4 Reel KingSlot

Novomatic

Nota

3

Divertisment

4

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

Novomatic

RTP

94.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Scăzut

Bonusuri

Da

Câștig maxim

50.000.00 USD

Subiect

Fructe, monede de aur/aur, șapte

4 Reel Kings

4 reel kingRevizuirea sloturilor online

4 reel kings de Novomatic este unul dintre cele mai unice și palpitante sloturi clasice cu fructe de pe piață.

Deși poate suna ca majoritatea sloturilor tradiționale, acest joc de sloturi plin de culoare este format din 4 grile individuale de 5x3! Acest design unic permite o experiență originală de care se poate bucura pe toate dispozitivele, inclusiv pe desktop, tabletă și dispozitive mobile. Ghidul nostru acoperă toate informațiile de care aveți nevoie pentru a profita la maximum de acest joc unic. Continuați să citiți pentru 4 reel kingghidul de slot.

Cum să joci 4 reel kings Slot online

La prima vedere, 4 reel kingSlotul poate părea complex cu designul neobișnuit format din patru grile 5x3. Deși poate părea ca niciun alt joc pe care l-ați jucat vreodată, 4 reel kingse pot bucura atât de jucătorii noi, cât și de cei experimentați. Jocul oferă beneficiul unui design unic și ciudat combinat cu ușurința și simplitatea sloturilor retro. 4 reel kings vă permite să selectați până la 20 de linii de plată pentru a avea șansa de a câștiga un total de 50.000 de monede. Puteți miza fiecare dintre aceste linii de plată de la doar 1 monedă până la maximum 5 monede pe linie. Puteți face o învârtire pe 4 reel kings de la minim 1 monedă până la un pariu maxim de 100 de monede pe rotire.

Meniul este situat în colțul din dreapta sus al ecranului. Meniul include opțiuni precum controlul volumului, asistență și selecții multilingve, precum și detalii despre bonusurile jocului. Sub role, veți găsi toate comenzile de care aveți nevoie pentru a vă configura jocul. Fila"Redare automată" poate fi selectată dacă doriți să setați câteva rotiri automate. Fila"Tabel de plăți" poate fi selectată pentru a vizualiza diferitele simboluri și valorile lor de plată. Utilizați controlul"Linii" pentru a selecta numărul de linii de plată cu care doriți să jucați. Apoi, utilizați controlul"Pariu/Linie" pentru a selecta suma de pariu preferată. Când sunteți gata să jucați acest joc palpitant cu fructe, faceți clic pe fila"Start" pentru a vedea ce are soarta în rezervă.

Veți vedea, de asemenea, o filă"Gamble" situată sub role. Acest slot fructat clasic vă oferă oportunitatea unică de a vă juca câștigurile după un spin de succes. Puteți alege să jucați jocul Gamble în orice moment al jocului dvs. pentru a avea șansa de a vă dubla recompensele. Dacă sunteți unul dintre acei jucători care se bucură de jocuri de noroc din mers, puteți juca cei 4 reel kings slot de pe orice dispozitiv mobil. Indiferent dacă dețineți un dispozitiv Android sau iOS, puteți accesa 4 reel kingJ Jocul mobil din browserul dvs. web mobil. Puteți experimenta fiorul acestui joc neobișnuit și rapid atunci când vizitați cazinoul mobil preferat.

4 reel kingS caracteristici și rotiri gratuite

4 reel kingS include simboluri retro clasice, cum ar fi fructe, aur și 7, precum și pictograme sălbatice și cărți de joc. Aveți 4 grile individuale 5x3 pe care să terenuri combinații de 3 sau mai multe simboluri potrivite. Cireșele și prunele vă pot începe cu o porție de până la 40 de credite, în timp ce cele 10 și J vă pot recompensa cu până la 60 de credite. Simbolul Q poate oferi plăți de până la 100 de credite, în timp ce K dublează această sumă cu până la 200 de credite. De asemenea, puteți găsi o pungă de aur care vă poate recompensa cu până la 500 de credite masive într-o singură rotire. Jocul vă oferă o altă șansă de a câștiga 500 de credite într-o singură rotire prin obținerea unei combinații de 7.

Cele 4 reel kingSlotul are funcții moderne, care includ un wild, un joc de noroc și o rundă bonus. Simbolul sălbatic din joc vă poate ajuta să formați mai multe linii câștigătoare și să câștigați mai multe recompense. Are puterea de a înlocui alte simboluri pentru a crea mai multe combinații câștigătoare. Runda bonus de rotiri gratuite este activată la întâmplare și vă poate surprinde în orice moment în timpul jocului. Această rundă de bonus incitantă vă va ține cu siguranță în atenție și oferă câteva plăți bonus majore. Aveți întotdeauna posibilitatea de a vă dubla recompensele alegând să jucați jocul de noroc după orice rotire câștigătoare. Indiferent dacă pariați câștigurile sau primiți a reel kings Recompensă bonus, plățile pot ajunge până la 500 de ori miza dvs.

Caracteristici slot

4 reel kings Câștig maxim, RTP și Volatilitate

Acest joc cu variație medie oferă un design extravagant și ciudat, cu un RTP setat la 94%. 4 reel kings este un joc cu 20 de linii de plată care include simboluri clasice de fructe și pictograme de cărți de joc pe o grilă standard cu 5 role și 3 rânduri.

Cele 4 reel kingSlot machine vă oferă șansa de a câștiga până la 500 de ori valoarea pariului inițial. Acest clasic palpitant vine cu o varietate de funcții pline de acțiune, cum ar fi wild-uri, runde bonus și un joc de noroc.

4 reel kingVerdictul și sloturile online similare

4 reel kings de Novomatic este diferit de orice slot clasic tradițional pe care l-ați jucat vreodată. Dacă sunteți un fan al sloturilor clasice tradiționale, 4 reel kings este un joc pe care trebuie să-l încerci. Combină ușurința și simplitatea jocurilor clasice 5x3 și simbolurilor retro cu o întorsătură neobișnuită și originală. Cele 4 grile individuale 5x3 oferă o experiență originală și de neuitat. 4 reel kings este un slot clasic plin de acțiune rapidă și câteva caracteristici interesante. Acest clasic fructat unic include wild-uri, runde bonus surpriză gratuite și premii jackpot de până la 50.000 de monede. Acest joc captivant vă oferă cele mai bune sloturi moderne și retro. Ușurința de utilizare îl face un joc potrivit atât pentru jucătorii de sloturi începători, cât și pentru cei vechi.

Dacă sunteți în căutarea unei schimbări și doriți să vă schimbați atenția de la sloturile clasice, asigurați-vă că consultați și alte Novomatic jocuri. Pentru un joc funky care oferă până la 90.000 de monede, poți să-ți încerci norocul la slotul Banana Splash. Dacă preferați să explorați junglele sălbatice, puteți câștiga până la 50.000 de monede în slotul Gorilla. Puteți chiar să câștigați câteva rotiri gratuite sau să colectați niște aur sălbatic pe parcurs. Consultați lista noastră cu cele mai bune cazinouri online, unde puteți găsi o selecție largă Novomatic jocuri slot.

Partenerii cazinoului