Action Bank Slot

Barcrest

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Barcrest

RTP

95.16%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

100.000.00 USD

Subiect

Polițiști și tâlhari, șapte, acțiune/aventură

Action Bank

action bank Revizuire online

Dacă doriți să vedeți cum erau aparatele de slot cu un deceniu în urmă, puteți face acest lucru cu ușurință action bank de Barcrest. Oricât de vechi de școală sunt, ei action bank slotul este o mașină de fructe cu aspect retro pe steroizi, care nu vă oferă doar 5 role și 20 de linii de plată fixe, ci și câteva caracteristici bonus care vă vor încinge cu adevărat sesiunea.

În ciuda faptului că arată ca un slot mai vechi, action bank vă oferă opțiuni bune de bonus. În afară de simbolurile sălbatice, slotul este echipat cu un bonus interesant de rotiri gratuite cu premii dublate și o funcție secundară în care vei ajunge să jefuiești seifuri pentru a obține și mai multe plăți gratuite. Ca multe altele Barcrest jocuri de cazino, puteți verifica action bank pe orice dispozitiv și încearcă să câștigi partea ta dintr-un jackpot de 250.000 de credite!

Citiți recenzia noastră completă despre action bank slot machine pentru a obține toate detaliile de care aveți nevoie despre funcțiile și premiile suplimentare sau încercați demo-ul nostru pentru o sesiune gratuită.

Joc action bank Slot online

Proiectat inițial pentru aparatele de joc de pe teren, the action bank slotul a fost creat pentru a oferi tuturor jucătorilor care caută cele mai bune sloturi o modalitate ușoară de a juca, indiferent de experiența lor. Singura configurație pe care trebuie să o faci înainte de a juca pe bani reali este să folosești controlul liniei de pariu și să selectezi dimensiunea pariului pe linia de plată. Pariurile încep de la un 0 mic.20 de credite pe rundă, dar pot ajunge și până la 400 de credite pe rotire dacă doriți să cheltuiți ca un high-roller.

Unul dintre lucrurile unice ale acestui joc de cazinou retro este că are doar trei simboluri care declanșează plățile direct. Dacă doriți să examinați mai îndeaproape simbolurile și recompensele acestora, dar și să aruncați o privire la cele 20 de linii de plată fixe ale slotului, trebuie doar să apăsați butonul"i" din colțul din dreapta al tabloului de bord pentru a deschide tabelul de plăți. Premiile din tabelul de plăți sunt întotdeauna afișate ca multiplicatori pentru pariul dvs. de linie și încep de la 5-20x pentru câștiguri de trei în același fel și ajung până la 500 de ori pariul dvs. pe linia de plată pentru secvențe cu cinci simboluri. Și ceea ce este și mai bine este că acestea sunt doar premii de bază pe care vei avea o șansă specială să le dublezi odată ce intri în jocul cu rotiri gratuite.

Un alt lucru grozav despre action bank de Barcrest este că jocul poate fi jucat și pe dispozitive mobile, deși este destul de vechi. Deoarece a fost adaptat la HTML5, puteți juca slotul pe o varietate de dispozitive Android și iOS, inclusiv smartphone-uri și tablete. Configurați-vă pariul cu ajutorul butonului săgeată și apoi utilizați pur și simplu controlul de rotire ușor tactil pentru a începe să jucați pe telefon.

action bank Rotiri gratuite, caracteristici și bonusuri

Ca în orice slot clasic, plățile în action bank sloturile sunt câștigate atunci când colectați cel puțin trei pictograme identice consecutiv pe o linie de plată, începând cu prima rolă din extrema stângă. Cele 7 simboluri sunt pictogramele tale cu cea mai mare plată și plătesc până la 500x pariul tău pe linie pe secvență, în timp ce simbolurile BAR și X plătesc premii de până la 100x și, respectiv, 50x. Slotul are, de asemenea, un simbol joker wild care poate înlocui oricare dintre cele trei pictograme pentru a vă ajuta să fiți plătit atunci când jucați pe bani reali.

Un alt lucru unic pentru jucătorii de pe site-urile de sloturi online de top care action bank caracteristicile este un simbol"O" care apare frecvent împreună cu pictogramele obișnuite. Când face parte dintr -o tambur care pierde, acest simbol se poate transforma la întâmplare într -o pictogramă de împrăștiere pentru a vă ajuta să câștigați acces la jocul de bonusuri gratuite. Rotirile gratuite sunt activate atunci când cinci simboluri scatter ajung pe ecran într-o singură rotire, indiferent de poziția lor. Când se întâmplă acest lucru, vi se va cere să alegeți unul dintre cele cinci scatters și să dezvăluiți un bonus care variază între 5 și 30 de rotiri gratuite. Odată ce ați făcut alegerea, slotul vă va duce la un ecran de jocuri de noroc unde puteți confirma numărul de rotiri câștigate sau puteți juca un joc de noroc pentru a le crește/scădea. Și odată ce învârtările gratuite încep, jocul va adăuga și pictograme dublate pe prima rolă care pot dubla premiile simbolurilor 7, BAR și X.

Cinci simboluri scatter pot declanșa, de asemenea, o altă funcție bonus numită Big Bank Bonus, unde vei putea juca pentru plăți instantanee. Dacă este activată, această funcție vă va permite să alegeți între 15 uși de seif până când veți colecta trei simboluri multiplicatoare care se potrivesc. În funcție de simbolurile pe care le-ați potrivit, vi se va acorda unul dintre cele trei premii bonus, dintre care cel mai mare este o plată de 500 de ori pariul total (10.000 de monede)!

Caracteristici slot

action bank Câștig maxim, RTP și Volatilitate

action bank are un joc cu variație medie/înaltă și un RTP atractiv de 95.16%, action bank vă oferă o sesiune de joc corectă și echilibrată oricând jucați pe bani reali. Cu plata maximă stabilită la 250.000 de credite uriașe pe pariu, acest joc vă va oferi fără îndoială niște premii atractive, care, judecând după rata scăzută de lovituri, par cu siguranță posibile.

Este action bank Slot potrivit pentru tine?

Dacă îți place să joci la aparatele de slot de școală veche cu bonusuri profitabile și limite de pariere foarte largi, action bank slotul va fi o potrivire pentru tine. Este posibil ca acest joc să nu aibă o prezentare uluitoare, dar vă oferă un joc cu variație medie/înaltă, care vă poate recompensa destul de bine atunci când jucați printr-un cazinou cu bani reali.

Cu toate acestea, dacă nu sunteți un fan al jocurilor de cazinou riscante, vă recomandăm să consultați și pagina noastră de sloturi și să găsiți alte aparate de slot care sunt mai potrivite pentru gusturile dvs. Asumă-te Netentlui starburst pentru o acțiune cu variație redusă, cu limite mari de pariere, funcții simple și plăți de până la 50.000 de monede. De asemenea, puteți încerca snow leopard din Barcrestpartenerul lui WMS, care, în schimb, vă oferă bonusuri uriașe la rotiri gratuite și o opțiune Big Bet care vă permite să jucați două ecrane și să obțineți niște multiplicatori atractivi de stivă wild adăugați la jocul dvs.

Partenerii cazinoului