A Christmas Carol Slot

Betsoft

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

Betsoft

RTP

94.58%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

513.000.00 USD

Subiect

Fantezie, Monede de aur/aur, Crăciun

A Christmas Carol

a christmas carol Revizuirea sloturilor online

Pregătește-te să începi să crezi din nou în magia Crăciunului, în timp ce păși în lumea captivantă a lui a christmas carol slot în căutarea unor plăți mari! Bazat pe povestea clasică a lui Charles Dickens, a christmas carol reînvie această poveste atemporală într-un slot machine cu 5 role și 25 de linii de plată care este greu de ignorat. Cu efectele sale cinematografice, bonusuri care rămân fidele scenariului și premii în bani reali de până la 513.000 de monede pe rotire, a christmas carol este un joc perfect de jucat oricând doriți să obțineți o doză din acel spirit de vacanță și să câștigați câteva premii profitabile.

Vezi cele trei fantome ale Crăciunului vizitându-l pe bătrânul Scrooge și câștigă-ți bonusuri gratuite la rotiri cu plăți garantate sau ploaie de pictograme sălbatice proaspete. Dar chiar și atunci când nu o fac, poți în continuare să câștigi niște bani în plus folosind aceeași funcție de dublare pe care o poți găsi în aproape toate Betsoft jocuri. Și ca orice alt slot din studio, acest joc vă va permite să vă bucurați de aceste funcții interesante în orice locație, în orice moment al zilei, datorită designului său optimizat pentru mobil. Consultați ghidul nostru complet al slotului de mai jos pentru a afla mai multe despre joc înainte de a-l încerca singur!

Cum să joci a christmas carol Slot online

Slotul folosește un aspect al ecranului foarte curat, care îl face ușor de jucat, chiar și de către persoane fără experiență anterioară în sloturile online. Comenzile pentru tabelul de plăți și opțiunile pot fi găsite în partea din dreapta sus, în timp ce comenzile de rotire și pariu sunt situate convenabil în partea de jos. Folosind butoanele din stânga, puteți ajusta valoarea monedei și numărul de monede pe linie de plată pentru a selecta o miză între minim 0.25 de credite și maximum 125 de credite pe rotire. Când ați terminat de configurat pariul, trebuie doar să utilizați butonul de rotire pentru a începe să jucați.

Liniile de plată ale slotului pot fi văzute în orice moment în timpul unei runde apăsând pe unele sau pe toate numerele care mărginesc rolele. Puteți colecta până la 11 simboluri pentru a declanșa premii pe aceste linii de plată, ale căror plăți sunt afișate în monede și cresc proporțional atunci când pariați mai multe monede pe linie de plată. În timp ce joci pentru bani reali, te poți aștepta la premii de 5-2.400 de monede pe secvență când pariezi o monedă și până la 12.000 de monede când joci cu cinci monede pe linie. Un lucru pe care îl obțineți cu acest slot pe care nu îl primiți în multe sloturi în afara lui Betsoft este funcția de dublare, care poate duplica oricare dintre aceste plăți de mai multe ori, cu puțin noroc alături.

Desigur, puteți și juca a christmas carol pe un smartphone sau o tabletă pentru a câștiga niște bani reali în timp ce ești în oraș. Acest slot va funcționa fără probleme pe toate dispozitivele care utilizează sisteme de operare iOS sau Android, inclusiv telefoanele mai vechi. Configurați pariul în meniul din colțul din stânga sus și apoi începeți să vă învârtiți folosind comenzile de rotire de pe ecran.

a christmas carol Caracteristici și rotiri gratuite

Pe măsură ce povestea clasică Dickensiană se desfășoară în fața ochilor tăi, slotul te va plăti oricând colectezi trei, patru sau cinci simboluri potrivite într-o secvență pe orice linie de plată, de la stânga la dreapta. Scrooge vă oferă cele mai multe bani din toate simbolurile de bază, oferind premii în numerar reale de până la 5.000 de monede. Singurul simbol care plătește mai bine este simbolul wild bonus, care poate fi înlocuit pentru toate, cu excepția simbolurilor scatter, pentru a finaliza o secvență și a plăti returnări de maximum 12.000 de monede.

Slotul are nu unul, ci trei simboluri scatter, fiecare reprezentând o fantomă din poveste. Simbolurile Crăciun Trecut și Crăciun Viitor pot declanșa ambele bonusuri de 3, 6 sau 12 rotiri gratuite atunci când colectați trei, patru sau, respectiv, cinci simboluri identice. Indiferent care dintre bonusurile de rotiri gratuite le activați, slotul va garanta întotdeauna un câștig sau o funcție bonus pentru fiecare rotire gratuită pe care o jucați. Scatterul de cadouri de Crăciun, pe de altă parte, poate transforma orice simbol fantomă de pe role într-un simbol sălbatic, crescând șansele de a câștiga o plată profitabilă.

Ultima caracteristică bonus din acest slot este un joc dublu care poate fi accesat prin butonul"Dublare" de lângă controlul de rotire. Această funcție vă permite să mizați 50% sau 100% dintr-o plată pe care ați încasat-o la aruncarea unei monede. Vă puteți dubla premiul ghicind unde va ajunge moneda sau o pierdeți dacă ghiciți greșit.

Caracteristici slot

a christmas carol Verdict și sloturi online similare

Un alt joc de slot cu volatilitate medie de la Betsoft care oferă premii foarte solide, a christmas carol poate fi un meci pentru o gamă largă de jucători. Dacă ești un fan al lui Dickens și îți plac, de asemenea, jocurile captivante cu multiple funcții bonus, ai dori să verifici acest slot machine. În afară de a fi disponibil pentru a juca doar pentru 0.25 de credite per rotire, slotul este echipat și cu patru jocuri secundare și premii în bani reali de până la 513.000 de monede. Rata sa de lovituri este suficient de mare pentru a nu vă expune la un risc mare în timp ce jucați, doar nu vă așteptați să câștigați saci mari de bani fără răbdare.

Alternativ, puteți căuta și alte sloturi din Betsoft care oferă un joc variat dacă doriți ceva mai riscant de jucat și recompense mai bune. Uimitoarea great 88 slotul vă oferă 30 de linii de plată pline de simboluri chinezești și returnări care pot depăși 1.000.000 de credite. Pentru mai multe moduri de a câștiga, puteți încerca Betsofteste de 1.024 de căi stampede slot machine unde premiile se pot ridica la 769.500 de dezavantaje masive pe rotire. Consultați acestea și alte sloturi online cu plăți mari la cazinourile noastre online de top.

Partenerii cazinoului