O Vizită De La St.Nick Slot

High 5 Games

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

5

Dezvoltator

High 5 Games

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

30.000.00 USD

Subiect

Animale, Fantezie, Crăciun

A Visit From St.Nick

O vizită de la St.Nick Revizuirea sloturilor online

Crăciunul este perioada magică în care toată lumea se întoarce acasă pentru a decora christmas tree și pentru a pregăti cea mai delicioasă masă de cină. Familia se adună pentru a petrece timp de calitate împreună, dar este și momentul în care cei mici primesc cadouri de la Moș Crăciun. Moș Crăciun, fiind o figură legendară, este cunoscut sub numele de Sfântul Nicolae sau Sfântul Nick, Moș Crăciun sau Kris Kringle în diferite părți ale lumii. Într-o vizită de la St. Nick de High 5 Games, evident, figura prezentă este Sf. Nick.

Oferă scatters, wilds, jocuri bonus și multiplicatori, care vă vor duce la cele mai uimitoare câștiguri. Cu siguranță te vei bucura de tema oriunde te duci, mai ales dacă joci în preajma Crăciunului, deoarece slotul este disponibil pe toate dispozitivele mobile și desktop.

Cum se joacă A Visit from St.Nick slot online

Nu este deloc surprinzător faptul că, în vremurile în care jocurile de noroc pe mobil sunt un lucru, jocul este dezvoltat în HTML5 și disponibil pe toate dispozitivele mobile iOS și Android, astfel încât să puteți juca la toate cazinourile online de top. Când încărcați jocul, veți vedea butonul + în colțul din dreapta sus. Apăsați-l și veți vedea trei opțiuni: butonul de casă, controlul sunetului și butonul"i", care vă duce la tabelul de plăți. Pe măsură ce intrați în tabelul de plăți, veți vedea simbolurile cu plățile pe care le oferă. Rudolph este simbolul special împrăștiat, iar sălbaticul este simbolul cadoului de Crăciun, dar veți afla mai multe despre asta în curând.

În partea de jos a ecranului, veți vedea afișajul care arată soldul dvs. actual, câștigul total și pariul total. Pariul minim este 0.50 de credite, în timp ce maximul este de 50.00 credite.

O vizită de la St.Caracteristici Nick și rotiri gratuite

În timpul jocului de bază, multiplicatorul sălbatic apare pe rolele din mijloc. Sosește cu multiplicatori de 2x, 3x și 4x și atunci când înlocuiți simbolurile obișnuite, vă înmulțește câștigurile. Sălbăticia nu poate înlocui împrăștierea, desigur. Dacă într-un câștig se înlocuiește mai mult de 1 multiplicator wild, multiplicatorii lor sunt adăugați.

Scatterul Rudolph apare doar pe rolele din mijloc. Când toate cele 3 aterizează, declanșează funcția de selectare a bonusului, unde primești o alegere. Aveți 5 opțiuni din care să alegeți pentru rotiri gratuite. Puteți juca 12 rotiri gratuite cu multiplicatori de 3x, 4x sau 5x. A doua opțiune este 9 rotiri gratuite cu multiplicatori 4x, 5x și 6x. A treia opțiune este 7 rotiri gratuite cu multiplicatori 5x, 6x și 9x. A patra opțiune este mai volatilă, 5 rotiri gratuite și multiplicatori 6x, 9x și 15x. Ultima opțiune vă oferă 3 rotiri gratuite, dar multiplicatorul poate fi 9x, 15x sau 24x!

În timpul rotirilor gratuite, multiplicatorii sălbatici cresc. Puteți obține wild-uri cu multiplicatori 3x, 4x, 5x, 6x, 9x, 15x sau 24x! Aici, wild înlocuiește toate simbolurile. Dacă apare mai mult de 1 wild, multiplicatorii lor sunt adăugați!

Caracteristici slot

O vizită de la St.Nick Maximum Win, RTP și Volatility

Rotiți rolele pe acest slot festiv pentru șansa de a câștiga până la 30.000.00 de credite în recompense de Crăciun. O vizită de la St.Nick de High 5 Games este un slot cu variație mare cu un RTP de 96%.

O vizită de la St.Verdictul Nick și sloturi online similare

O vizită de la St. Slotul online Nick poate fi extrem de plin de satisfacții. Cu multiplicatorii sălbatici și multiplicatorii din timpul rotirilor gratuite, vă puteți imagina doar cât de mult pot crește plățile într-o fracțiune de secundă. Cu tema sa de Crăciun și designul frumos al simbolului, A Visit from St. Slotul Nick vă va oferi timp de joc distractiv și plăți uriașe.

Un alt slot grozav al dezvoltatorului, care are o volatilitate medie spre mare și oferă un pariu maxim mai mic este a night of mystery. Oferă o temă captivantă în stil Sherlock Holmes, în care trebuie să adunați indicii pentru a rezolva un mister, astfel încât să îl puteți verifica dacă sunteți pregătit pentru o aventură de rezolvare a misterelor.

Sau, poți oricând să încerci secrets of the forest. Este un slot cu adevărat plin de satisfacții, deoarece într-o singură rotire poți obține 1 milion de credite. Oferă un joc plin de caracteristici, care vă poate spori în plus câștigurile.

Partenerii cazinoului