A While on the Nile Slot

Nextgen

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Nextgen

RTP

95.60%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

82.500.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, insula tropicală, Egiptul antic

A While on the Nile

a while on the nile Revizuirea sloturilor online

Jocul are cinci role și oferă un total de 50 de linii de plată, oferind un număr destul de generos de runde bonus - mai multe despre asta mai târziu. Deși există o gamă solidă de opțiuni de pariere, diferența pe acest slot este destul de mare, așa că, dacă vă face plăcere să vă asumați riscuri, aceasta poate fi una distractivă de care să vă înțelegeți. Avantajul casei tinde să fie în zona de 5% și există un jackpot de 1000 de monede oferit. Dacă intenționați să vă întoarceți acasă cu o cantitate de aur egiptean, atunci citiți mai jos pentru o privire mai detaliată asupra caracteristicilor jocului.

a while on the nile Controale și configurare pentru sloturi

a while on the nile este pe deplin compatibil cu toate dispozitivele mobile și sistemele de operare, astfel încât să vă puteți bucura de câteva rotiri pe dispozitivele cu Android sau Apple . Același lucru este valabil și pentru computerele desktop - puteți juca atât pe Windows, cât și pe Apple OS.

În ceea ce privește configurarea, chiar dacă sunteți nou la sloturile online, nu ar trebui să aveți prea multe probleme în a înțelege jocul. Aspectul este tradițional și dacă ați jucat la sloturi înainte, vă veți simți rapid ca acasă cu acest titlu. Puteți accesa toate informațiile despre joc și tabelul de plăți făcând clic pe butonul de informații albastru din stânga jos a ecranului, ceea ce este recomandat dacă nu ați jucat înainte. În acest fel, vă puteți familiariza rapid cu toate simbolurile, astfel încât să știți la ce să aveți grijă când vine vorba de bonusuri.

Deși ar putea fi un joc destul de tradițional, a while on the nile Slotul online are câteva caracteristici remarcabile care merită menționate. Există trei caracteristici bonus, care sunt destul de generoase pentru majoritatea sloturilor cu acest design și asta înseamnă că există mai multe modalități potențiale de a lua acasă câștigurile potrivite pentru un faraon.

a while on the nile Gameplay și caracteristici bonus

Ca și în cazul majorității sloturilor online, fiecare simbol are o valoare diferită atașată. Cele mai puțin valoroase simboluri sunt literele și cifrele. În mod ideal, doriți să vizați fie Cleopatra, tăblița de piatră, toiagul faraonului, fie eye of horus, deoarece acestea sunt cele mai valoroase patru simboluri din joc. Wilds pot apărea pe rolele două, trei și patru, cu simbolul Faraon reprezentând wild.

Cele trei moduri bonus sunt după cum urmează. Ia trei scarabs și veți declanșa bonusul clic pe mine. Acest lucru este simplu și distractiv, deoarece trebuie doar să continuați să dați clic cât de repede puteți până când apăsați colectarea. Singurul dezavantaj al acestui mod este că poate fi greu de activat.

În al doilea rând, puteți activa un mod scatter și free spin. Acest lucru se face prin potrivirea celor trei simboluri de bijuterii. Deși primești doar cinci rotiri gratuite, este destul de ușor de declanșat. În timp ce acest mod este activ, puteți obține și wild-uri suplimentare la întâmplare, așa că vă poate ajuta să obțineți un câștig decent. Totuși, acest lucru depinde de al treilea mod de joc, explicat mai jos.

Dacă ai jucat câteva titluri de la Nextgen înainte, este posibil să fi întâlnit deja această caracteristică. Superbet este complet controlabil de către jucător și vă permite să alegeți cât de mare va fi multiplicatorul pentru wilds. Multiplicatorii cresc cu x2, x4, x6, x8 și x10. În timp ce simpla setare a unui multiplicator x10 ar putea suna ca o idee, trebuie să fii atent aici. Pe măsură ce multiplicatorul crește, crește și miza minimă. Asta înseamnă că vei crește riscul pe măsură ce multiplicatorul crește și, dacă nu ești atent, poți ajunge rapid să ieși din buzunar.

Caracteristici slot

Concluzie

În întregime, a while on the nile este un titlu înșelător. Designul general și formatul par destul de standard din offset și, dacă ești un jucător nou, pare un slot ușor de înțeles - așa că ar trebui să poți începe rapid. Rețineți că jucătorii noi vor trebui să fie foarte atenți la modul în care folosesc funcția de superbet, deoarece poate scurge rapid fonduri.

Dacă vă place un joc simplu, dar cu risc ridicat, atunci acesta ar putea fi slotul pentru dvs. Dacă nu ești supărat de tema egipteană, încearcă-ți mâna la titluri similare, cum ar fi judge dredd și book of ra, deoarece acestea prezintă și superbet.

Partenerii cazinoului