A Night Out Slot

Playtech

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Playtech

RTP

97.06%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

200.000.00 USD

Subiect

Mâncare, muzică, stil de viață de lux

A Night Out

a night out Revizuirea sloturilor online

Cine nu iubește a night out în oraș cu grupul tău preferat de prieteni? Acest joc de slot sexy și cochet cu 5 role și 20 de linii de plată oferă jucătorilor toată distracția unei nopți mari, fără acel prieten beat și jenant. Considerat un slot cu variație scăzută, a night out nu a fost niciodată cunoscut pentru crearea de milionari peste noapte, dar cu siguranță se poate baza pe ea pentru a construi încet, dar sigur, un bankroll solid.

Creat de echipa de software de renume mondial din spatele Playtech, a night out nu numai că îi scoate pe jucători pentru o noapte în oraș fără bătaia de cap de a vă părăsi canapeaua, dar oferă și un loc în care distracția neobosită poate produce un bankroll constant.

Din fericire, acest"șlefuitor" - un termen folosit pentru a descrie sloturile cu variație redusă - prezintă un joc stelar și o grafică distractivă, două lucruri îndrăgite cu siguranță de jucătorii cu variații reduse care tind să se bucure de joc mai mult decât de goana de a câștiga. Luați în considerare efectele sonore groovy cu toate aceste avantaje și aveți acest obișnuit de lungă durată printre listele de titluri de sloturi de top.

Despre a night out Joc de slot online

Odată ce ați intrat în joc, cel mai atrăgător aspect al slotului este imaginile sale care prezintă femei superbe din desene animate și băuturi apetisante ca simboluri și bonusuri. Nimic nu spune o noapte reușită în oraș ca oamenii frumoși și băuturile curgătoare.

Pe lângă atmosfera de petrecere creată prin imaginile memorabile, acest titlu oferă timpi de încărcare excelente, funcții de calitate, setări personalizabile și șansa de a câștiga 20 de moduri diferite. La fel ca toate nopțile de ieșire în oraș cu prietenii, acest slot și caracteristicile sale sunt garantate să vă lase să vă doriți mai mult.

Caracteristici, Specialități și Simboluri

În ciuda statutului său de varianță scăzută, a night out nu este doar pentru iubitorul de sloturi de zi cu zi. Acest joc de sloturi este perfect pentru fanii de sloturi de toate preferințele, indiferent dacă doresc să ia acasă un premiu frumos sau pur și simplu nu au încercat niciodată un slot machine. Vă puteți adapta pariul pentru a se potrivi bugetului dvs., valorile monedelor variază de la 0.01C până la 100 GBP (100 € / 100 $) și puteți paria un maxim de 1 monedă pe linie.

Dacă acest lucru sună puțin pentru portofelul tău, ar putea apărea la Lady Luck și să -ți ofere 3 doamne sexy pentru 1.000 de bonus pe deasupra pariului inițial, nu o valoare proastă pentru un slot de varianță scăzută. Unul dintre lucrurile care fac ca această ofertă stelară să iasă în evidență este bonusul său ingenios. Jocul prezintă un simbol"bere" sălbatic, simbolul bonusului bonusului și simbolul"dancing girl".

Când aterizați 2"bonus barmen" pe o tambur, jocul se încălzește în timp ce vă confruntați cu 6 femei superbe și jucăușe, toate așteptând un dans. Cel pe care îl selectați determină numărul de rotiri gratuite pe care le câștigați. Dar dansul este o muncă însetată. Apoi, trebuie să-ți cumperi partenerului tău de dans o băutură din meniul care apare, dacă alegi o băutură care îi place, atunci ea îți va oferi multiplicatori mari care merg cu rotiri gratuite.

Caracteristici slot

Partenerii cazinoului