Aloha Christmas Edition Slot

Netent

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

Netent

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

350.000.00 USD

Subiect

Insula tropicală, Crăciun

Aloha Christmas Edition

Aloha! Revizuirea sloturilor online de Crăciun

Crăciunul la tropice arată la fel de însorit ca în orice altă perioadă a anului. Grila 6x6 de flori colorate, nuci de cocos, ananas și măști Tiki, se află pe fundalul tarabelor din piață, copaci și plante. Personajul Tiki din versiunea standard a jocului este pe partea dreaptă, rânjind de bucurie sezonieră în pălăria sa roșie aprinsă, iar tarabele din piață decorate cu lumini festive ocupă cealaltă parte.

Arată aproape la fel pe PC-uri, Android, Windows și iOS la cele mai bune cazinouri mobile, așa că există o mulțime de culori pentru a înveseli chiar și cele mai întunecate zile de iarnă de la Aloha! Joc de sloturi de Craciun. Un mecanism de plată a grupului returnează premii atunci când obțineți cel puțin 9 simboluri potrivite conectate între ele. Simbolurile misterioase se pot transforma pentru a crește dimensiunea unui grup câștigător, iar simbolurile sălbatice pot multiplica câștigurile de mai multe ori.

Aloha! Mașina de slot de Crăciun vă oferă, de asemenea, rotiri ale rolelor și o gamă de runde de rotiri gratuite cu un număr diferit de jocuri și multiplicatori de premii.

Cum să joci Aloha! Joc de sloturi de Crăciun

Cu un interval de pariere care merge de la 0.20 până la 200.00 pe rotire la cele mai bine cotate cazinouri online, acesta este un joc care se va potrivi cu aproape orice buget. Controalele sunt drăguțe și ușor de înțeles și vă puteți selecta miza în câteva secunde din opțiunile dezvăluite când faceți clic pe imaginea unui morman de monede de pe panou.

Dacă vrei să accelerezi rotiri, Aloha! Slotul de Crăciun vine cu o opțiune Turbo și puteți seta rolele să se rotească automat cu un clic pe săgeata dintr-un buton cerc. Toate aceste opțiuni și caracteristici sunt aceleași în versiunile desktop și mobile ale jocului, așa că nu trebuie să faceți compromisuri atunci când jucați pe un smartphone sau pe o tabletă.

Aloha! Joc de sloturi de Crăciun Rotiri gratuite și alte bonusuri

Atenție la simboluri mister, care pot apărea oricând în orice loc din grilă. Acestea se transformă în mai multe exemple ale oricărui alt simbol aleatoriu, care poate crea grupuri mai valoroase sau poate vedea apariția unor noi grupuri câștigătoare de simboluri. Simbolurile misterioase se pot transforma, de asemenea, în wild-uri, care acționează ca altele dacă este posibil și înmulțesc câștigurile cu între 2x și 7x.

Un bonus aleatoriu Sticky Win Respins vede grupul câștigător, împreună cu orice alte simboluri de același tip, blocându-se pe grilă pe măsură ce restul pozițiilor simbolului se răspândesc. Acest lucru continuă atâta timp cât apar noi exemple ale aceluiași simbol, umplând potențial cele 42 de locuri pe grilă pentru un câștig uriaș. Puteți chiar să obțineți un multiplicator aplicat câștigului la sfârșitul acestei funcții.

Orice 3 sau mai multe simboluri scatter declanșează alegerea dvs. de runde bonus de rotiri gratuite. Puteți selecta 10 rotiri cu multiplicatori de simboluri misterioase între 2x și 4x sau puteți alege doar 6 jocuri gratuite, dar simbolurile misterioase poartă multiplicatori între 4x și 7x.

Indiferent de jocurile pe care le alegeți, simbolurile de stele de mare se adună într-un metru, adăugând rotiri suplimentare și eliminând simboluri cu valoare mai mică, astfel încât aveți o șansă mult mai mare de a ateriza niște grupuri plătitoare cu cele rămase pe grilă.

Caracteristici slot

Câștiguri maxime, RTP și Volatilitatea lui Aloha! Slot de Crăciun

Cel mai mare câștig posibil este egal cu 1750x pariul total, care, la cea mai mare miză de 200.00, însumează 350.000.00. Aloha! Jocul de sloturi de Crăciun are o volatilitate medie și un procent de rentabilitate medie pentru jucători de 96%.

Închiderea gândurilor pe Aloha! Slot Machine de Crăciun

Crăciunul și Hawaii nu sunt asociați în mod normal unul cu celălalt, dar dacă doriți o evadare virtuală din lunile reci de iarnă, atunci Aloha! Slotul online de Crăciun este foarte recomandat. Este un joc distractiv, de desene animate, în care grupul plătește mecanism, respins, simboluri misterioase și alegerea de jocuri gratuite cu multiplicatori asigură că această aventură pe insulă te va distra de Crăciun și nu numai.

Verificați-l la cele mai bune cazinouri online, cum ar fi cele pe care le-am selectat aici, cu cele mai mari oferte de bonus.

Partenerii cazinoului