24k Dragon Slot

Play'n Go

Nota

4

Divertisment

4

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.20%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

2.400.000.00 USD

Subiect

Fantezie, magie

24k Dragon

24k dragon Revizuirea sloturilor online

Elementele vizuale utilizate în Play'n Go 24k dragon sloturile sunt uimitoare și are o temă fantastică puternică care se va potrivi cu Lord of the Rings și game of thrones fani. Este plasat într-o cameră plină cu un tezaur de dragoni de aur și bijuterii, iar un fundal cu efect de piatră încadrează setul de role 5x4. Simbolurile includ pictograme și pietre prețioase de cărți de joc în stil metalic și un cap de dragon care răcnește.

Deși începe cu 1024 de moduri de câștig, veți vedea rolele din mijloc extinzându-vă pentru a vă oferi 8192 de moduri de câștig într-o retur gratuit. Alte caracteristici recompense includ un simbol wild care înmulțește câștigurile și există șansa de a mări premiile de până la 64 de ori aici. În timpul unei runde de jocuri gratuite, setul de role se extinde din nou și puteți reactiva această rundă din nou și din nou.

Te poți juca 24k dragon pe PC-uri, dispozitive mobile iOS, Android și Windows la cele mai bune cazinouri mobile. Numele provine de la simbolurile dragonului de aur și de la faptul că premiul maxim este de 24.000 de ori miza ta sau de 2.400.000.00 la cel mai înalt nivel de pariu.

Cum să joci 24k dragon Joc de sloturi

Un interval generos de pariere de 0.20 până la 100.00 per rotire atrage o gamă la fel de largă de jucători și există o mulțime de opțiuni între aceste limite. Nu veți avea probleme la început, deoarece 24k dragon slotul folosește controalele dovedite Play’n GO care sunt ușor de utilizat și vă permit să personalizați jocul cu moduri automate și de rotire rapidă.

Mica filă"I" de pe panoul de control vă duce la o platabilă, unde veți găsi o listă completă a cât câștigați prin potrivirea simbolurilor de pe tamburi de la stânga la dreapta. Dragonul de Aur plătește cel mai mult, cu un câștig egal cu 5x miza dvs. atunci când apare pe toate cele 5 mulinete.

Rotiri gratuite și altele 24k dragon Caracteristici ale jocului de sloturi

Un piept de comori este sălbatic, așa că este capabil să acționeze ca alții, dacă este nevoie, uneori, sălbatici poartă multiplicatori de 2x sau 4x care stimulează orice victorii pe care le ajută să creeze. Dacă apar mai mult de un sălbatic, multiplicatorii lor se combină, ceea ce duce la un maxim de 64x.

Obțineți un respin gratuit al tambufurilor pe fiecare apariție a simbolului dragonului de aur și se joacă pe setul de tambur extins, cu 8 simboluri pe fiecare dintre cele 3 mulinete din mijloc. Acestea se extind, de asemenea, în timpul unei caracteristici de bonus pentru rotiri gratuite, care începe atunci când apar simboluri de împrăștiere a diamantelor. Orice 3, 4 sau 5+ diamante declanșează 8, 15 sau 20 de jocuri gratuite.

Aceste rotiri pornesc pe setul de tambur 5x4 de bază cu 1024 modalități de a câștiga și apare un contor de colecție de dragon. Fiecare simbol Dragon se colectează în contor în timpul jocurilor gratuite și, odată ce ai 3, se adaugă un rând suplimentar de simboluri pentru a vă oferi 2.000 de moduri câștigătoare. Mai mulți dragoni umplu contorul și adaugă și alte rânduri, până la maximum 8.192 dacă reușești să obții 15 sau mai multe simboluri dragon înainte de sfârșitul rundei.

Toate wild-urile au multiplicatori în această funcție și puteți reactiva rotiri gratuite de un număr nelimitat de ori cu mai multe simboluri scatter diamante.

Caracteristici slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitate de 24k dragon Slot

Vastul multiplicator de 24.000x valorează 2.400.000.00 când ai 100.00 mizat pe rotirea de declanșare. Acesta este un joc cu volatilitate ridicată, în care potențialul de câștiguri mari este echilibrat de posibilitatea unor intervale lungi între rotiri câștigătoare. The 24k dragon jocul de sloturi are un procentaj mediu de revenire la jucători de 96.2%.

24k dragon Slot Machine – Evaluarea noastră

Aspecte grozave, o temă extrem de populară și o combinație masivă de câștiguri pentru a da 24k dragon jocul de sloturi un apel irezistibil. Play’n GO evaluează volatilitatea 10/10, așa că nu fi surprins de perioadele relativ lungi de rotiri pierdute între câștigătorii care plătesc foarte mult.

Mecanismul de extindere a rolelor din jocurile de respins și gratuite ar trebui să vă ajute să colectați premii în timpul acestor funcții. Dacă vă plac jocurile interesante în stil fantasy, asigurați-vă că jucați 24k dragon slot online la cele mai bune site-uri de sloturi online Play’n GO.

Partenerii cazinoului