Adventures of Doubloon Island Slot

Other Game

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

3

Dezvoltator

Other Game

RTP

96.01%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

407.400.00 USD

Subiect

Acțiune/aventura, pirati

Adventures of Doubloon Island

adventures of doubloon island Revizuirea sloturilor online

Alăturați-vă vânătoarei de comori îngropate când jucați adventures of doubloon island slot de la Microgaming. Disponibil pe platformele desktop și compatibil cu dispozitivele mobile iOS, Android și Windows, este un joc palpitant cu 5 role și 20 de linii, plin de pirați și monede de aur valoroase.

Caracteristicile includ stacked simboluri wild, o rundă bonus de respins și jocuri gratuite cu doar simboluri de valoare mare pe role. The adventures of doubloon island jocul de sloturi vine cu 4 jackpot-uri, cu cea mai mare valoare de 2.000 de ori miza ta sau 100.000.00 la cel mai înalt nivel de pariu. Procentul de rentabilitate medie a jucătorilor din acest joc cu volatilitate medie este de 96.01% și vă puteți alătura acestei căutări pirat pentru comori la recomandarea noastră Microgaming cazinouri online.

Cum să joci adventures of doubloon island Jocuri mecanice

Microgaming a fost în vârful pieței de sloturi online de când au deschis primul cazinou pe internet în 1996, așa că au decenii de experiență. Se vede cu adevărat în jocurile lor, care sunt ușor de configurat, dar oferă o mulțime de senzații tari. The adventures of doubloon island slotul plasează rolele pe un fundal tropical și veți vedea costume de cărți de joc, șuruburi, papagali și o gamă largă de simboluri detaliate ale piratului.

Panoul de control simplu conține file Plus și Minus pe care faceți clic pentru a selecta un nivel de pariu de la 0.10 până la 50.00 la fiecare rotire pe cele mai bune site-uri de sloturi online. O opțiune Win Booster mărește miza cu 1.5x, la un interval de 0.15 până la 75.00, dar îmbunătățește și plățile potențiale într-o rundă de bonus de respins.

În jocurile de bază, câștigi potrivirea a 3 sau mai multe simboluri identice în oricare dintre cele 20 de linii de plată din stânga. Pentru a vedea cât plătește fiecare, aruncați o privire la tabelul de plăți prin intermediul celor 3 linii mici de pe comenzi, urmate de fila"I". Costumele de cărți cu valoare mică returnează de până la 4x miza dvs., în timp ce doamna pirat valorează cel mai mult, cu până la 50x. Un simbol scatter cufăr de comori plătește în orice loc și este evaluat la până la 100x.

Opțiunile de control includ rotiri automate și redare rapidă, precum și opțiunea de a juca pe un computer sau mobil.

Rotiri gratuite și altele adventures of doubloon island Caracteristici slot

Căpitanul pirat acoperă 1, 2 sau 3 rânduri și este un simbol wild care poate înlocui dacă este necesar pentru a finaliza o victorie.

Odată ce strângeți câștiguri din 3, 4 sau 5 simboluri cufăr de comori, puteți beneficia de 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite. Este ușor să obții o mulțime de combinații foarte plătitoare în această rundă, deoarece simbolurile de culoare a cărților de valoare mai mică nu apar. Mai multe simboluri scatter cufăr de comori vor reactiva jocurile gratuite.

The adventures of doubloon island slotul online folosește mecanismul de respin HyperHold găsit în altele Microgaming sloturi. Declanșați funcția strângând între 6 și 14 monede de aur HyperHold sau cranii de aur și începe cu 3 revolte, cu simbolurile de declanșare blocate pe loc. Apar doar simbolurile HyperHold și spațiile goale, cu orice monede sau cranii noi blocate, de asemenea, în timp ce se reseta contorul de respin la 3.

Respectul continuă până când nu apar simboluri pentru 3 jocuri consecutive sau îi vedeți să completeze toate cele 15 poziții. Fiecare simbol hiperhold plătește apoi între 1x și 50x pariul dvs. total, (sau până la 100x cu rapel Win) sau oricare dintre mini, minor, major sau mega jackpots. Mega valorează 2.000x pariul dvs. sau 3.333x cu Win Booster activat.

Caracteristici de slot

adventures of doubloon island Câștiguri maxime, volatilitate și RTP

In timp ce mega jackpot valorează 2.000x, sau 3.333x, teoretic, poți pretinde teoretic mai mult de un jackpot, plus orice valori ale monedei având în vedere la sfârșitul caracteristicii respingătoare hiperhold. Acest lucru poate adăuga până la 3.250X, sau 5.432X cu Win Booster. Funcționează la un premiu maxim posibil de 407.400.00.

adventures of doubloon island Jocul sloturilor are o volatilitate medie și un procent mediu de rambursare pe termen lung de 96.01%.

Al nostru adventures of doubloon island Verdictul Slot

Aceasta este o altă versiune excelentă de la Microgaming și partenerul lor, Triple Edge Studios. Este un joc arătos, cu pirați, papagali și săbii foarte detaliați pe role, pe un fundal exotic.

Odată ce declanșați funcția HyperHold, vi se garantează un câștig, iar în timpul jocurilor gratuite, șansele de a colecta un premiu mare cresc semnificativ. Nu este nevoie să vânăm comori, deoarece am găsit cele mai bune cazinouri online, cu cele mai mari oferte de bonus de bun venit și le prezentăm chiar aici.

Partenerii cazinoului

Pot să joc adventures of doubloon island slot pe mobilul meu?

Unde este cel mai bun cazinou pentru a juca adventures of doubloon island slot online?

Care este câștigul maxim de la adventures of doubloon island joc de sloturi?

Cât pot paria pe rotire pe adventures of doubloon island slot?

Ce caracteristici are adventures of doubloon island slot au?

Ce simboluri sloturi sunt prezentate în adventures of doubloon island?

Câte linii de plată face adventures of doubloon island slot are?

Când a fost adventures of doubloon island slot eliberat?

Cine dezvoltă adventures of doubloon island slot?

De ce este adventures of doubloon island slot atât de popular?