2 Zei – Slot Zeus vs Thor

Yggdrasil

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.50%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

15.360.00 USD

Subiect

Fantezie, Acțiune/Aventură, Grecia Antică, Vikingi

2 Gods - Zeus vs Thor

2 Zei - Zeus vs Thor Revizuire slot online

La cazinourile noastre online de top, natura epică a unei bătălii dintre zeii greci și nordici este surprinsă pe role. Alături de zei, simbolurile includ nave de război, căști și monștri asemănătoare câinilor din mitologia greacă și nordică, împreună cu alergări și scrisori care plătesc premii mai mici. Zeițele plătesc de 7 ori miza dvs. totală atunci când oricare dintre ele încrucișează toate cele 5 role.

Yggdrasil și studioul partener 4ThePlayer, și-au folosit aici grafica obișnuită de înaltă calitate, iar slotul 2 Gods - Zeus vs Thor arată fantastic pe PC-uri, iOS, Android și Windows mobile.

O jumătate a jocului are o culoare roșiatică și îl prezintă pe Zeus care se pregătește de luptă. Cealaltă parte este albastră și aici Thor se pregătește de luptă. Ai 1024 de moduri de a câștiga alergând din ambele părți sau 2048 de moduri în total. Alegeți să vă alăturați lui Thor sau Zeus la fiecare rotire și vă puteți dubla câștigul dacă combinația începe din partea pe care ați ales-o. Runda de jocuri gratuite Win Spin nu plătește doar un premiu la fiecare rotire, ci și un multiplicator în creștere.

Cum să joci slotul online The 2 Gods - Zeus vs Thor

Cel 0.10 până la 20.Gama de pariuri de 00 poate amâna rolele mari, dar potențialul de a câștiga o miză mult mai mare decât media de 15.360 de ori miza dvs. nu trebuie trecută cu vederea. Ca toți Yggdrasil jocuri, 2 Gods - Zeus vs Thor este foarte ușor de configurat și funcționează în același mod pe platformele desktop și mobile la cele mai populare cazinouri mobile.

Vine cu opțiuni standard de control, cum ar fi modurile Autoplay și Turbo, și puteți alege să redați coloana sonoră dramatică sau să o dezactivați. Cele 3 linii mici de pe comenzi deschid tabelul de plăți, unde vezi cât câștigi atunci când 3 sau mai multe simboluri de același tip se opresc pe role adiacente fie din partea stângă, fie din partea dreaptă.

Până acum, este un aspect destul de standard, dar ceea ce este diferit sunt cele 2 butoane de rotire. Unul este roșu, iar celălalt este albastru și puteți alege pe care să faceți clic la fiecare rotire. Faceți clic pe Red pentru a lupta cu Zeus pentru dvs. și dacă câștigați dintr -o combinație începând din partea stângă, premiul este dublat. Orice premii din partea dreaptă plătește la rata de bază, iar caracteristica este inversată dacă faceți clic pe butonul Blue Spin.

Rotiri gratuite și alți 2 zei - Zeus vs Thor Caracteristici bonus

Ambii acești zei puternici apar pe tambururi ca stacked simboluri sălbatice, ajutând la completarea combinațiilor, acționând ca altele, dacă este posibil.

Există 2 simboluri de împrăștiere în acest joc, cu fulgerul și ciocanul lansând fiecare o caracteristică de rotiri libere atunci când este văzută în 3 sau mai multe locuri simultan. Dacă cel puțin 2 împrăștiați se potrivesc cu butonul de rotire a făcut clic pe jocul declanșator, primiți 10 rotiri și, dacă nu, primiți doar 7 jocuri în plus.

Acestea sunt rotiri câștigătoare, așa că primiți un premiu de fiecare dată. Alegeți o culoare de buton pentru fiecare rotire, iar dacă câștigul se potrivește cu culoarea, un multiplicator crește cu 1x pentru restul jocurilor. Învârtirile câștigătoare pot fi redeclanșate de mai multe scatters.

Caracteristici slot

Plăți maxime, RTP și Volatilitatea a 2 Zei - Slot Zeus vs Thor

Premiile de la multiplicatorii Win Spin pot ajunge la un uriaș de 15.360x pariul tău sau 307.200.00 la 20.00 miza. Rentabilitatea medie de 96.5% se încadrează în limita noastră de 95%, iar acesta este un slot cu volatilitate ridicată, așa că așteptați-vă să vedeți decalaje relativ mari între rotiri câștigătoare.

2 Zei - Evaluare Zeus vs Thor și sloturi similare

Dacă vă plac jocurile epice, atunci slotul 2 Zeus - Zeus vs Thor este cu siguranță unul de jucat. Mecanismul de câștig în ambele sensuri, cu premiile dublate atunci când alegeți partea câștigătoare, este o caracteristică excelentă. Câștigurile și multiplicatorii garantați în timpul jocurilor gratuite sunt un alt punct culminant, dar nu vă așteptați să le declanșați prea des.

Pentru un joc cu volatilitate mai scăzută, cu un stil similar, joacă slotul Fortunes of Asgard de la Microgaming. Diferiți zei apar pe 5 role și 20 de linii, declanșând funcții precum rotiri gratuite cu simboluri wild lipicioase. Aceste jocuri impresionante se găsesc pe site-urile noastre de sloturi de top. Alăturați-vă zeilor în lupta lor epică astăzi.

Partenerii cazinoului