9 Pots of Gold Slot

Microgaming

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

4

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.24%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

450.000.00 USD

Subiect

Norocul irlandez

9 Pots of Gold

9 pots of gold Revizuirea sloturilor online

Va fi faimosul noroc al irlandezilor cu tine când joci 9 pots of gold slot online de la Microgaming și Gameburger Studios? Acest joc vesel prezintă trifoi, pălării de cilindru, harpe și alte simboluri clasice pe cele 5 role și 20 de linii.

Cu puțin noroc, veți declanșa o funcție de rotiri gratuite în care vă puteți bucura de până la 30 de jocuri suplimentare, cu toate câștigurile triplate în valoare. Poturile de aur din titlu pot plăti jackpot-uri în valoare de până la 2.000 de ori pariul tău total. Puteți câștiga și mai mult în timpul unei runde de jocuri gratuite, cu câștiguri de 7.500x sau 450.000.00 disponibil la miza maximă.

9 pots of gold este un joc cu volatilitate medie, cu un procent de amortizare de 96.24%. Puteți juca cel mai bine pe computere, iOS, Android sau Windows mobile Microgaming cazinouri.

Cum să joci 9 pots of gold Joc de sloturi

Dacă vă place culoarea verde, atunci acest joc va fi un răsfăț. Trifoi, 7 verzi, simboluri bonus verzi și chiar un spiriduș verde sunt aici, alături de ciuperci colorate și oale aurii. Priviți în stânga, unde vedeți valorile jackpot-urilor fixe pe care le revendicați atunci când apar destule vase de aur deodată. Este un joc clasic cu tematică irlandeză, cu o mulțime de animații și o coloană sonoră tradițională celtică.

Microgaming sloturile sunt binecunoscute pentru ușurința de utilizare la cele mai bune cazinouri online și, indiferent de nivelul tău de experiență, poți învârti rolele în câteva secunde. Indicatorul nivelului de pariu are file Plus și Minus de fiecare parte și pur și simplu faceți clic pe acestea pentru a selecta o miză, care poate fi de la 0.20 până la 60.00 pe rotire.

The 9 pots of gold jocul de sloturi are opțiuni utile Autoplay și Turbo, iar tabelul de plăți este atins cu un clic pe cele 3 linii minuscule din stânga comenzilor. Plățile cu simboluri variază de la 1x pariul dvs. pentru o linie de plată completă de pictograme BAR, până la 125x pentru ciuperca roșie chiar peste o linie.

Rotiri gratuite și alte caracteristici bonus ale 9 pots of gold Slot

Pe lângă faptul că plătește cele mai mari premii pe rând, toadstool este un simbol sălbatic, care face ceea ce wildurile fac cel mai bine și acționează ca alții dacă poate obține un câștig.

Scoateți oricare dintre jackpot-urile din stânga rolelor când cel puțin 3 vase de aur ajung în orice loc în aceeași rotire. Trei poturi plătesc 1x pariul tău, valorile crescând odată cu numărul de poturi. Land the 9 pots of gold care dau numele jocului pentru a câștiga premiul principal de 2.000 de ori miza ta.

Trei simboluri de rotiri gratuite deblochează o roată bonus. Puteți învârti roata pentru a declanșa între 10 și 30 de jocuri gratuite, cu multiplicatori de 2x sau 3x. Puteți redeclanșa runda cu mai multe simboluri bonus în orice moment, fără limită maximă de câte ori se poate întâmpla acest lucru.

Caracteristici slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitatea 9 pots of gold Jocuri mecanice

Dacă reușiți să obțineți simbolul wild în toate cele 15 locuri ale rolelor în timpul jocurilor gratuite și aveți multiplicatorul de 3x, câștigați premiul maxim posibil de 7.500 de ori pariul dvs. Este egal cu 450.000.00 la cel mai mare pariu. The 9 pots of gold slotul online are o volatilitate medie și, ca cifră medie, se rambursează la o rată de 96.24%.

Verdictul nostru cu privire la 9 pots of gold Joc de sloturi

Înlocuirile sălbatice, rotiri gratuite cu multiplicatori și premiile scatter generoase nu sunt nimic nou, dar 9 pots of gold slotul este cu siguranță un joc pe care suntem bucuroși să îl recomandăm. Are un anumit farmec în ceea ce privește designul, deși dacă nu vă place verdele, evitați!

Șansa de a obține un jackpot la orice rotire și multiplicatorii de 2x sau 3x din funcția de rotiri gratuite pot crea câteva câștiguri uriașe pe parcursul rundei. Asigurați-vă că jucați pe cele mai bune site-uri de sloturi online și revendicați cele mai bune oferte de bonus de bun venit de îndată ce vă alăturați.

Partenerii cazinoului

Care este câștigul maxim de la 9 pots of gold jocuri mecanice?

Pot să joc 9 pots of gold slot pe un mobil?

Care este cel mai bun Microgaming cazinou online pentru a juca 9 pots of gold slot?

Face 9 pots of gold Slot Machine are un bonus jackpot?

Există un procent bun de revenire la jucători din 9 pots of gold slot?

Ce simboluri sunt folosite în 9 pots of gold joc de sloturi?

Există jocuri similare cu 9 pots of gold jocuri mecanice?

Există o funcție de rotiri gratuite în 9 pots of gold joc de sloturi?

Câte linii de plată are 9 pots of gold slot au?

Când a fost 9 pots of gold slot eliberat?