777 Mega Deluxe Slot

Other Game

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

3

Dezvoltator

Other Game

RTP

96.10%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

246.040.00 USD

Subiect

Fructe, batoane și clopoței

777 Mega Deluxe

777 mega deluxe Revizuirea sloturilor online

desi 777 mega deluxe slotul folosește simboluri tradiționale de fructe, aranjarea lor pe 4 role și 7 rânduri asigură că este un joc care iese în evidență de îndată ce îl încarci pe un PC, iOS, Android sau Windows mobil la cazinourile mobile cu rating ridicat.

O schemă de culori violet înconjoară jocul și contrastează cu rolele cu efect argintiu, oferindu-i un stil plăcut retro. Imagini simple cu lămâi, cireșe, costume de cărți de joc și 7 roșii aterizează pe tot parcursul jocului, împreună cu o serie de simboluri bonus extrem de importante.

Wilds sunt în locul celorlalți pentru a obține câștiguri în oricare dintre cele 127 de linii de plată și, de asemenea, pot înmulți premiile cu până la 5x. Simbolurile scatter lansează o funcție de rotiri gratuite în care aceste wild-uri se blochează pe loc pentru întreaga rundă. În funcția Respin Insanity, puteți vedea rolele învârtindu-se din nou și din nou și puteți colecta un nou premiu de fiecare dată.

Învârtiți combinația ideală de simboluri și multiplicatori pentru a colecta de 6.601 ori pariul dvs. sau peste 246.000.00 Când joci 777 mega deluxe joc de sloturi la cele mai mari mize.

Cum să joci 777 mega deluxe Jocuri mecanice

Deși acest joc provine de la Independent Crazy Tooth Studio, este o parte a uriașului Microgaming Gama de pe cele mai bune site -uri de sloturi online și a fost proiectat de la început pentru a atrage o gamă largă de jucători. Te poți juca cu doar 0.20 pe fiecare rotire sau majorare a mizelor, prin butoane ușor de utilizat, până la maximum 40.00.

O filă cu două săgeți pe controalele principale accelerează tambururile, iar săgețile circulare activează rotiri automate, care pot rula până la 100 de jocuri. Butonul Triple Lines deschide un paytable, unde vedeți cât de mult merită fiecare simbol atunci când aterizați 3 sau 4 de un fel de pe o linie din partea stângă.

Rotiri gratuite și altele 777 mega deluxe Caracteristici de slot

Orice simbol dintr-o combinație câștigătoare va dispărea, iar restul se blochează pe loc pentru o reacție liberă. Pozițiile câștigătoare creează noi simboluri și, dacă acest lucru creează o altă secvență de câștigare a premiului, ești plătit și se joacă un alt respin. Acest lucru poate continua și mai departe, cu orice multiplicatori sălbatici blocați pentru a vă îmbunătăți șansele de câștig mare.

Trei sau mai multe simboluri scatter pornesc o funcție de rotiri gratuite, în care toate simbolurile wild rămân fixate pentru rotiri rămase. Ca și în jocurile de bază, wild-urile vin în două tipuri, fie cu multiplicatori de 2x, fie de 5x atașați și dacă acumulați suficiente wild-uri până la sfârșitul rotirilor gratuite, recompensa dvs. ar trebui să fie unele dintre cele mai mari plăți ale jocului. Mai multe simboluri scatter care apar în orice joc gratuit vor declanșa din nou runda.

Caracteristici slot

Câștiguri maxime, randamente medii și volatilitate 777 mega deluxe Slot online

Cu ajutorul unui număr suficient de simboluri wild multiplicator, puteți câștiga de 6.601x pariul dvs., deși mizele maxime relativ mici de 40.00 pe rotire înseamnă că se adaugă la o valoare relativ scăzută de 246.040.00 dacă joci la acest nivel.

Este mai puțin decât multe alte jocuri cu o volatilitate ridicată similară cu cea 777 mega deluxe slot. În general, se rambursează la o rată de 96.1%, dar aceasta este o cifră pe termen lung și vedeți randamente mult peste sau sub acest nivel pe o sesiune.

Al nostru 777 mega deluxe Verdictul jocului de sloturi

Grafica poate fi destul de de modă veche, dar credem că asta este doar o parte din atractivitatea acestui joc. Este cu siguranță suficient de strălucitor și colorat pentru a arăta bine pe computere și telefoane mobile, iar funcțiile sunt la zi.

Mecanismul Respin Insanity se joacă la fiecare câștig, deși nu va obține întotdeauna un alt set de simboluri câștigătoare. Este în funcția de rotiri gratuite, cu multiplicatori blocați, probabil că veți colecta cele mai mari premii. Volatilitatea ridicată poate duce la perioade relativ lungi de rotiri pierdute, așa că dacă preferați un stil similar, dar o variație mai mică, încercați jocul de sloturi Ready Set Cash de la Skywind.

Oricine îi place jocurile care amestecă stilul clasic cu caracteristicile moderne ar trebui să joace 777 mega deluxe slot la cazinourile online de top prezentate aici la.

Partenerii cazinoului