2 Milioane B.C. Slot

Betsoft

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

4

Dezvoltator

Betsoft

RTP

91.94%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

674.500.00 USD

Subiect

Fantezie, junglă, istorie

2 Million B.C.

2 milioane B.C. Revizuirea sloturilor online

Unul dintre cele mai mari hituri produse de Betsoft, cele 2 milioane B.C. slotul a fost un element de bază în catalogul studioului încă din primele zile. Te duce înapoi cu mii de ani în urmă, când oamenii cavernelor curtau femei cu diamante din sălbăticie, 2 Million B.C. Dispune de un ecran de 5 tamburi cu 30 de linii de plată active, umplute cu simboluri preistorice și bonusuri cinematografice distractive. Oferind un jackpot pe bani reali de 75.000 de monede și un design optimizat pentru mobil, acest slot vă va permite să câștigați niște sume solide de numerar, indiferent de dispozitivul pe care jucați.

În ciuda faptului că a fost un efort timpuriu al Betsoft, 2 milioane B.C. are același aspect 3D și caracteristici animate pe care le veți găsi în sloturile ulterioare de la furnizorul de software. Nici bonusurile atractive nu sunt excluse, jocul vă oferă nu numai rotiri gratuite, ci și alte două caracteristici bonus în care veți putea lupta cu un dinți de sabie pentru a câștiga niște premii în bani instantanee.

Cum să joci 2 Million B.Slot online C

Acest slot machine este un alt produs ușor de utilizat de către Betsoft care poate satisface chiar și jucătorii care nu au jucat niciodată sloturi online. Înainte de a vă începe aventura prin istorie, va trebui să utilizați comenzile sculptate în piatră din partea de jos a ecranului pentru a alege valoarea monedelor, pentru a ajusta numărul de linii de plată și pentru a configura pariul pe linie. Există o gamă largă de mărimi de pariuri pe care le puteți folosi pentru a juca, de la o miză mică de 0.01 credite pe rundă până la maximum 150 de credite și orice pariu între ele.

Liniile de plată active ale jocului vă oferă o șansă rară de a vă preselecta liniile de câștig și de a decide pentru care dintre ele doriți să plătiți - ceva ce nu vedeți în multe sloturi mai noi. Pentru a selecta mai înțelept, vă sugerăm să vizitați tabelul de plăți al slotului pentru a vedea toate liniile disponibile, dar și să verificați simbolurile și plățile jocului. Aveți la dispoziție un total de zece simboluri cu care să declanșați câștiguri, dintre care majoritatea pot plăti și pentru secvențe cu două simboluri. Toate premiile enumerate în tabelul de plăți sunt afișate în monede și toate pot crește/scădea pe măsură ce vă schimbați pariul pe linie. Jucați cu bani reali cu o miză minimă pe un site de sloturi online cu bani reali și obțineți premii de 2-500 de monede sau creșteți-vă pariul pe linie la maximum pentru a obține plăți mai bune de până la 2.500 de monede pe secvență!

Există și o versiune mobilă a 2 Million B.C. pe care îl puteți juca pe telefonul și tableta Android sau pe orice dispozitiv care rulează pe sistemul de operare iOS. Datorită faptului că are mai puțin spațiu pe ecran, versiunea mobilă a jocului are doar un control de rotire pe ecran, în timp ce celelalte comenzi sunt plasate într-un meniu separat. Dar totul este exact la fel ca atunci când jucați pe un computer.

2 milioane B.C. Caracteristici și rotiri gratuite

Ceea ce îți va plăcea la acest joc de slot este că, de cele mai multe ori, îți va cere doar să colectezi două simboluri care se potrivesc pe o linie de plată pentru a câștiga o plată. Până la șase simboluri diferite vă vor plăti chiar și atunci când potriviți două dintre ele într-o secvență, de la stânga la dreapta, în timp ce toate cele zece simboluri oferă premii pentru trei, patru și cinci câștiguri în același fel. Dintre toate aceste icoane, cei mai mari plătitori sunt simbolurile fata, dinții de sabie și albinele, care pot plăti până la 2.500, 2.000 și, respectiv, 1.500 de monede pe secvență.

Pentru unele plăți bonus, totuși, va trebui să obțineți unele dintre simbolurile scatter speciale. Colectați trei simboluri de foc pe ecran pentru a activa un bonus de rotiri gratuite care poate fi reactivat de mai multe ori în același mod. Obțineți trei simboluri de ghindă și veți intra într-o funcție cinematografică în care vă veți lupta cu dinții de sabie pentru premii bonus instantanee. Și dacă primești trei sau mai multe simboluri de diamant într-o secvență pe orice linie de plată activă, vei primi atât o plată suplimentară de până la 1.000 de monede, cât și un bilet pentru funcția Diamond Bonus. Depășește dinte de sabie și fură-i diamantul și poți colecta niște plăți bonus suculente în timp ce joci pentru bani reali.

Caracteristici slot

2 milioane B.C. Verdict și sloturi similare

2 milioane B.C. de Betsoft este un joc slot simplu cu volatilitate medie, care va fi grozav pentru jucătorii cărora le place să joace ocazional sau cei care încep. Nu numai că slotul oferă o gamă largă de mărimi de pariuri care se potrivesc cu orice buget, dar oferă și o varietate de premii, de la randamente mici la un jackpot de până la 75.000 de monede pe rundă. Pe măsură ce jucați cu bani reali, veți obține o rată mare de lovituri care vă va oferi plăți recurente, oferind o mulțime de premii mai mici pentru a vă păstra bugetul în timp ce așteptați câștigurile mai mari. Pe scurt, dacă îți dorești un joc de slot amuzant, care să te răsplătească bine fără să devii prea riscant, 2 Million B.C. va fi în valoare de a fi trecut pe lista dvs."de jucat".

Alternativ, dacă ești un jucător cu experiență care nu se teme să-și asume o șansă mai mare, Betsoft face, de asemenea, jocuri cu volatilitate ridicată pe care poate doriți să le încercați. Pentru un alt slot distractiv cu 30 de linii de plată, dar unul cu premii de până la 965.620 de credite pe rundă, consultați slotul Blood Eternal. Pentru ceva unic, totuși, există slotul Good Girl Bad Girl care oferă un comutator de variație și premii și mai mari de peste 1.000.000 de credite. Consultați cazinourile noastre online de top pentru a găsi și mai multe produse din studio, dar și bucurați-vă de zeci de alte jocuri de la unii dintre cei mai buni furnizori de software din industrie.

Partenerii cazinoului