4 Seasons Slot

Betsoft

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Betsoft

RTP

95.30%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

150.000.00 USD

Subiect

Animale, fantezie, asiatice

4 Seasons

4 seasons Revizuirea sloturilor online

Betsoft Gaming, cunoscut de mult ca un furnizor de top cel mai dedicat esteticii, a început 2016 cu lansarea masivă a acestui titlu cu cinci role și 30 de linii de plată, care se bazează pe mitologia chineză veche, în special pe Zodiac. The 4 seasons Slot Game are o cantitate fără precedent de imagini 3D de înaltă calitate, inclusiv animații, peisaje și personaje captivante.

Imaginile de fundal prezentate pe tot parcursul slotului invocă gânduri despre peisajele și arhitectura tradițională chineză, aducându-i pe toți jucătorii care se bucură de acest titlu pe ținuturile Chinei antice. Dar nu lăsați imaginile 3D incredibile ale acestui joc să vă limiteze aprecierea pentru tot ce are de oferit acest slot de top.

În afară de estetica incredibilă, 4 seasons, ca toți Betsoft Produse, oferă jucătorilor un loc pentru a nu se bucura doar de o mulțime de șanse diferite de a câștiga - în acest caz 30 - dar oferă și bonusuri și multiplicatori aparent nelimitați. Acest joc de slot unic concurează cu toate titlurile de sloturi de top de pe piață, în fiecare categorie apreciată; de la grafică și audio până la timpi de încărcare rapidi, Betsoft si al lor 4 seasons slot au totul.

Cam 4 seasons Joc de slot online

Betsoft, Atunci când inginerie această ofertă de sloturi stelare, a mers cu designul tradițional cu 5 tambi, dar a fost treptat de la norma de 25 de plăți, crescând liniile de plată ale acestor jocuri de slot la 30, adăugând încă 5 modalități de a câștiga.

Această mișcare către cele 30 de linii de plată neconvenționale dezvăluie Betsoftdevotamentul lui de a se asigura că toți jucătorii lor pleacă un câștigător, fie că sunt câștigători de bani sau, cel puțin, au triumfat un timp bun; dar cele 5 moduri suplimentare de a câștiga înseamnă mai mulți câștigători de bani decât slotul video obișnuit cu 25 de linii de plată. Pe lângă designul și aspectul jocului, echipa de software din spatele acestui slot a mers all-in pe grafică și sunet, așa cum am menționat anterior.

Gameplay-ul de neuitat al 4 seasons oferă animații și grafică de înaltă calitate, precum și o coloană sonoră relaxantă care amintește de China antică. Dar personajele animate nu sunt doar acolo pentru spectacol, ci ajută la jocul reprezentând bonusuri și multiplicatori.

Caracteristici, Specialități și Simboluri

The 4 seasons slotul găzduiește numeroase caracteristici speciale și bonusuri concepute pentru a beneficia utilizatorul. Ca toți Betsoft titluri, acest slot a fost conceput cu un"în primul rând utilizatorul" mentalÎnțelesul nu numai că satisfacția vizuală este o garanție, dar și satisfacția cu jocul.

Jucătorilor li se oferă, de asemenea, posibilitatea de a-și personaliza setările pentru a asigura o experiență personalizată. Jucătorii pot activa/dezactiva coloana sonoră și efectele sonore, precum și pot ajusta calitatea imaginilor - de la scăzut la mediu la ridicat - printre alte setări.

Această nouă completare bazată pe 3D la arsenalul furnizorului de jocuri slot de clasă mondială dezvăluie Betsoftdevotamentul lui pentru o grafică atrăgătoare și pentru satisfacția clienților. Elementul de design 3D înseamnă 4 seasons s-a alăturat revoluției 3D, deoarece operatorii de jocuri de noroc din întreaga lume caută să integreze jocurile de noroc și tehnologiile avansate, în acest caz tehnologiile 3D.

Caracteristici slot

Partenerii cazinoului