicatorii de câștig ajung până la 10.347x, dar deoarece pariul maxim este de doar 8.00, ceea ce înseamnă o valoare relativ scăzută de 82.776.00. Acesta este un joc cu volatilitate medie spre mare și, în general, pentru fiecare 100.00 pariat, se plătește înapoi 94.37 în premii, ceea ce este puțin mai mic decât 95.00 sau mai mult, preferăm să vedem.

Gânduri finale despre slotul online 10.001 Nights

Dacă nivelurile scăzute de pariere nu sunt o problemă pentru dvs., atunci aspectul superb și caracteristicile multiple ale jocului de sloturi 10.001 de nopți vă vor mulțumi cu siguranță. Imaginile foarte detaliate, stilul luxos și personajele realiste apar într-un slot plin de caracteristici.

Wilds-ul suplimentar, respins și stacked simbolurile wild nu vor crea întotdeauna combinații câștigătoare, dar am constatat că, de cele mai multe ori, veți obține un câștig din aceste funcții, iar multiplicatorii cărților vă garantează că veți plăti la următoarea rotire câștigătoare.

Bucurați-vă de această aventură arabă și jucați cel mai bun joc de sloturi 10.001 de nopți Red Tiger cazinouri, cum ar fi acele site-uri de cazinouri online recomandate pe paginile de.

Partenerii cazinoului