Ancient Fortunes Poseidon Wowpot Megaways Slot

Microgaming

Nota

2

Divertisment

4

Arte grafice

5

Castiguri

3

Dezvoltator

Microgaming

RTP

92.23%

Jackpot

Da

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

374.400.00 USD

Subiect

Grecia antică, sub apă

Ancient Fortunes Poseidon Wowpot Megaways

ancient fortunes poseidon wowpot megaways Revizuirea sloturilor online

Microgaming a lansat un alt titlu în seria sa Ancient Fortunes, de data aceasta prezentând unul dintre cele mai populare jackpot-uri și mecanici, numit ancient fortunes poseidon wowpot megaways slot. A fost proiectat de Triple Edge Studios.

Acesta este un slot care, după cum sugerează titlul său, oferă 117.649 de moduri de a câștiga pe site-urile de sloturi online de top și potul de jackpot WowPot. Și, după cum ați putea concluziona din titlu, este un slot cu tematică subacvatică, cu zeul mărilor Poseidon. Dar, ar trebui să vă așteptați să ofere un joc incredibil de interesant, plin de funcții, precum și un potențial de plată mai mult decât uimitor. Ești pregătit pentru asta?

Cum să joci ancient fortunes poseidon wowpot megaways Slot

ancient fortunes poseidon wowpot megaways, a fi Microgaming slot, este redat pe toate dispozitivele desktop și mobile. Indiferent dacă vrei să-l joci pe smartphone sau laptop, vei putea.

Dar să continuăm acest lucru ancient fortunes poseidon wowpot megaways Examinați cu lucrurile mai importante. Pentru a începe să joci slotul, ar trebui să -l cunoști mai bine. În partea stângă a tambufurilor, cele patru vase de jackpot sunt reprezentate, iar sub ele, veți vedea un piept de comori, pentru a fi explicat mai târziu. Butoanele de control sunt în partea de jos a ecranului. În primul rând, veți vedea butonul cu trei bare, unde regulile jocului și plata pot fi, apoi afișarea creditelor, urmată de câmpul de configurare a pariului. După cum veți vedea, pariuri de la 0.10 până la 20 de credite pot fi plasate pentru fiecare rotire. În cele din urmă, veți vedea butoanele Max Bet, Play și Autoplay.

În paytable, veți găsi 10 simboluri obișnuite, cum ar fi scoici, tauri, cai, delfini, crabi și caracatițe. Pays-urile mari vor fi diamante, rubine, smaralde și rubine. Poseidon însuși este cel mai bine plătit. Tridentul său este Wild, desigur, dar există și simboluri Scatter aurii, care scriu cuvântul GOLD atunci când aterizează toate pe role.

ancient fortunes poseidon wowpot megaways Caracteristici și rotiri gratuite

Fiind un titlu Megaways, ancient fortunes poseidon wowpot megaways este un slot care va oferi câștiguri în cascadă. Ori de câte ori formați un câștig, simbolurile câștigătoare vor fi eliminate, rolele se vor cascada pentru a oferi noi simboluri, pentru o șansă de câștiguri consecutive.

Când scrieți cuvântul GOLD, declanșați ancient fortunes poseidon wowpot megaways runda bonus. Primești 12 rotiri gratuite, dar cu fiecare nou Scatter, vei primi încă 5 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, va apărea un multiplicator 1x de pornire, care va crește cu fiecare cascadă cu 1+.

Acum, în timpul jocului de bază și bonus, Treasure Chest se va completa cu fiecare Wild pe care îl aterizați. Ar trebui să știți că există și un joc bonus Jackpot Pick, care se declanșează la întâmplare. Când se declanșează acest bonus, vei avea șansa de a colecta premiul în Cufărul de comori. Pe ecran vor fi prezentate 12 monede și va trebui să alegeți dintre ele pentru a potrivi 3 simboluri și pentru a obține jackpot-ul progresiv corespunzător, premiul jackpot Mini, Minor, Major sau WowPot, care încep să se înmâneze la 10, 100, 50.000 și 2. de milioane de credite, respectiv.

Caracteristici de slot

ancient fortunes poseidon wowpot megaways RTP, Max Win & Volatility

Volatilitatea ridicată este de așteptat de la jocurile de sloturi care prezintă atât Megaways Mechanics, cât și Jackpots Wowpot. Deci, pe lângă faptul că este un slot extrem de volatil, ancient fortunes poseidon wowpot megaways este unul care oferă premii incredibile, de până la 18.720x miza. În ceea ce privește RTP -ul său, este unul scăzut, tocmai pentru aceste două elemente, de 92.23%.

Dar, potențialul de plată este într -adevăr uluitor. Pentru pariul maxim de 20 de credite, dacă veți obține potențialul maxim, veți câștiga 374.400 de credite. Dar acesta nu este totalul pe care l -ai putea câștiga; Acest lucru este fără premiile jackpot incluse. Dacă aveți norocul să câștigați cel mai mare premiu Wowpot Jackpot, puteți obține o plată de peste 2 milioane de credite!

ancient fortunes poseidon wowpot megaways Verdict și sloturi similare

Nu există absolut niciun motiv pentru care nu ar trebui să încercați ancient fortunes poseidon wowpot megaways. Acesta este un slot care are totul. Oferă Mega-Popular Megaways Mechanics, vine la pachet cu multiplicatori, patru premii progresive de jackpot, rotiri gratuite sau pe scurt, vă oferă 116.749 de moduri de a câștiga un premiu excelent. Sigur, puteți încerca întotdeauna titlul anterior din serie, Fortunes Antices Zeus, dar cel despre care am vorbit în acest articol este mult mai răsplătitor și mai interesant de jucat, așa că asigurați -vă că încercați cel mai bun online cazinouri!

Partenerii cazinoului

Cine a creat ancient fortunes poseidon wowpot megaways slot?

Cand este ancient fortunes poseidon wowpot megaways va fi eliberat?

Este ancient fortunes poseidon wowpot megaways Un slot Megaways?

Face slotul ancient fortunes poseidon wowpot megaways oferă orice rundă bonus de rotiri gratuite?

Este ancient fortunes poseidon wowpot megaways un slot extrem de volatil?

Cum poți câștiga unul dintre cele patru jackpot-uri în ancient fortunes poseidon wowpot megaways slot?

Este ancient fortunes poseidon wowpot megaways un joc bun per total?

Câte linii de plată face slotul ancient fortunes poseidon wowpot megaways oferi?

Care este cel mai bun ancient fortunes poseidon wowpot megaways aplicație slot pentru a încerca?

Care este plata maximă în ancient fortunes poseidon wowpot megaways slot?