Alice Cooper - Tome of Madness Slot Online

Play'n Go

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.20%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

300.000.00 USD

Subiect

Celebrități, muzică

Alice Cooper - Tome of Madness

Revizuirea sloturilor online Alice Cooper și Tome of Madness

Alăturați-vă uneia dintre legendele rock din toate timpurile cu slotul online Alice Cooper și Tome of Madness de la Play’n GO. Este un joc cu plăți în cluster pe care îl puteți accesa pe computere, iOS, Android sau Windows mobile la unele dintre cele mai bune cazinouri online.

Cranii, cruci și cărți antice apar pe grila de simboluri, cu Cooper înfășurat în lanțuri pe o parte și o pălărie de top valoroasă pe cealaltă. Modificatorii aleatori, cum ar fi transformările simbolurilor și wild-urile suplimentare pot ajuta la transformarea rotirilor pierdute în câștigători, în timp ce cascadele pot duce la un număr nelimitat de câștiguri la rând. Modificatorii suplimentari pot extinde o serie de cascade.

Eliberează-l pe Alice Cooper din lanțuri și el devine un simbol sălbatic. Este un slot cu volatilitate ridicată, cu plăți medii de 96.2% și poți câștiga până la 3.000 de ori pariul tău din acest joc plin de caracteristici.

Cum să joci slotul Alice Cooper și Tome of Madness

Se joacă într-un azil gotic, luminat de lumina soarelui care curge prin ferestrele arcuite. Slotul online Alice Cooper și Tome of Madness au câteva accente de design inteligente, cum ar fi simbolurile care apar pe paginile unei cărți vechi și personajul de desene animate strâmbate Alice Cooper în lateral.

Desigur, puteți asculta unele dintre cele mai mari hituri ale sale în timp ce rolele se învârt, făcând acest lucru un răsfăț pentru oricine îi place Nașul lui Shock Rock și muzica lui.

Folosește cele dovedite Play'n Go controale, care sunt simplu de utilizat și suficient de flexibile atât pentru începători, cât și pentru jucătorii experimentați. Derulați de-a lungul unei bare de sub role și puteți alege dintr-un interval de pariere de 0.10 până la 100.00 pe rotire. Butonul portocaliu cu săgeți circulare deblochează modul Autoplay, iar fila"I" deschide tabelul de plăți, unde vezi cât de mult poți câștiga din grupuri de 5 sau mai multe simboluri potrivite. 15 sau mai multe exemple ale simbolului cu cea mai mare plată returnează un premiu de 200 de ori pariul tău.

Rotiri gratuite și alte caracteristici ale slotului Alice Cooper și Tome of Madness.

Toate simbolurile dintr-o victorie vor dispărea, ceea ce va lăsa spații în care cei de mai sus să se prăbușească. Dacă acest nou amestec formează mai multe grupuri, veți obține o altă răsturnare și așa mai departe. Simbolul sălbatic al cărții poate ajuta aici, acționând ca alții dacă este necesar, deși nu valorează nimic în sine.

Modificatorii aleatoriu"Efect de realitate" se pot declanșa la pierderea rotirilor. Caracteristica Insane Asylum transformă toate simbolurile cu valoare mare într-un singur tip, în timp ce modificatorul Dungeon transformă toate simbolurile cu valoare mai mică în cele premium. Pe caracteristica Temptation apare un wild și toate simbolurile din jurul ei se transformă în exemple de același tip. În Camera Ororilor, simbolurile aleatorii explodează, pentru a fi înlocuite cu wild-uri.

Colectați simboluri în timpul oricărei serii de tumbe în Hat of Madness din stânga rolelor, iar acestea ajută la extinderea secvenței cu wild-uri suplimentare în următoarea cascadă sau învârtiri de realitate gratuite cu multiplicatori. Se joacă trei învârtiri de realitate, cu multiplicatori de 1x, 2x sau 5x, în funcție de câte simboluri se adună în pălărie și puteți alege oricare dintre modificatorii efectului de realitate pentru a se juca la sfârșitul oricărei scăderi în timpul jocurilor gratuite.

Dacă strângi 3 chei de aur în timpul oricărei serii de prăbușiri pe site-urile noastre de cazinouri online recomandate, Alice scapă din lanțuri și devine un stacked simbol sălbatic care apoi parcurge jocul, câte o rolă în fiecare direcție, pe o serie de cascade.

Caracteristici slot

Alice Cooper și Tome of Madness Câștiguri maxime, randamente medii și volatilitate

La miza maximă de 100.00, poți câștiga 300.000.00 din slotul Alice Cooper și Tome of Madness. Este de 3.000 de ori pariul și este posibil să câștigi atât de mult peste orice serie de tumbe cu multiplicatorul maxim în vigoare.

Acesta este un joc cu volatilitate ridicată, la fel ca multe dintre cele mai bune jocuri de sloturi, și pe termen lung, returnează 96.2% din mize în premii în bani.

Evaluarea noastră Alice Cooper și Tome of Madness slot machine

Fanii rock-ului se pot bucura de adăugarea unui nou joc fantastic la gama Play’n GO. Clusterul plătește, rolele în cascadă, substituțiile wild, walking wilds și modificatorii transformă acest lucru într-un slot plin de acțiune, chiar și în jocurile de bază. Rotirile gratuite cu multiplicatori, plus alegerea dvs. de modificator garantează un joc interesant în runda bonus.

Măriți volumul și alăturați-vă unuia dintre cei mai buni când jucați slotul online Alice Cooper și Tome of Madness la cazinourile noastre de desktop și mobile aprobate Play’n GO.

Jocuri cu sloturi de mare volatilitate

FAQ


Unde este cel mai bun loc pentru a juca slotul Alice Cooper și Tome of Madness?

Care este câștigul maxim de la slotul online Alice Cooper și Tome of Madness?

Slotul Alice Cooper și Tome of Madness este un joc cu plăți de grup??

Care sunt caracteristicile Reality Effect ale slotului Alice Cooper și Tome of Madness?

Este slotul Alice Cooper and the Tome of Madness un joc cu volatilitate ridicată?

Care este pariul minim pe slotul Alice Cooper și Tome of Madness?

Trebuie să descarc slotul Alice Cooper and the Tome of Madness pentru a-l juca?

Ce jocuri sunt similare cu slotul online Alice Cooper și Tome of Madness?

Cine face slotul Alice Cooper și Tome of Madness?

Când a fost lansat slotul online Alice Cooper and the Tome of Madness?

Wizard's Castle
RTP 96.00%
Subiect Fantezie, magie, vrăjitori și vrăjitoare

Betsoft

Batman and the Batgirl Bonanza
RTP 96.00%
Subiect Filme, benzi desenate, fantezie

Aristocrat

Carnaval Jackpot
RTP 96.04%
Subiect Carnaval

Microgaming

Lava Gold
RTP 95.99%
Subiect Animale, acțiune/aventură

Betsoft

Forge of Fortunes
RTP 96.20%
Subiect Monede de aur/aur, industrial, minerit

Play'n Go

Wolf Run Mega Jackpots
RTP 92.00%
Subiect Animale, Vest sălbatic, bani/milioane

IGT

Desert Treasure
RTP 97.10%
Subiect Animale, monede de aur/aur, călătorii, Egiptul antic

Playtech

Battle of the Gods
RTP 94.04%
Subiect Fantasy, acțiune/aventură

Playtech