All That Cash Power Bet Slot

High 5 Games

Nota

2

Divertisment

4

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

High 5 Games

RTP

96.50%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

450.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, stil de viață de lux, bani/milioane

All That Cash Power Bet

all that cash power bet Revizuirea sloturilor online

Dezvoltatorii doresc să creeze cele mai unice sloturi care să fie distincte și să atragă mai mulți jucători. High 5 Games a creat all that cash power bet, cu aspectul, jocul și plățile sale neobișnuite. Câștigurile sunt formate doar pe 3 rânduri, iar simbolurile pe care obișnuiți să le vedeți nu sunt prezente pe role. Asta e corect. Veți vedea doar numere, simbolurile X și jackpot-ul pe role.

Vine cu o opțiune Power Bet în care vă puteți îmbunătăți următoarele 30 de rotiri. Nu vei vedea wild-uri sau scatters, ci doar două simboluri speciale care pot oferi câștiguri grozave. Slotul poate fi jucat pe dispozitive mobile și desktop, așa că îl puteți lua cu dvs. oriunde ați merge.

Cum să joci all that cash power bet Slot online

all that cash power bet este optimizat pentru jocurile mobile. Îl poți încărca pe orice dispozitiv iOS și Android și îl poți juca la cele mai bune cazinouri mobile. Este compatibil cu orice dispozitiv, fie el desktop sau dispozitive mobile. Pe măsură ce încărcați jocul, veți vedea butonul Power Bet și butonul uriaș de rotire. Sub ea, veți vedea butonul de rotire automată. Deasupra butonului de rotire, veți vedea butonul + pentru tabelul de plăți. În tabelul de plăți, nu veți vedea simbolurile și plățile lor, dar veți primi o explicație a caracteristicilor. Numerele sunt simbolurile obișnuite care joacă un rol în joc, dar nu plătesc direct. X și simbolul jackpot-ului sunt cele care joacă un rol important. Sub role, veți vedea afișajul soldului, câștigurilor și pariurilor. Puteți plasa un pariu de la 0.60 de credite până la 450 de credite.

all that cash power bet Caracteristici și bonusuri

Pe cele trei rânduri, veți vedea numerele de la 0 la 9 care apar pe toate rolele, cu excepția primei. Acestea sunt simboluri obișnuite. Simbolul X apare doar pe prima rolă, pe orice rând și vă oferă valoarea afișată pe acel rând x pariul pe rând.

Ori de câte ori aterizează, pe orice rând, vă oferă un premiu jackpot de 1000 de ori pariul pe rând. Având în vedere că puteți activa Pariul de putere și vă puteți crește șansele de a câștiga pentru un pariu de 60 de ori, puteți fi siguri că simbolul X va oferi plăți grozave. Premiul jackpot, bonusul real, este unul semnificativ, care merită încercat all that cash power bet slot pentru.

Caracteristici slot

all that cash power bet Câștig maxim, RTP și Volatilitate

Puteți crește recompensele pentru a primi un premiu jackpot de 450.000.00 credite. all that cash power bet de High 5 Games oferă acțiune cu volatilitate medie spre mare și un RTP de 96.50%.

all that cash power bet Rezumat și sloturi online similare

all that cash power bet slotul online este un joc perfect pentru jucătorii care caută ceva diferit. Slotul este simplu: fie obțineți simbolurile X și jackpot-ul pentru a câștiga premii excelente, fie nu. Premiul jackpot, fiind de 1000 de ori pariul pe linie, poate livra 450.000.00 credite. Acest premiu este doar în plus față de câștigurile de bază pe care le obțineți cu ajutorul simbolului X.

Shadow of the Panther oferă o temă grozavă de animale, stacked simboluri și rotiri gratuite. Plata poate crește dacă reușiți să declanșați funcțiile potrivite.

Pentru un slot cu plăți mari, joacă secrets of the forest. Slotul oferă wild-uri, wild-uri bonus și jocuri bonus. Tema sa este, de asemenea, prezentată la perfecțiune. Cu toate acestea, plata de peste 1 milion de credite este ceea ce te va convinge să-l încerci. Slotul este extrem de plin de satisfacții, așa că asigurați-vă că o faceți.

Partenerii cazinoului