Alice in Wildland Slot

Microgaming

Nota

3

Divertisment

4

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.33%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

360.000.00 USD

Subiect

Cirios/ciudat, de poveste

Alice in Wildland

alice in wildland Revizuirea sloturilor online

Mergeți în gaura virtuală a iepurilor, unde veți găsi alice in wildland jocuri mecanice. Acest joc viu colorat prezintă multe dintre personajele populare din faimoasa poveste Alice în Țara Minunilor, inclusiv o omidă relaxată, un iepure maniac și Alice însăși. Vedeta spectacolului este o pisică Cheshire roz strălucitoare.

Toate apar pe 2 seturi de role, unde stacked simbolurile wild pot spori câștigurile cu până la 60 de ori. În timpul unei funcții de rotiri gratuite, wilds-urile se instalează, ajutându-vă să obțineți câștiguri de până la 12.000 de ori miza pe site-urile noastre de sloturi online de top.

Este un joc cu volatilitate medie spre mare și există un procentaj de rambursare pe termen lung de 96.33%. alice in wildland este pe deplin compatibil cu dispozitivele mobile iOS, Android și Windows, precum și cu platformele desktop și vă puteți alătura aventurii la locul nostru preferat Microgaming cazinouri.

Cum să joci alice in wildland Jocuri mecanice

Microgaming și partenerul lor SpinPlay Games, te duc prin oglindă într-o pădure fermecată, unde 2 seturi de role stau una deasupra celeilalte. Simbolurile costumului de cărți de joc cu bijuterii apar pe cele 5 role și 3 rânduri ale fiecărui set, împreună cu sticle de poțiune, prăjituri și imagini în stil de desene animate ale diferitelor personaje care populează acest pământ ciudat.

Comenzile ușor de utilizat includ un cip de poker pe care faceți clic pentru a dezvălui filele Plus și Minus. Folosiți-le pentru a selecta un nivel de pariu de la 0.20 până la 30.00 la fiecare rotire. Atingeți semnul Plus deasupra butonului principal Rotire pentru a debloca opțiunile de redare rapidă și rotiri automate și asigurați-vă că apăsați pe cele 3 linii mici de pe comenzi pentru a verifica tabelul de plăți înainte de a juca.

Acest tabel conține toate detaliile despre cât valorează fiecare simbol la nivelul de pariu ales. Aveți nevoie de 3 sau mai multe simboluri de același fel pe oricare dintre cele 40 de linii de plată din stânga, pisica Cheshire returnând de 1x, 2x și 5x pariul atunci când este pe 3, 4 sau toate cele 5 role.

Rotiri gratuite și altele alice in wildland Caracteristici slot

Pisica psihedelică Cheshire nu numai că plătește cele mai mari premii, dar este și esențială pentru caracteristicile bonus ale alice in wildland jocuri mecanice. El este un simbol sălbatic care poate acționa ca alții, în afară de un ceas de buzunar pentru a finaliza o combinație câștigătoare. Pisica va apărea adesea stacked mai multe și dacă umple toate cele 3 rânduri ale unei role pe oricare dintre seturi, o funcție Copycat Wilds vede rola corespunzătoare de pe celălalt set umple și cu wilds.

Dacă wild umple aceeași rolă pe ambele seturi, fără ajutorul mecanismului CopyCat Wilds, declanșați o funcție valoroasă Cheshire Multipliers. Fiecărei role i se aplică un multiplicator aleator de la 2x la 10x, iar dacă sunt în vedere mai multe wild-uri, valorile se combină la maximum 60x!

Orice 3, 4, 5 sau 6 ceasuri de buzunar care aterizează oriunde în aceeași rotire vor acorda 10, 15, 25 sau 50 de rotiri gratuite în această ordine. Orice simbol Cheshire Cat va deplasa acum în sus sau în jos pentru a se asigura că umple rolele de fiecare dată și declanșează funcția Copycat Wilds. Dacă wild-urile apar pe aceeași rolă pe ambele seturi, se activează același bonus multiplicator. Mai multe ceasuri de buzunar vor reactiva jocurile gratuite, fără o limită stabilită de câte ori se poate întâmpla acest lucru.

Caracteristici slot

alice in wildland Câștiguri maxime ale sloturilor, randamente medii și volatilitate

Toculele complete ale pisicii Cheshire la multiplicatorul maxim de 60x vor duce la o victorie în valoare de 12.000x, pariul total. Rotiți tambururile alice in wildland slot la maximum 30.00 pentru a câștiga 360.000.00 din această combinație.

Este un joc cu o volatilitate medie până la mare și are un procent de rambursare mai bun decât media de 96.33%.

Al nostru alice in wildland Rating slot

Graficele strălucitoare, animațiile distractive și coloana sonoră veselă creează o mulțime de apeluri pentru ochi și urechi, în timp ce jocul și caracteristicile pot atrage, de asemenea, bankroll -ului dvs. Twin tambururi pot arăta puțin complicate, dar este de fapt un joc foarte ușor de jucat, cu replicarea sălbatică și multiplicatori, păstrând jocurile de bază interesante. Odată ce rotirile gratuite încep, nudging Wilds umple tambururi pe fiecare apariție și aici aveți cea mai bună șansă de a lovi acel multiplicator impresionant de 12.000x.

Rânji ca o pisică Cheshire când joci alice in wildland slot, și multe altele de la Microgaming, la cele mai bune cazinouri online de astăzi.

Sloturi cu volatilitate ridicată

Partenerii cazinoului

Unde pot juca alice in wildland jocuri mecanice?

Care este caracteristica Copycat Wilds a alice in wildland slot online?

Câte linii de plată are alice in wildland slot au?

Oare alice in wildland aparatele de slot au o funcție de rotiri gratuite?

Cât de volatil este alice in wildland slot?

Este alice in wildland slot compatibil cu telefoanele mobile?

Ce simboluri sunt folosite în alice in wildland joc de sloturi?

Cine face alice in wildland jocuri mecanice?

Când a fost alice in wildland slot eliberat?