Animals of Africa Slot

Microgaming

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.18%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

200.000.00 USD

Subiect

Animale

Animals of Africa

animals of africa Revizuirea sloturilor online

The animals of africa slotul aduce turme de creaturi pe PC-ul, iOS, Android sau pe telefoanele mobile cu Windows, cu un stil realist, care îi va încânta pe fanii jocurilor cu tematică a vieții sălbatice, inclusiv la cele mai bune cazinouri mobile. Simbolurile cărților de joc apar și pe cele 5 role și 20 de linii, împreună cu un simbol wild colorat și un copac. În spatele rolelor, soarele apune peste câmpii și se aude o melodie plină de viață de inspirație africană în timp ce rolele se învârt.

Colecția bogată de animale sălbatice poate apărea pe cont propriu, sau cu două pe simbol, astfel încât să puteți vedea maxim 10 animale pe cele 5 tamburi pentru unele plăți uriașe de până la 8.000x, pariul dvs. În timpul unei funcții de rotiri gratuite, wild-urile se extind pentru a umple role și se blochează pe loc în timp ce declanșează respinse.

Cum să joci animals of africa Jocuri mecanice

Puteți juca cu mize între 0.20 și 25.00 la cele mai bune site-uri de sloturi online, care ar putea fi puțin scăzut pentru rolele superioare. Asta înseamnă 0.01 la 1.25 pe fiecare dintre cele 20 de linii de plată și veți avea nevoie de 3 simboluri potrivite pe o linie pentru a câștiga. Butonul cu 3 linii mici de pe animals of africa Comenzile jocului de sloturi vă duc la tabelul de plăți, unde puteți vedea cât valorează fiecare simbol.

Simbolul sălbatic este cel mai valoros și dacă îl așezi chiar peste o linie, câștigi de 1.000 de ori pariul tău. Zece lei pe cele 5 role vor plăti de 250 de ori miza. Este un joc ușor de configurat și jucat pe platforme desktop și mobile și vine cu opțiuni de control precum Redare automată și rotiri Turbo.

Rotiri gratuite și altele animals of africa Caracteristici slot

Orice 3 sau mai multe simboluri ale arborelui vor declanșa 12 rotiri gratuite. Puteți obține câștiguri suplimentare de la animals of africa slot în timpul acestei runde, cu câteva îmbunătățiri ale jocului de bază. Simbolul wild se extinde acum pentru a umple orice rolă pe care aterizează, făcând mult mai ușor să completezi combinațiile.

De asemenea, se blochează pe loc pe măsură ce rolele rămase se rotesc din nou. Dacă un alt simbol sălbatic apare pe oricare dintre cele 3 role din mijloc în respin, acesta se extinde, de asemenea, se lipește în poziție și declanșează un al doilea respin. Wild-ul inițial este încă în joc, iar dacă apare un al treilea wild, obțineți un al treilea respin, dar acum toate cele 3 role din mijloc sunt pline cu wild-uri, garantând mai multe combinații câștigătoare.

Simbolurile animale duble apar în timpul rotirilor gratuite, în timp ce în jocurile de bază și runda bonus, simbolurile sălbatice contează întotdeauna ca 2 animale dacă ajută la crearea unui câștig.

Caracteristici slot

Câștiguri maxime, randamente medii și volatilitate animals of africa Joc de sloturi

Câștigurile pot ajunge la 8.000 de ori pariul tău total și dacă joci cu 25.00 pe rotire, puteți colecta un premiu de 200.000.00. The animals of africa jocul de sloturi are o volatilitate ridicată și, uneori, puteți vedea perioade relativ lungi de rotiri pierdute înainte de câștig, dar valorile medii ale premiilor tind să fie mai mari pentru a compensa.

Un procent de revenire la jucători de 96.18% reprezintă ceea ce ne așteptăm să vedem într-un joc cu volatilitate ridicată.

Al nostru animals of africa Evaluare slot

Fauna sălbatică maiestuoasă din câmpiile africane prinde viață aici, cu simboluri foarte detaliate, deși emblemele standard de cărți de joc diminuează puțin experiența. Nu veți vedea întotdeauna suficiente animale care se potrivesc migrând pe role pentru a obține un câștig de 10, dar puteți câștiga și prin aterizarea a 3 animale identice doar pe primele 2 role.

În timpul jocurilor gratuite, cu wild-uri și respinuri extinse, aveți cele mai mari șanse de a revendica cele mai mari premii. Dacă doriți să colectați un premiu cu adevărat masiv dintr-un joc cu o temă similară, jucați mega moolah slot, care vine și de la Microgaming. Are un jackpot progresiv care poate ajunge la milioane.

Vizitați fauna exotică când jucați animals of africa slot la cele mai bune cazinouri compatibile desktop și mobile. Începeți-vă aventura cu cele mai mari bonusuri de cazinou atunci când vă alăturați site-urilor noastre de cazinouri online recomandate.

Partenerii cazinoului