African Legends Slot

Microgaming

Nota

2

Divertisment

4

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Microgaming

RTP

94.20%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

30.000.00 USD

Subiect

Animale

African Legends

african legends Revizuirea sloturilor online

Microgaming și Slingshot Studios au creat un joc cu un stil distinctiv și arată grozav pe PC-uri, iOS, Android sau Windows mobile cu cele mai bune cazinouri mobile. Simbolurile plătitoare de rinocer, elefant, focac și leu se alătură celor 4 costume de cărți de joc de valoare mai mică pe rolele cu efect de piatră și totul este așezat pe un fundal de copaci și munți în inima Africii. Tobele tribale se aud pe măsură ce rolele se învârt, adăugând la tema generală a acestui joc impresionant.

Caracteristicile sunt la fel de impresionante, cu un simbol wild care poate umple întreaga rolă din mijloc pentru a ajuta la combinații complete, plus un bonus Wild Blast care transformă până la 5 locuri aleatorii wild. Simbolurile câștigătoare dispar și intră Microgamingcaracteristica populară Rolling Reels, puteți vedea mai multe câștiguri la rând, cu un multiplicator în creștere aplicat fiecăruia.

Rotirile gratuite încep odată ce obțineți suficiente role într-o secvență, iar un premiu jackpot progresiv WowPot îi așteaptă pe cei care obțin 8 câștiguri la rând.

Cum să joci african legends Jocuri mecanice

Intervalul potențial de pariere este de doar 0.25 pe rotire până la un maxim relativ scăzut de 25.00. Este proiectat pentru a atrage jucători fără experiență și pe cei care au jucat sloturi de ani de zile, așa că este simplu de configurat, dar oferă opțiuni de control flexibile. Faceți clic pe butoanele Plus și Minus pentru a vă stabili miza, iar alte butoane activând funcțiile Autoplay și Turbo.

Așezați 3 sau mai multe simboluri potrivite pe rolele adiacente din stânga pentru a câștiga un premiu la unul dintre cazinourile noastre online de top. Aveți 243 de moduri diferite de a realiza acest lucru și există un tabel de plăți care afișează cât de mult câștigați din fiecare. De asemenea, are mai multe detalii despre bonusurile interesante, cum ar fi Rolling Reels, multiplicatori, jocuri gratuite și jackpot-uri.

african legends Rotiri gratuite și alte caracteristici

Rolling Reels se combină cu un traseu multiplicator pentru a crea potențial câștig după câștig. Orice simboluri care fac parte dintr-un câștig vor dispărea din role, iar altele noi vor cădea de sus pentru a umple spațiile goale. Dacă acest lucru creează noi combinații câștigătoare, această caracteristică Rolling Reels, (deseori numită Mulinete în cascadă sau Tumbling), continuă.

Fiecare câștig, o serie de role primește un impuls de la un multiplicator în creștere, iar până pe data de 7, se atinge maximul multiplicatorului de 10x. În plus, Rolling Reels duce la o rundă de bonus de rotiri gratuite care începe odată ce obții o rotire necâștigătoare. 12, 15, 18 sau 20 de rotiri gratuite au loc după ce obțineți o serie de 4, 5, 6 sau 7 role.

Obțineți o a 8-a rolă și câștigați premiul jackpot progresiv WowPot, care se ridică la 50.000.00 și crește de acolo, deoarece un procent din toate pariurile este adăugat la potul de premii.

The african legends Jocul de sloturi are încă o caracteristică, și acesta este bonusul Wild Blast. Este un bonus rapid în joc în care până la 5 wild-uri suplimentare sunt adăugate în locuri aleatorii de pe role.

Caracteristici slot

african legends Câștiguri maxime, RTP și volatilitate

african legends este un joc cu volatilitate medie în care puteți găsi un echilibru frumos între frecvența rotirilor câștigătoare și valorile premiilor aferente. Vine cu randamente medii de 94.92% și este posibil să câștigi de 1.200 ori miza ta sau 30.000.00 într-o singură rotire. Premiul jackpot WowPot poate atinge un nivel mult mai înalt.

Al nostru african legends Verdictul jocului de sloturi

Acesta este un joc atractiv, cu câteva caracteristici interesante, deși se dezamăgește puțin cu mizele maxime scăzute și un multiplicator relativ mic de 1.200 de ori cel mai mare câștig. Cu toate acestea, în afară de acestea, este un slot foarte recomandat în care Rolling Reels și traseul multiplicatorului pot aduce mai multe premii dintr-un singur joc plătit.

A ajunge la o a 8-a rolă dintr-o serie continuă nu este ușor, dar dacă sunteți suficient de norocos să o gestionați, există un premiu jackpot progresiv progresiv. Dacă vă plac jocurile pe tema vieții sălbatice, atunci asigurați-vă că jucați african legends slot la cele mai bune cazinouri online și colectați cele mai bune bonusuri de bun venit atunci când vă alăturați site-urilor prezentate aici.

Partenerii cazinoului