9 Pots of Gold Slot HyperSpins

Microgaming

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

4

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.24%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

120.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, șapte, noroc irlandez

9 Pots of Gold HyperSpins

9 pots of gold Revizuirea sloturilor online HyperSpins

The 9 pots of gold slotul a devenit un mare succes pentru Microgaming și partenerul lor Gameburger Studios. 9 pots of gold HyperSpins păstrează elementele care fac originalul atât de popular și adaugă o caracteristică interesantă care vă permite să rotiți role individuale pentru a ajuta la formarea combinațiilor câștigătoare.

Este un joc cu tematică irlandeză, plin de trifoi norocos, ciuperci și mult verde. Potele de aur plătesc premii instantanee de până la 2.000 de ori miza ta și există o funcție de rotiri gratuite în care învârti o roată bonus pentru a revendica până la 30 de jocuri cu un multiplicator de 3x.

9 pots of gold HyperSpins este un slot cu volatilitate medie, cu 5 role și 20 de linii de plată pe care le poți juca pe computere și pe telefoane mobile în cel mai bun mod Microgaming cazinouri. Există un procent de rambursare decent pe termen lung de 96.24% din acest joc colorat, unde celebrul Norocul irlandez poate duce la mari premii.

Cum să joci 9 pots of gold Slot Machine HyperSpins

În timp ce coloana sonoră este o melodie generică de slot machine, stilul este cât se poate de irlandez. Cele 5 role și 3 rânduri de simboluri apar pe un fundal verde plin de trifoi cu 4 foi și modele celtice. Mai mult trifoi apare pe grila de simboluri, împreună cu o harpă aurie, baruri în stil irlandez, 7 simple, duble și triple și o pălărie verde de spiriduș.

Culorile curcubeului cad pe role în timp ce se învârt, iar spiridușii dansează pentru a sărbători câștigurile mari. Un contor de câștig se află pe partea laterală a versiunii desktop, dar se mută în partea de jos a ecranului dacă joci 9 pots of gold Slot HyperSpins pe un dispozitiv mobil iOS, Android sau Windows pe cele mai bune site-uri de sloturi online. Pe lângă asta, jocul mobil este exact același cu cel pe care îl joci pe un computer.

Pentru a începe, pur și simplu faceți clic pe butoanele săgeți în sus sau în jos de pe comenzi pentru a selecta un pariu de la 0.20 până la 60.00 per rotire, cu o mulțime de opțiuni intermediare pentru a se potrivi bugetului dvs. Acesta este un joc de 20 de linii în care câștigi din simboluri potrivite pe o linie din stânga și pentru a vedea cât valorează fiecare, dați clic pe cele 3 linii mici de pe comenzi, urmate de butonul"I".

Acest tabel de plăți arată că ciuperca roșie și albă plătește 7.5x, 25x și 125x pariul dvs. atunci când 3, 4 sau 5 aterizează pe o linie și este, de asemenea, un simbol wild care poate înlocui pe alții dacă este necesar.

Alte comenzi includ săgeata într-un cerc care declanșează o funcție de redare automată, iar dacă dați clic pe simbolul iepure care alergă, rolele se accelerează.

Rotiri gratuite și altele 9 pots of gold Caracteristici slot HyperSpins

Uitați-vă sub fiecare rolă, unde vedeți valorile monetare legate de caracteristica HyperSpins. La sfârșitul fiecărei rotiri, puteți întoarce orice rolă în mod individual pentru costul afișat, iar suma depinde de probabilitatea ca aceasta să formeze un câștig și de cât de mult aveți de câștigat. Nu există limită de câte ori puteți lua această opțiune HyperSpins interesantă, dar țineți întotdeauna evidența costului, deoarece vine un moment în care depășește orice potențiale rentabilitate.

Fii atent la potele de aur în orice moment, deoarece acestea plătesc 1x, 5x, 15x, 40x, 100x, 500x sau 2.000x pariul total atunci când sunt văzute în oricare dintre 3, 4, 5, 6, 7, 8 sau, respectiv, 9 locuri. Cealaltă caracteristică principală a 9 pots of gold Slotul online HyperSpins este o rundă de bonus de rotiri gratuite, care se declanșează cu 3 simboluri scatter pe cele 3 role din mijloc simultan. Înainte de a începe jocurile, rotiți o roată bonus care acordă oricare dintre cele 10 opțiuni.

Puteți învârti până la 10 jocuri gratuite cu un multiplicator de 2x pentru toate câștigurile sau până la 30 de rotiri, unde toate câștigurile sunt supuse unui multiplicator de 3x. Oricare ar fi rezultatul, puteți reactiva aceeași combinație de rotiri și multiplicatori dacă încă 3 simboluri scatter ajung într-un joc gratuit.

Caracteristici slot

9 pots of gold Slot HyperSpins Câștiguri maxime, Retururi medii și Volatilitate

În mod surprinzător, jackpot-ul de 2.000x din 9 poturi de aur nu este cel mai mult pe care îl poți câștiga aici. Această onoare aparține unui ecran complet de simboluri de ciupercă sălbatică, care vor plăti de 2.000 de ori pariul tău. Dacă aveți miza maximă de 60.00 în joc, câștigi 120.000.00 din această combinație, care este mai puțin decât multe alte sloturi.

The 9 pots of gold Slotul HyperSpins are o volatilitate medie și randamente medii de 96.24%.

Verdictul nostru cu privire la 9 pots of gold Joc de slot HyperSpins

Opțiunea de a învârti mulinetele din nou și din nou pentru a forma o combinație câștigătoare aduce o nouă caracteristică palpitantă unui joc extrem de popular. Cu siguranță îi va încânta pe fanii temei celtice, cu o mulțime de simboluri verzi ale norocului pe role și spiriduși dansatori pentru a adăuga farmec.

Recompensele instantanee pentru potele de aur și entuziasmul unei runde de rotiri gratuite în care câștigurile sunt dublate sau triplate, asigură că nu ai nevoie de ajutorul spiridușilor săritori pentru a câștiga un mare câștig de la 9 pots of gold Masina de slot HyperSpins la cele mai bune cazinouri online.

Partenerii cazinoului

Ce face simbolul oală de aur în 9 pots of gold Masina de slot HyperSpins?

Oare 9 pots of gold Slotul online HyperSpins are o funcție de rotiri gratuite?

Pot câștiga bani reali jucând 9 pots of gold Joc de slot HyperSpins?

Cât de volatil este 9 pots of gold Slot HyperSpins?

Care este cel mai bun 9 pots of gold Aplicația de slot HyperSpins?

Ar trebui să joc 9 pots of gold Slot HyperSpins la pariul maxim?

Cum câștig la 9 pots of gold Joc de slot HyperSpins?

Este 9 pots of gold Slotul HyperSpins face parte dintr-o serie?

Cine face 9 pots of gold Slot online HyperSpins?

Când a fost 9 pots of gold Slot machine HyperSpins a fost lansat?