4 Diamond Blues Megaways Slot

Microgaming

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.40%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

370.000.00 USD

Subiect

Fructe, șapte, batoane și clopoței

4 Diamond Blues Megaways

4 diamond blues megaways Revizuirea sloturilor online

Titlurile Megaways sunt întotdeauna interesante și atrăgătoare pentru jucători și Microgaming stie asta. De aceea, dezvoltatorul a lansat un slot clasic sclipitor, inspirat din diamante și genul muzical blues, numit 4 diamond blues megaways, prezentând mecanicii mega-populari sub licență de la BTG. Slotul a fost de fapt creat de Buck Stakes Entertainment și oferă rotiri gratuite și multiplicatori pentru a vă îmbunătăți experiența la sloturi.

Veți asculta ritmul clasic de blues pe măsură ce încărcați acest slot cu 6 role, care poate oferi rânduri de la 2 la 7 simboluri. Veți beneficia de cele 117.649 de moduri de a câștiga și de RTP-ul mediu și vă va plăcea foarte mult volatilitatea ridicată și intervalul decent de pariere. Continuați să citiți 4 diamond blues megaways recenzie pentru a afla toate detaliile despre el.

Cum să joci 4 diamond blues megaways Slot

Primul lucru pe care îl veți observa când încărcați acest slot clasic este că rolele reprezintă o adevărată mașină de bandit cu un singur braț, cu mânerul în colțul din dreapta sus. În stânga, vedeți afișajul Megaways, care vă spune exact câte moduri de câștig sunt active la fiecare rotire. Indiferent dacă îl încărcați pe un desktop sau pe un dispozitiv mobil, butoanele de control ar fi amplasate în același loc.

În partea dreaptă a rolelor, veți vedea mai întâi butonul cu trei bare. Acest buton vă duce la tabelul de plăți. Înăuntru, veți vedea costumele de cărți de joc neplătite, urmate de clopoței, potcoave, trifoi, baruri, cireșe și cele mai plătite lucky 7s, care poate livra până la 7.5x miza. The Wild este cipul de cazinou, în timp ce Scatter the Blue Diamond, desigur.

Mergând în jos, veți vedea butonul Difuzor unde puteți regla sunetele de blues în joc. Urmează butonul Redare automată, urmat de butonul mare Rotire. Urmează butonul Monede, unde vă puteți ajusta pariul. Pariul poate fi oriunde de la 0.10 până la 20 de credite pe rotire, deci intervalul de pariere este foarte convenabil. Ecranele Pariul și Creditele sunt sub role, iar în stânga acestora, puteți vedea butonul Cumpărați rotiri gratuite, dacă este disponibil la cele mai bune cazinouri online din jurisdicția dvs.

4 diamond blues megaways Caracteristici bonus și rotiri gratuite

Pentru a rămâne fidel temei sale clasice, dar să vă ofere în continuare mecanica Megaways, 4 diamond blues megaways oferă un joc de bază Megaways, oferit în multe sloturi cu mecanica.

Desigur, va exista funcția Tumble, numită Rolling Reels în slot, Microgamingcaracteristica de semnătură a lui. De fiecare dată când obțineți un combo câștigător, simbolurile câștigătoare sunt eliminate din grilă, permițând simbolurilor rămase să se prăbușească în jos și noi simboluri să aterizeze de sus, completând spațiile goale. La fiecare rotire, numărul de simboluri disponibile pe role va varia, de la 2 la 7, permițând până la 117.649 de moduri de câștig. Cam atât când vine vorba de jocul de bază.

Pentru a declanșa 4 diamond blues megaways joc bonus, ar trebui să obțineți 4 Scatters. Veți primi 12 rotiri gratuite, dar dacă ați declanșat runda bonus cu mai mult de 4 diamante, pentru fiecare în plus, veți primi peste 5 rotiri gratuite! În timpul rotirilor gratuite, când obțineți 3 sau 4 diamante noi, veți primi 5 sau 10 rotiri gratuite noi adăugate la contor, respectiv.

Dar altceva se întâmplă și în timpul jocului bonus. Este introdus un multiplicator de câștig care începe de la 1x. La fiecare câștig succesiv, acest multiplicator crește cu 1+, fără limită!

Rețineți că, dacă este disponibil, puteți face clic pe butonul Cumpărați rotiri gratuite și pentru un pariu suplimentar de 100 de ori miza, vă puteți cumpăra în rotiri gratuite și puteți obține 12 rotiri gratuite fără a aștepta ca acestea să se declanșeze organic.

Caracteristici slot

4 diamond blues megaways Câștig maxim, Volatilitate și RTP

Fiind sus pe scara volatilității, 4 diamond blues megaways este un slot care poate oferi premii masive atunci când vă așteptați mai puțin. RTP-ul teoretic este 96.40%, iar maximul pe care l-ați putea câștiga este de 29.000 de ori miza.

Având în vedere intervalul decent de pariere, înseamnă că slotul poate oferi până la 580.000 de credite, dacă îl jucați pentru pariul maxim. Acesta este un potențial de plată incredibil de plin de satisfacții, unul pentru care merită să joci.

4 diamond blues megaways Verdict și sloturi similare

Combinația dintre mecanica Megaways și aspectul diamantelor ca simboluri principale este prezentă în multe sloturi, cum ar fi Red Tigerlui dynamite riches megaways, Megaways de marcă de la Iron Dog Studio și BlueprintDiamond Mine Extra Gold Megaways. Și în timp ce toate aceste titluri oferă o volatilitate ridicată și un interval decent de pariere, de asemenea, 4 diamond blues megaways este de fapt cel mai potrivit pentru acei jucători care doresc să investească doar 20 de credite și să obțină până la 580.000 de credite pentru asta. Slotul este destul de simplu de jucat și nu există nicio temă complicată implicată, așa că dacă doriți să câștigați premii excelente, în timp ce vă simțiți perfect confortabil privind simbolurile clasice, oferiți 4 diamond blues megaways o încercare pe cele mai bune site-uri de sloturi online. O sa il iubesti!

Sloturi Megaways

Partenerii cazinoului

Cine a creat slotul 4 diamond blues megaways?

Când a fost 4 diamond blues megaways eliberată?

De ce este 4 diamond blues megaways atât de popular?

Care este plata maximă 4 diamond blues megaways poate livra?

Cum să știu dacă sunt eligibil să folosesc funcția Cumpărați rotiri gratuite?

Face 4 diamond blues megaways au un jackpot?

Care este cel mai bun cazinou online la care te poți înscrie pentru a juca 4 diamond blues megaways slot online?

Este 4 diamond blues megaways un slot cu volatilitate ridicată?

Care este pariul minim pe care l-aș putea plasa pentru o rotire 4 diamond blues megaways?