All Ways Win Slot

Other Game

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Other Game

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Sevens, Space, Bars and Bells

All Ways Win

all ways win Revizuirea sloturilor online

Pentru jucătorii care se bucură de un joc tradițional și clasic, all ways win de Amatic este un joc grozav de verificat. Simbolurile luminoase și colorate conferă jocului o atracție vizuală care îl diferențiază de alte sloturi cu tematică retro. Acest joc 5x3 cu 243 de moduri de a câștiga este unul dintre cele mai populare titluri Amatic și este disponibil pe desktop, tabletă și toate dispozitivele mobile pe site-urile noastre de cazinouri online recomandate. The all ways win găsește șansa de a câștiga până la 500 de ori miza ta într-o singură rotire. Cu funcții precum simboluri bonus, rotiri gratuite, multiplicatori și scatters, all ways win este un joc retro cu surprize moderne pregătite. Pentru a afla tot ce trebuie să știți pentru a începe, continuați să citiți pentru ghidul nostru detaliat.

Cum să joci all ways win Slot online

all ways win are un fundal de albastru pastel cu simboluri colorate așezate pe o grilă neagră de 5x3. Pentru a descoperi valorile simbolului, accesați tabelul de plăți din stânga sus a ecranului. Pentru a seta rotiri automate, apăsați fila"Autostart" situată în dreapta jos. Deoarece nu există linii de plată, tot ce trebuie să faceți este să vă selectați pariul. Selectați un pariu de la 1 la 1000 de monede. Pur și simplu faceți clic pe fila"Pariu". Când sunteți gata să lăsați rolele să se învârtă, apăsați"Collect". Selectați fila"Gamble" pentru opțiunea de a vă juca câștigurile. Dacă alegeți să vă asumați un risc, câștigurile dvs. pot fi sporite cu un multiplicator de 2x sau 4x.

Pentru ușurință în utilizare, Amatic a inclus un joc mobil. Slotul mobil este disponibil pe orice tabletă sau dispozitiv mobil, inclusiv dispozitive Android și iOS.

all ways win Caracteristici și rotiri gratuite

Acest joc clasic include simboluri colorate pe care te-ai aștepta să le găsești cu o temă tradițională. Cărți de joc, lingouri, clopoței de aur și semne de dolar decorează rolele pe măsură ce melodiile clasice din anii '80 încep să se joace de fiecare dată când se realizează o combinație câștigătoare. Există 243 de moduri de a atinge un combo câștigător și varietatea de funcții bonus vă va ajuta să faceți acest lucru. Cele 2 simboluri pe care doriți să le vedeți cel mai mult sunt cele 7 și simbolurile clopotului de aur. Clopotele de aur pot culege recompense de până la 100 de monede, în timp ce simbolul 7 poate culege recompense de până la 500 de monede.

The all ways win slotul include un simbol wild care vă poate ajuta să formați linii câștigătoare prin înlocuirea altor simboluri. Mai mult, orice câștiguri pe care le faceți cu simboluri sălbatice vor fi dublate. Reprezentat de steaua strălucitoare este simbolul împrăștiat. Aterizarea a 3 sau mai mulți dintre ei va activa rotundul bonusului de rotiri gratuite. În funcție de câte simboluri de împrăștiere au adunat tambururile, veți câștiga între 7 și 15 rotiri gratuite. all ways win Poate fi un simplu joc de sloturi, dar aceste caracteristici adaugă mai multă emoție și șanse de recompensă.

Caracteristici de slot

all ways win Câștig maxim, RTP și volatilitate

Un joc de varianță scăzută cu un RTP de 96%, all ways win Slot Machine oferă o temă clasică și retro setată pe un fundal albastru pal, atractiv. Ai putea câștiga până la 500.000 de monede masive în timp ce joci cu maximul pariu de 1000 de monede un spin.

all ways win Verdict și sloturi online similare

all ways win este un joc atractiv de volatilitate scăzută. Atractia vizuală și caracteristicile bonus permit jocului să se distingă de alte sloturi tradiționale. Jucătorii care se bucură de jocuri retro simpliste, dar cu un plus de fior al caracteristicilor bonus, vor adora all ways win. Deși poate să nu fie cel mai plătit joc, oferă câștiguri mai mici consistente și o mulțime de rotiri gratuite.

Amatic oferă o gamă largă de titluri de sloturi. Pentru plăți epice, verificați lovely lady care oferă până la 4500 de credite pe rotire. lovely lady include scatters, multiplicatori și rotiri gratuite. Pentru jucătorii care caută plăți și mai mari, încercați-vă norocul pe Red Chilli. Red Chilli oferă până la 12.500 de credite pe rotire. Acest joc cu tematică mexicană are un joc de risc, recompense mai mari, precum și rotiri gratuite. Pentru a găsi aceste jocuri și pentru a vă revendica bonusul de bun venit, consultați lista noastră de cazinouri cu bani reali recomandate.

Partenerii cazinoului