7th Heaven Slot

Betsoft

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

4

Dezvoltator

Betsoft

RTP

95.80%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

135.000.00 USD

Subiect

Fructe, șapte, batoane și clopoței

7th Heaven

7th heaven Revizuirea sloturilor online

Combinând elementele vizuale și audio clasice ale unui slot retro cu bonusuri moderne și 18 linii de plată active, 7th heaven slotul este un joc construit pentru jucători mai tradiționali. Diferit de oricare Betsoft mașină de slot, acest joc pare că a fost construit cu zeci de ani în urmă, dar asta nu înseamnă că este mai puțin profitabil de jucat. Faceți câteva rotiri pe computer, smartphone sau tabletă în timp ce jucați pe bani reali și puteți câștiga o parte din premii care ajung până la 180.000 de monede!

Ceea ce îi lipsește slotului în splendoarea vizuală, îl compensează cu plusurile sale atractive. În afară de wild-urile clasice care dublează plățile, 7th heaven De asemenea, oferă jucătorilor două tipuri de jocuri de rotiri gratuite, dintre care unul se joacă chiar și cu un set special de premii. Citiți recenzia noastră completă pentru a afla exact ce vă așteaptă când jucați 7th heaven pentru tine!

Cum să joci 7th heaven Slot online

Dacă nu știți prea multe despre cum funcționează aparatele de slot, 7th heaven de Betsoft va fi o alegere excelentă pentru a învăța frânghiile, având în vedere cât de ușor este să joci. Făcând clic pe comenzile din partea stângă jos a ecranului, puteți modifica valoarea monedei, numărul de linii de plată și puteți crește/scădea pariul pe linie. Aceste butoane vă vor ajuta să vă reglați miza și să vă jucați cu oriunde de la 0.01 credite până la 90 de credite pe rundă.

Ceea ce face acest slot diferit de majoritatea jocurilor noi este că vă oferă opțiunea de a alege liniile de plată pe care doriți să le jucați. Toate liniile de plată disponibile sunt subliniate pentru dvs. în tabelul de plăți, unde puteți vedea, de asemenea, toate simbolurile slotului. Există în total șaptesprezece simboluri care plătesc premii și toate plătesc în monede. Cu toate acestea, plățile pe care le veți putea obține vor depinde de dimensiunea pariu pe linie. Prin urmare, atunci când joci la un cazinou cu bani reali cu cea mai mică miză, premiile tale vor începe de la 2 monede pentru unul dintre cele 7 simboluri albastre și vor ajunge până la 1.500 de monede pentru cinci pietre prețioase albastre. Dar pariază cel mai mare pariu pe linie (cinci), iar aceste plăți vor începe de la 10 monede și vor ajunge până la un total de 7.500 de monede per combinație.

Chiar dacă poate să nu arate așa, 7th heaven poate fi jucat și pe tablete și smartphone-uri. Nu contează dacă utilizați un dispozitiv Android sau iOS sau dacă aveți un smartphone nou sau mai vechi, acest slot va fi în continuare disponibil pentru joc. Atingeți butonul de rotire de pe ecran pentru a începe să pariați imediat sau apăsați butonul de meniu pentru a accesa mai întâi comenzile pariurilor.

7th heaven Caracteristici și rotiri gratuite

Un alt lucru grozav la acest joc de slot, în afară de liniile de plată active, este că plătește premii chiar și atunci când colectezi două simboluri potrivite pe o linie de plată. De fapt, puteți fi plătit și pentru colectarea unui singur simbol, dar numai cu simbolurile albastre și roșii 7. Și dacă împerechezi cele 7 cu o pictogramă wild (apare doar pe role două-patru) într-o secvență câștigătoare, vei avea și premiul înmulțit cu 2x și vei obține wild extins la o întreagă role pentru a-ți oferi șanse suplimentare de câștig. ceva mai mult.

Un alt simbol pe care veți dori să-l amintiți este scatter-ul, care arată ca o roată plină cu pictograme de costume de cărți. Aterizarea acestui simbol pe rolele trei, patru și cinci va activa un bonus de 7-12 rotiri gratuite, care este jucat cu simbolurile speciale de costum bonus. În timpul fiecărei rotiri, slotul va alege unul dintre simbolurile cărților care să servească drept simbol al costumului tău bonus. Pentru fiecare costum bonus care apare în timpul unei runde, slotul vă va plăti egal cu pariul dumneavoastră inițial.

Pentru și mai multe premii bonus în timp ce joci cu bani reali, fii atent la simbolurile bijuteriei, deoarece acestea activează bonusul Gem Party. Colectați trei dintre pictogramele de pe tambururi unu, doi și trei, iar slotul vă va acorda cu 7 rotiri gratuite, care vor fi jucate cu un set special de simboluri Gem. Aceste simboluri plătesc cele mai bune premii din joc, oferindu-vă plăți de până la 7.500 de monede pe secvență.

Caracteristici slot

7th heaven Verdict și sloturi online similare

Având în vedere caracteristicile sale simple, 7th heaven va atrage în cea mai mare parte fanii sloturilor vechi din Vegas care caută ceva mai modern de încercat, dar și începători în căutarea unei experiențe simple la un cazinou online. Ca un joc de slot cu variație medie care plătește chiar și pentru un singur simbol, 7th heaven vă oferă o rată de lovituri mai mare care vă va oferi o mulțime de premii pe măsură ce jucați, chiar dacă majoritatea vor fi mai mici. Cu toate acestea, dacă îndrăznești să cheltuiești mai mult în timp ce joci cu bani reali, vei avea șansa de a câștiga până la 180.000 de monede pe rotire, ceea ce este mai mult decât suficient pentru a-ți crește echilibrul de joc în mod corespunzător. Învârtiți-vă 7th heaven Dacă doriți un joc cu sloturi cu premii bune, dar unul care nu vă permite să riscați prea mult în timp ce jucați.

Pentru ceva cu o volatilitate diferită, puteți explora și restul Betsoftcolecția lui pentru a găsi alte jocuri care ar putea fi mai pe placul tău. Dacă doriți un joc grozav cu variație redusă, de care să vă bucurați cu ocazie, vă sugerăm să încercați SugarPop sau Mamma Mia! sloturi. Pe de altă parte, dacă pokies cu variație mare sunt ceea ce căutați, nu ezitați să verificați stampede sau Betsofteste Dr. Jekyll și dl. Hyde. Pentru jocuri mai populare din același studio, dar și alți furnizori de software de cazinou online, asigurați-vă că mergeți la pagina noastră de sloturi unde veți găsi o mulțime de jocuri, toate disponibile pe cele mai bune site-uri de sloturi online.

Consultați codurile bonus Dream Vegas și jucați sute de sloturi de top și obțineți peste 35 de progresive.

Partenerii cazinoului