Slot Pentru Altarul Mistic Al Lui Amber Sterling

Microgaming

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.31%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Acțiune/aventură, mituri și legende

Amber Sterling’s Mystic Shrine

Revizuirea sloturilor online a lui Amber Sterling’s Mystic Shrine

Faceți cunoștință cu un echivalent feminin al lui Indiana Jones când jucați jocul de sloturi Amber Sterling’s Mystic Shrine. Amber se află într-o aventură în junglă, unde întâlnește monede de aur sălbatice, multiplicatori mari de câștig, respins și jackpot-uri în valoare de până la 5.000 de ori pariul tău.

De la Amber Sterling’s Mystic Shrine provine Microgaming și Fabrica Norocului. Este un joc cu 5 role și 20 de linii, cu o volatilitate ridicată și randamente medii de 96.31%. Puteți juca pe dispozitivele mobile iOS, Android și Windows, precum și pe platforme desktop, cu simboluri colorate și caracteristici palpitante comune pe toate dispozitivele.

Cum să joci slotul online Amber Sterling’s Mystic Shrine

Templele antice se află acoperite cu viță de vie groase și rădăcini de copaci în spatele rolelor slotului Mystic Shrine al lui Amber Sterling. Coloane de piatră susțin cele 5 role și 3 rânduri de simboluri, cu o ușă închisă misterioasă flancată de statui în partea de sus. Amber însăși este o aventurieră în stilul desenului animat și stă în dreapta rolelor, supraveghend acțiunea.

Simbolurile includ bijuterii viu colorate, fețe de piatră zâmbitoare, un elefant auriu și un Buddha cu picioarele încrucișate.

A începe este o briză. Încărcați altarul mistic al lui Amber Sterling pe computer sau mobil și selectați o miză din filele Plus sau Minus de fiecare parte a indicatorului de pariu. Puteți juca pentru doar 0.20 pe rotire sau până la 50.00, care este egal cu 0.01 la 2.50 pentru fiecare dintre cele 20 de linii de plată de pe site-urile noastre de cazinouri online recomandate.

Combinațiile câștigătoare se formează atunci când obțineți suficiente exemple ale aceluiași simbol pe o linie, începând din partea stângă. Opțiunile automate și turbo sunt disponibile și, dacă faceți clic pe cele 3 linii mici de pe comenzi, ajungeți la tabelul de plăți. Acest lucru vă arată cât de mult câștigați de la fiecare simbol, pietrele plătind cel mai puțin, iar wild-ul de aur valorând cel mai mult, cu până la 6x pariul dvs.

Rotiri gratuite și alte caracteristici ale lui Amber Sterling Mystic Shrine

Ușa de deasupra jocului principal se numește Action Reel. Se deschide la întâmplare pentru a dezvălui fie 1, 2 sau 3 flames, sau 1x, 2x sau 3x simboluri respin. flames adăugați un număr corespunzător de poziții marcate în locuri aleatorii pe role. Cu cât ușa se deschide pentru a dezvălui flames, cu atât mai multe poziții devin marcate și, dacă se alege același loc, un multiplicator crește cu 1x până la maximum 5x. Nu se întâmplă nimic cu acești multiplicatori până când începe caracteristica respins.

Dacă ușa se deschide pentru a revel simboluri de 1x, 2x sau 3x, veți obține un singur Blazing wild respin a rolelor, cu toate pozițiile marcate devenind sălbatice. Aceasta înseamnă că ei pot acționa ca alții pentru a finaliza combinații și pot multiplica câștigurile cu orice valoare a fost construită. Multiplicatorul Action Reel este pe deasupra oricărei valori de multiplicare wild, așa că puteți obține un câștig mare din această funcție.

Slotul Amber Sterling’s Mystic Shrine vine și cu un joc bonus jackpot. Capete de Buddha de piatră într-o grilă de 3x4, înlocuiți rolele și le selectați una câte una pentru a dezvălui pietre prețioase albastre, verzi, violete sau roșii. Acestea corespund jackpot-urilor Mini, Minor, Major și Grand în valoare de 15x, 40x, 200x și, respectiv, 5.000x pariul total. Reclami un jackpot de îndată ce dezvălui 3 pietre prețioase de aceeași culoare.

Caracteristici slot

Câștiguri maxime, randamente medii și volatilitatea slotului Mystic Shrine al lui Amber Sterling

Jackpot-ul de 5.000 de ori este cel mai mult pe care îl poți câștiga jucând slotul Amber Sterling’s Mystic Shrine. La miza cea mai mare, ai aduna un premiu de 250.000.00 din Marele Jackpot. Acesta este un joc cu un RTP de 96.31%, corelat cu o volatilitate ridicată.

Verdictul la aparatul nostru de slot Mystic Shrine al lui Amber Sterling

Indiana Jones și Lara Croft au o nouă rivală. Amber Sterling te poartă într-o aventură captivantă în junglă, în care multiplicatorii, respinurile și jackpot-urile așteaptă descoperirea. Gameplay-ul este inovator, dar la prima vedere pare destul de complex, Action Reel adăugând multiplicatori la întâmplare, care apoi se construiesc până când declanșați Blazing wild respins. Dar, în practică, este ușor de urmărit.

Dacă vă plac jocurile cu tematică de acțiune și aventură, asigurați-vă că vă alăturați-i în această căutare și jucați jocul de sloturi Amber Sterling’s Mystic Shrine la cel mai bun mod Microgaming cazinourile online prezentate aici.

Partenerii cazinoului

Care este tematica slotului Amber Sterling’s Mystic Shrine??

De unde pot câștiga bani reali jucând slotul Amber Sterling’s Mystic Shrine?

Ce caracteristici bonus se găsesc în jocul de sloturi Amber Sterling’s Mystic Shrine?

Cât de mult pot câștiga din slotul Mystic All?

Care este slotul online Mystic Shrine al Amber Sterling Sterling?

Pot să joc slotul Mystic Shrine al Amber Sterling pe mobilul meu Android?

Cat pot paria la fiecare rotire a slotului Amber Sterling’s Mystic Shrine?

Există jocuri similare cu slotul online Amber Sterling’s Mystic Shrine?

Cine dezvoltă slotul Mystic Shrine al Amber Sterling?

Când a fost disponibil pentru prima dată slotul Amber Sterling’s Mystic Shrine?