Anderthals Slot

Microgaming

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.12%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

110.000.00 USD

Subiect

Fantezie, bijuterii

Anderthals

anderthals Rezumatul sloturilor online

Dacă vă plac sloturile în stil de desene animate, aceasta este perfectă ca anderthals combină animația inteligentă și imaginile preistorice într-un slot video cu ritm rapid încărcat de caracteristici. Cu un pariu min de 0 $.10 și un maxim de 100 USD pe spin, Microgaming s -a asigurat că acest lucru se potrivește tuturor bugetelor și totuși livrează în continuare pe partea de plată, cu o victorie maximă foarte respectabilă de 2.219 x participația dvs. la cea mai mare sumă de pariu.

Fii gata să faci un pas uriaș back in time Cu personaje Andy și Annie Anderthal, când prima iterație a omului cu cel mai mare club a primit întotdeauna fata, și -a ucis prada și a păstrat prada. Singura diferență aici este că a vedea un dinozaur T-REX nu înseamnă să alergi pentru viața ta ca pe anderthals Acesta este simbolul sălbatic și veți avea nevoie de ei să tragă ca un nebun pe măsură ce intrați în rundele bonus strălucitoare declanșate de cel mai important simbol al jocului, torțele aprinse.

Prima dată jucând anderthals cu simboluri la fața locului

anderthals va atrage pe cei experimentați și pe cei nou veniti în jocurile de slot, deoarece instrumentele simple ale utilizatorului vă permit să controlați cu ușurință dimensiunea pariului, iar dacă jocul automat este lucrul dvs., o puteți configura pentru 10, 25, 50 sau 100 de rotiri la un moment dat.

Filele de meniu la îndemână vă permit să consultați cele 40 de configurații de linie de plată, valorile simbolului și sălbăticile cruciale, rotirile gratuite și simbolurile caracteristicilor. De asemenea, puteți comuta sunetul sau în mod obișnuit, dar cu o coloană sonoră atât de bună, care reacționează la tamburi, a fost într -adevăr un mare însoțire a jocului pentru a -l lăsa să explodeze căștile sau de pe desktop, telefon, laptop sau comprimat.

Jocul este la fel de bun pe toate dispozitivele cu cele mai bune cazinouri online și nu au existat diferențe de joc pentru serverele iOS sau Android.

Simbolurile caracteristice din partea de sus a tambururilor sunt o atingere inteligentă și luminează cu adevărat acțiunea, simbolurile slotului ușor de urmărit și suficient de diferite pentru a ieși în evidență, în timp ce runda bonus care permite re-Triggers a fost o distracție strălucitoare.

anderthals Rotiri gratuite și lanterna aprinsă

Obținerea de rotiri gratuite anderthals este destul de simplu cu activarea Feature Spots ( acele simboluri care se regenerează la fiecare rotire în partea de sus a fiecăreia dintre cele 5 role). Veți avea nevoie de cel puțin unul dintre ele pentru a fi o funcție de rotiri gratuite pentru a declanșa rotiri gratuite în joc.

anderthals totuși, totul este despre minunatele runde bonus și pentru asta trebuie să puneți în joc simbolurile torței aprinse cât mai mult posibil. Obținerea a două sau mai multe pe role declanșează punctele de mai sus, care includ următoarele 5 tipuri de caracteristici bonus:

Jocul în rundele de bonus este foarte automat, așa cum v-ați aștepta, dar punctele caracteristice unde ați declanșat bonusul se continuă să se schimbe și asta înseamnă că mai sunt încă multe de jucat, pe măsură ce fondurile se acumulează și puteți trece de la un tip de bonus la altul. tip care îl menține extrem de distractiv și variat.

Caracteristici slot

anderthals Câștig maxim, RTP și Volatilitate

Jucătorii care doresc un RTP decent și un slot video cu volatilitate ridicată au venit în locul potrivit anderthals de la acei maeștri de software de cazinou la Microgaming. Cu un RTP de 96.12% este chiar acolo cu cele mai bune dintre titlurile lor, deși este puțin timid față de primele trei la studioul Hot Ink la 97 de ani.5%, Couch Potato 97.43% și 7 oceane 97%.

Cu un câștig maxim de 2.219 de ori miza ta, va atrage pe mulți imediat și exact așa o câștigi, făcându-ți drumul către glorie într-o distracție preistorică a omului din peșteră.

The anderthals Verdictul final al slotului

Acesta a fost un joc extrem de distractiv de jucat – doar o sesiune rapidă pe versiunea demo a fost tot ceea ce a fost necesar pentru a învăța așa-numitele frânghii de Neanderthal și pentru a trece la modul pe bani reali, apoi a fost livrat așa cum era de așteptat.

Cu un RTP foarte solid și o rundă bonus plină de satisfacții, făcând clic în jurul uneia din 25 de rotiri, super-jocul face ca câștigurile să curgă peste cele 5 x caracteristici care se schimbă frecvent. Toate acestea se potrivesc inteligent cu o coloană sonoră pe care ai putea să o lași cu plăcere să se joace așa anderthals are potențialul de a fi un mare succes în rândul iubitorilor de sloturi în stilul desenelor animate sau al noilor veniți la cazinouri online.

Regulat Microgaming jucătorii de sloturi ar putea vedea asemănări cu cei mult iubit jungle jim el dorado slot online și poate că sunteți doar în dinozauri, apoi mai puțin volatili jurassic park seria este locul în care ar trebui să te îndrepți în continuare.

Pentru a verifica cele mai bune Microgaming Sloturile de cazinou oferite, apoi accesați lista noastră cu cele mai bune site-uri de sloturi online cu care se asociază Microgaming și vezi ce este disponibil pentru tine chiar acum

Partenerii cazinoului