Adventures in Wonderland Slot

Aristocrat

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Aristocrat

RTP

96.95%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Filme, fantezie, basm

Adventures in Wonderland

adventures in wonderland Revizuirea sloturilor online

capodopera lui Lewis Carroll, a lui Alice adventures in wonderland, a inspirat multe adaptări, dar puține pot fi la fel de profitabile ca adventures in wonderland joc slot conceput și furnizat de faimoasa subsidiară a Playtech, Ash Gaming. Slotul video cu 5 role și 20 de linii de plată oferă jocuri bonus generoase, precum și un jackpot progresiv consistent.

Grafica incredibilă a jocului de sloturi prezintă toate personajele familiare iubite de Alice in Tara Minunilor fani din întreaga lume. Alăturați-vă Pisicii Cheshire, Tweedle Dee și Tweedle Dum, Omida fumătoare și Regelui și Regina Inimilor, așa cum apar pe tot parcursul jocului.

Dar fii atent la personajele mai centrale - Alice (Bonus), Pălărier Nebun (împrăștiere) și Iepure Alb (sălbatic) - deoarece acestea reprezintă toate bonusurile pe care fiecare jucător încearcă să le valorifice. Pe lângă conexiunile notabile film/roman, acest slot progresiv este cu adevărat o ofertă de elită cu jackpot-ul în continuă creștere, funcții bonus nesfârșite și setări de personalizare - elementele de bază ale oricărui progres progresiv de succes.

Despre adventures in wonderland Joc de slot online

După cum v-ați aștepta de la un subiect atât de capricios și clasic, slotul are un aspect nostalgic. Bobina și ilustrația de fundal, extrase din povestea lui Carroll, ambele au senzația unor ilustrații de modă veche. Muzica învăluie jocul într-un aer de mister și chiar și consola are aspectul și senzația unei vechi mașini arcade.

Dar, în timp ce jocul pare să aibă rădăcini în nostalgia copilăriei și în trecut, premiile și modul de joc sunt cu siguranță de dimensiunea adulților și sunt actualizate. Acum câțiva ani, un Henrik A. a câștigat un jackpot progresiv de 591.131 £, dar ceea ce părea imediat după anunț, bonusul slotului a urcat înapoi la aproape 260.000 £ - un semn de valoare pentru un progresiv ca acesta. Pe lângă jackpot-ul progresiv, totuși, mai sunt multe profituri de avut.

Caracteristici, Specialități și Simboluri

The adventures in wonderland slotul online este un slot cu cinci role și 20 de linii în care utilizatorii pot miza între 0.20c și 200 GBP (200 EUR / 200 USD) per rotire pentru un jackpot de până la 10.000 de monede. Pe lângă simbolul wild standard"Bea-mă", există două jocuri bonus suplimentare. Prima este lansată atunci când rotiri gratuite scatter, reprezentate de Iepurele Alb, apare de trei ori într-o singură rotire.

Acest lucru acordă jucătorilor un număr aleatoriu de rotiri gratuite în timpul cărora iepurele va declanșa simboluri wild. Suma totală câștigată până acum va apărea în partea de jos a ecranului. Al doilea joc are loc atunci când trei, patru sau cinci simboluri scatter Hatter nebun apar oriunde pe role, marcând începutul jocului bonus Tea Party.

Aici, jucătorii selectează un oaspete pentru care să-i toarne ceaiul. Oaspetele bea apoi și, pe măsură ce o fac, urcă un contor de bonus în numerar; cu cât beau mai mult timp, cu atât jucătorii câștigă mai mult. Jucătorii au mai multe șanse să toarne ceaiul și dacă un oaspete adaugă zahăr în ceașca lor, se acordă jackpot-ul progresiv. Este atat de simplu.

Caracteristici slot

Partenerii cazinoului