Action Wheel Slot

Betsoft

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Betsoft

RTP

93.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

40.000.00 USD

Subiect

Fructe, șapte, batoane și clopoței

Action Wheel

action wheel Revizuirea sloturilor online

Dacă nu ați avut plăcerea de a sta în spatele unei vechi aparate de slot mecanic, acum puteți obține aceeași experiență direct de acasă cu Betsofte clasic action wheel slot. Replica aspectul și funcționarea vechilor sloturi fructate care dominau cândva nenumărate cazinouri, action wheel este o amintire a vremurilor trecute. Dispunând de un ecran clasic cu 3 role, cu maximum 5 linii de plată și un set de pictograme de fructe profitabile, acest slot vă va permite să bancați până la 5.000 de monede pe rundă, în stil vechi, dar numai dacă jucați pe un computer.

Principalul recurs al action wheel nu este doar simplitatea sa, ci și setul de extra clasice pe care îl oferă. Cu jocul pe mai multe niveluri, funcțiile de menținere și pariu și o roată a premiilor bonus, acest slot vă va oferi șansa de a controla câți bani câștigați în timp ce jucați cu bani reali, la fel ca majoritatea jocurilor mai vechi. Aflați totul despre bonusuri, premii și limitele de pariere, consultă ghidul nostru complet al jocului.

Cum să joci action wheel Slot online

Deși poate părea mai complicat decât de obicei, action wheel de Betsoft este de fapt ușor de jucat. Înainte de a începe să rotiți, utilizați mai întâi butonul"alege pariul" pentru a selecta dimensiunea mizei. Miza minimă în joc este de 1 credit, dar puteți paria și 5, 10, 20 sau 40 de credite pe rundă. Odată ce ați selectat pariul, trebuie doar să apăsați butonul de pornire/oprire și puteți începe să câștigați bani reali.

Una dintre caracteristicile unice ale acestui slot machine este că vă va oferi control asupra mărimii premiilor dvs., dar și asupra numărului de linii de plată și a caracteristicilor bonus de care vă veți bucura. Dacă joci cu un pariu minim, vei putea obține plăți care încep de la 2 monede și ajung până la maximum 200 de monede pe rundă. Dar alegeți una dintre mărimile mai mari de pariuri și premiile dvs. pot crește de mai multe ori, permițându-vă să bancați până la 1.000 de monede pe secvență sau un total de 5.000 de monede pe rundă. Și nu numai că vei primi o șansă la premii mai bune, dar vei putea și să joci cu toate cele 5 linii de plată activate.

Fiind un vechi joc de sloturi de Betsoft, action wheel nu este disponibil în format HTML5. La fel ca majoritatea produselor mai vechi ale studioului, acest slot este disponibil doar ca joc Flash de care te poți bucura pe computere desktop și laptopuri, dar nu pe orice dispozitiv mobil modern Android sau iOS.

action wheel Caracteristici și rotiri gratuite

Există două moduri de joc action wheel de Betsoft: jocul pe o miză minimă și jocul cu mai mult. Indiferent de modul pe care îl alegeți, premiile vor fi întotdeauna acordate atunci când colectați trei simboluri identice pe orice linie de plată. Diferența este că atunci când joci cu cel mai mic pariu, slotul îți oferă o singură linie de plată pentru a declanșa premii și un set diferit de caracteristici bonus.

Așadar, în modul minim, vei putea bloca orice rolă pe care o dorești apăsând pe un anumit control"țin apăsat" și vei reactiva toate celelalte role pentru a crea o combinație câștigătoare, în întregime gratuit. Acest mod de joc vă va oferi, de asemenea, beneficiul funcției de pariuri care poate fi folosită pentru a vă dubla premiile urcând sau coborând o scară de premii. Totuși, pariază mai mult și vei pierde accesul la ambele funcții bonus, dar vei primi 5 linii de plată și plăți mult mai bune.

Și anume, singurul motiv pentru a paria mai mult este dacă vrei o șansă la jackpot-ul maxim. Indiferent cât de mult ai pariat la un cazinou online, cele mai mari plăți din tabela de plăți vor rămâne întotdeauna aceleași ca în jocul minim, dar ceea ce este diferit atunci când cheltuiești mai mult este că vei primi și o șansă pentru a accesa action wheel caracteristică. Această caracteristică este un joc de nivel al doilea care se joacă pe aceleași role, dar cu o tabelă de plăți diferită. De fiecare dată când câștigați un premiu la un pariu mai mare, slotul vă va oferi opțiunea de a"colecta" sau de a continua să jucați. Alegerea celei de-a doua opțiuni va învârti din nou rolele, doar că de data aceasta vei învârti pentru unele dintre ele action wheel premii. În funcție de pariul dvs., veți putea colecta între 20 și 5.000 de monede pe rotire în această funcție bonus (maxim 1.000 de câștig x 5 linii de plată).

Caracteristici slot

action wheel Verdict și sloturi online similare

Un slot clasic până la capăt, action wheel va atrage în mare parte fanii mașinilor cu fructe de școală veche și a altor jocuri de slot în stil Vegas. Dacă cauți o mașină cu o mulțime de bonusuri sau o temă captivantă, acesta nu este jocul tău. Dar dacă doriți sloturi care sunt cu adevărat simple de jucat și oferă plăți echilibrate, poate doriți să verificați action wheel. Ca un alt slot machine cu variație medie de la Betsoft, acest joc vă va permite să bancați o varietate de premii, până la maximum 5.000 de monede pe rundă, ceea ce este încă destul de solid. Și judecând după rata mai mică de lovituri pe care o veți obține în timp ce jucați, să puneți mâna pe o astfel de plată nu pare atât de improbabil cu acest slot.

Pe de altă parte, dacă vă plac sloturile clasice, dar doriți să jucați ceva mai plină de satisfacții, puteți consulta și alte sloturi online cu 3 role, care oferă un joc mai volatil. Diamantul dublu de la IGT este un slot popular de școală veche pe care îl puteți încerca dacă doriți un joc cu 3 role cu volatilitate ridicată, cu premii mai mari. Și pentru un slot mai modern, cu mai multe linii de plată, bonusuri suplimentare și premii de până la 50.000 de monede, puteți încerca în schimb Microgamingnoul Imperiu de Diamant al lui. Veți găsi acestea și multe altele pe majoritatea site-urilor de sloturi online de top.

Partenerii cazinoului