A Night in Paris Slot

Betsoft

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

2

Dezvoltator

Betsoft

RTP

96.92%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

954.000.00 USD

Subiect

Fantezie, mâncare, călătorie

A Night in Paris

a night in paris Revizuirea sloturilor online

Descoperiți partea umbrită a gloriosului oraș al luminilor în timp ce pășiți în pielea maestrului-hoț Jacques în căutarea artefactelor de muzeu și a premiilor mari în a night in paris slot. Unul dintr-o duzină de Betsoft sloturi 3D unice cu bonusuri cinematografice, a night in paris este un joc pe care nu-l uiți ușor. Vă oferă 5 role și 30 de linii de plată active pline de simboluri profitabile și funcții suplimentare, a night in paris puteți plăti câștiguri de până la 45.000 de monede atunci când jucați pentru bani reali, excluzând jackpot-ul progresiv.

Și anume, acest slot oferă un premiu cu jackpot progresiv pe care îl poți câștiga cheltuind mai mult pe joc, dar și un întreg set de alte bonusuri care sunt încorporate în poveste. Plățile instantanee, jocurile cu rotiri gratuite și rundele bonus pe mai multe niveluri îi așteaptă pe pariori care iau acest slot pentru o învârtire și se pot bucura indiferent dacă doriți să jucați pe un computer, un telefon sau o tabletă. Consultați recenzia noastră aprofundată despre a night in paris mai jos pentru a afla mai multe despre bonusuri, plăți și diferite caracteristici.

Cum să joci a night in paris Slot online

Te poți juca a night in paris chiar dacă este prima dată când joci sloturi, deoarece jocul este destul de simplu de înțeles. În partea de jos a ecranului, începând cu partea stângă, veți vedea trei comenzi de pariere care vă permit să alegeți dimensiunea monedei, să selectați liniile de plată și să pariați mai multe monede pe linie. Datorită controalelor multiple, veți putea alege dintr-o gamă largă de mize, începând cu un minim de 0.01 credite și ajungând la un pariu maxim de 150 de credite pe rundă.

Unul dintre lucrurile interesante despre acest slot machine este că vine cu linii de plată active pe care le puteți dezactiva și pentru a plăti mai puțin pe rundă. Liniile de plată și simbolurile care declanșează plățile pot fi văzute ambele prin deschiderea tabelului de plăți prin butonul"vezi plăți". Există nouă simboluri pe care le puteți potrivi pentru a câștiga niște bani, dintre care unele plătesc și pentru două câștiguri în același fel și toate oferă plăți în monede. Premiile încep de la 10 monede și ajung până la 500 de monede pe secvență atunci când pariezi o monedă pe linie de plată, dar pot crește și până la 1.500 de monede pe secvență dacă joci cu cinci monede pe linie (pariu maxim). Pariarea pe pariul maxim vă va oferi, de asemenea, șansa de a declanșa jackpot-ul progresiv și de a câștiga și mai mult în timp ce jucați pe bani reali.

Pentru oricine îi place să joace la un cazinou online pe un dispozitiv mobil, Betsoft oferă, de asemenea, o versiune optimizată a a night in paris care funcționează excelent atât pe tablete și telefoane iOS, cât și pe Android. Dacă jucați pe un telefon, vi se va oferi un buton mare de rotire pe ecran pentru a vă desfășura runde fără probleme, în timp ce comenzile de redare automată și de pariuri pot fi găsite în meniul slotului.

a night in paris Caracteristici și rotiri gratuite

Puteți câștiga o parte din bogățiile hoțului în a night in paris oricând apare o secvență de două sau mai multe simboluri potrivite pe o linie de plată activă. Deoarece plățile sunt acordate de la stânga la dreapta, secvențele dvs. de potrivire vor trebui să înceapă de la tamburul din stânga și să continue spre dreapta pentru a declanșa un premiu. Slotul are până la cinci pictograme diferite care pot plăti pentru secvențe cu două simboluri, ceea ce înseamnă că veți avea șansa de a câștiga o mulțime de premii de consolare în timp ce jucați pentru bani reali.

Principalele simboluri la care va trebui să fii atent sunt paznicul, hoțul și insigna. Când o combinație a tuturor celor trei simboluri apare consecutiv pe liniile de plată unu, doi și trei, cu simbolul insigna în mijloc, slotul vă oferă un premiu instantaneu care se înmulțește cu pariul total. Trei sau mai multe dintre simbolurile insignei de pe ecran pot declanșa, de asemenea, un bonus de rotiri gratuite care este jucat cu același pariu care a declanșat funcția. Și dacă pariezi cinci monede pe linie de plată (pariul maxim) și obții un câștig de cinci în felul său cu simbolul paznicului, vei primi cel mai mare premiu dintre toate – jackpot-ul progresiv.

O altă caracteristică interesantă pe care o are acest slot este bonusul Caught in the Museum, care este un joc bonus cinematografic care poate fi declanșat prin colectarea a trei simboluri de pictură. Faceți clic pe piesele de artă de pe ecran pentru a le fura și a descoperi premii, dar aveți grijă că paznicul nu vă prinde sau veți încheia jocul!

Caracteristici slot

a night in paris Verdict și sloturi online similare

a night in paris de Betsoft este un slot 3D grozav de la studio care oferă o experiență de joc unică și o mulțime de premii. Dacă aveți un gust pentru angajarea aparatelor de slot cu o varietate de bonusuri, veți găsi acest joc destul de atractiv. La fel ca multe sloturi cu volatilitate medie, a night in paris este un joc de cazinou echilibrat, cu un raport de lovituri suficient de mare pentru a vă oferi suficiente câștiguri mai mici, dar fără a lipsi premii mai mari. Când jucați pentru bani reali, nu numai că vă puteți aștepta la plăți de până la 45.000 de monede pe rundă, ci și la un jackpot progresiv pe care îl puteți colecta dacă investiți mai mult în joc.

Pentru jucătorii cărora le plac premiile mai mari și nu se tem de sloturile online mai riscante, există câteva sloturi cu volatilitate ridicată de la Betsoft pe care s-ar putea să vrei să încerci în schimb. Verificați Gheara Tigrului pentru un slot cu 720 de moduri cu premii de până la 800.000 de credite pe rundă sau alegeți Good Girl Bad Girl sau great 88 aparate de slot dacă doriți șansa de a câștiga plăți și mai mari. Pentru mai multe sloturi de la Betsoft și alți furnizori de top de jocuri de sloturi, consultați unul dintre site-urile noastre de sloturi online recomandate!

Partenerii cazinoului