African Simba Slot

Novomatic

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Novomatic

RTP

95.50%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

375.000.00 USD

Subiect

Animale, Călătorii, Safari

African Simba

african simba Revizuirea sloturilor online

Novomatic vă invită să explorați câmpiile africane în acest joc de slot cu volatilitate medie. Animalele africane precum leii, bivolii, flamingii și girafele așteaptă să te întâlnească pe desktop, tabletă sau orice dispozitiv mobil. Jocul include împrăștiat sunsets, lei sălbatici, multiplicatori tripli și runde bonus cu potențialul de a vă recompensa cu până la 12 rotiri gratuite. Ghidul nostru aprofundat de sloturi acoperă toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă pregăti pentru aventura care urmează. Continuați să citiți pentru a afla tot ce trebuie să știți Novomatic's african simba jocuri mecanice.

Cum să joci african simba Slot online

De îndată ce lansăm african simba slot, vei fi întâmpinat de un peisaj maiestuos african. În fundal, un câmp mare de iarbă se deschide către un cer albastru tulbure, unde doi copaci cresc de o parte și de alta a tamburilor. Tambinele 5x3 iau un aspect din lemn și găzduiesc simboluri de înaltă rezoluție. Animale uimitoare 3D, cum ar fi lei, meerkats și girafe, așteaptă să deruleze plăți care pot atinge până la 100.000 de monede un spin. În partea de sus a ecranului, puteți găsi opțiuni suplimentare de meniu, cum ar fi controlul volumului. Pentru a vă configura jocul, navigați la comenzile situate sub role.

The african simba slotul a eliminat liniile de plată tradiționale și oferă în schimb o caracteristică distractivă și unică. Aveți 243 de moduri masive de a câștiga atunci când alegeți să mergeți în acest safari african. Pur și simplu selectați suma de pariu preferată pentru a roti rolele pe african simba slot. Pentru a face acest lucru, pur și simplu ajustați fila"Bază/Pariu" de sub role. Puteți face o rotire de la cel puțin 2 monede până la un pariu maxim de 1000 de monede pe rotire. Această gamă de mărimi de pariuri permite atât jucătorilor începători, cât și jucătorilor cu succes să aleagă o sumă potrivită de pariu. Când sunteți gata să jucați, selectați fila"Start" sau"Redare automată" dacă preferați să utilizați rotiri automate. Sub role, veți vedea, de asemenea, fila"Tabel de plăți", care vă permite să vizualizați simbolurile și valorile lor de plată.

The african simba slotul include un joc de noroc pentru jucătorii care doresc să adauge puțin mai mult risc jocului lor. Fila"Gamble" de sub role poate fi selectată pentru a activa jocul de noroc după orice rotire reușită. Jocul de noroc vă oferă posibilitatea de a vă dubla recompensele oricând doriți. Această caracteristică, inclusiv toate celelalte funcții, este disponibilă pe african simba slot mobil. Jocul mobil este optimizat pentru a funcționa pe toate dispozitivele mobile. Pur și simplu vizitați un cazinou cu bani reali de pe dispozitivul dvs. Android, iOS sau tabletă pentru a juca african simba joc slot pentru mobil.

african simba Caracteristici și rotiri gratuite

african simba de Novomatic vă oferă 243 de moduri masive de a câștiga. Include, de asemenea, o varietate de caracteristici interesante, cum ar fi împrăștiate sunsets, lei sălbatic, multiplicatori tripli și runde bonus de rotiri gratuite. Recompensele încep prin a forma linii câștigătoare de 3 sau mai multe pictograme colorate de cărți de joc. Fiecare dintre aceste simboluri colorate vă poate recompensa cu până la 5000 de monede solide într-o singură rotire. Există o mulțime de animale africane de văzut de-a lungul acestui safari interesant. Dacă se întâmplă să vezi flamingo sau suricate, poți câștiga până la 10.000 de monede. Ține-ți ochii cu ochii în căutarea bivolului, deoarece el te poate recompensa cu până la 30.000 de monede atunci când aterizează pe role.

Cel mai înalt animal din câmpiile africane vă oferă cele mai generoase recompense. Simbolul girafei are puterea de a recompensa premii jackpot de până la 100.000 de monede incredibile. Atingerea unei combinații de 5 simboluri girafe va debloca acest premiu jackpot. Jocul are și un simbol sălbatic reprezentat de regele câmpiilor africane. Leul sălbatic are puterea de a vă ajuta să formați mai multe linii câștigătoare prin înlocuirea altor simboluri din joc. Singurul simbol pe care nu îl poate înlocui este simbolul scatter. Africanul maiestuos sunset reprezintă simbolul scatter. Aterizare 3 sau mai multe împrăștiate sunsets va debloca o rundă de bonus de rotiri gratuite. Veți primi 12 rotiri gratuite de utilizat în timpul rundei de bonus și toate premiile dvs. vor fi triplate.

Caracteristici slot

african simba Câștig maxim, RTP și Volatilitate

The african simba slot machine are un RTP de 95.20% și vă oferă un safari al vieții. Această aventură sălbatică vă aduce o grilă cu 5 role și 3 rânduri, amplasată în vastele câmpuri africane, cu promisiuni de recompense care pot ajunge până la 100.000 de monede. african simba vă oferă o mulțime de oportunități de a câștiga eliminând liniile de plată tradiționale și oferind în schimb 243 de moduri de a câștiga.

african simba Verdict și sloturi online similare

african simba de Novomatic oferă o temă uimitoare cu grafică de înaltă rezoluție a faunei sălbatice africane maiestuoase. Toți jucătorii se pot bucura de acest joc interesant cu variație medie, deoarece oferă o gamă largă de opțiuni de pariere. Oferă 243 de moduri palpitante de a câștiga, împreună cu funcții interesante precum wilds, scatters, multiplicatori tripli și runde bonus de rotiri gratuite. Grila simplă cu 5 role și 3 rânduri constă într-un aspect de bază pe care toți jucătorii îl pot naviga și juca cu ușurință. Plățile încep de la 5000 de monede solide și pot ajunge până la 100.000 de monede într-o singură rotire. Există premii mari, funcții distractive și o mulțime de creaturi frumoase de văzut pe parcurs în acest safari plin de acțiune. Runda de bonus de rotiri gratuite poate genera recompense substanțiale prin triplarea tuturor premiilor câștigate.

Asigurați-vă că verificați colecția fantastică de Novomatic titluri de sloturi. Novomatic are un joc de slot care se potrivește tuturor jucătorilor. Puteți să vă schimbați atenția din Africa și să faceți o excursie în India, unde vă așteaptă slotul Golden Cobras. Golden Cobras vă oferă 5 role și 10 linii de plată cu șansa de a câștiga până la 5 milioane de monede. Puteți chiar să faceți o excursie la Veneția, unde slotul Carnavalul venețian vă așteaptă pentru a vă încânta cu runde bonus de wilds, scatters și rotiri gratuite. Puteți găsi toate acestea și multe altele Novomatic jocuri la oricare dintre cazinourile noastre online recomandate. Pur și simplu verificați lista noastră pentru a găsi cazinoul dvs. ideal cu bani reali.

Încercați oricare dintre aceste sloturi la unul dintre cazinourile noastre online de top, unde sunt disponibile și bonusuri generoase de bun venit.

Partenerii cazinoului