Anna Van Helsing Monster Huntress Slot

Microgaming

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

2

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.18%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

187.500.00 USD

Subiect

Horor, vampiri

Anna Van Helsing Monster Huntress

anna van helsing monster huntress Revizuirea sloturilor online

Vampirii, vârcolacii și o femeie curajoasă hotărâtă să-i distrugă se numără printre simbolurile din anna van helsing monster huntress slot de la Microgaming. Acest joc cu 5 role are 25 de linii de plată, o volatilitate medie și randamente medii de 96.18%.

Puteți juca pe computere, dispozitive mobile Android, iOS sau Windows, pentru o gamă largă de mize, câștigând până la 187.500.00 la cel mai înalt nivel de pariu. Caracteristicile bonus ale anna van helsing monster huntress Jocul de sloturi include simboluri wild care declanșează respins și jocuri gratuite cu toate câștigurile dublate. Declanșează funcția Dracula’s Banishment pentru a transforma dramatic alte simboluri în wild-uri suplimentare.

Cum să joci anna van helsing monster huntress Slot

Fanii de groază vor adora stilul gotic folosit aici. Grila 5x3 de simboluri metalice de cărți înalte, monștri aurii, oglinzi și lupi se află pe fundalul unui cimitir înfiorător. Ana Van Helsing este înarmată cu o arbaletă, iar Dracula este un tip inteligent, cu un rânjet sinistru. Există câteva animații frumoase de la simboluri în extindere și o melodie bântuitoare adecvată pentru a completa aspectul.

Distribuția generoasă a opțiunilor de pariere merge până la 0.25 până la 150.00 pe rotire, cu o mulțime de opțiuni între cele mai bune cazinouri online. Selectați un pariu cu ajutorul butoanelor săgeți aurii de pe comenzi, ceea ce face să începeți rapid și ușor. Fila săgeată circulară declanșează învârtirile Autoplay, iar cele 3 linii mici deschid o tabelă de plăți.

Câștigi prin potrivirea a 3, 4 sau 5 simboluri pe oricare dintre cele 25 de linii de plată din partea stângă, deși mai multe wild-uri ajută, acționând ca altele, dacă este posibil. Cel mai valoros simbol este un lup, iar dacă acesta ajunge chiar peste o linie, câștigi un premiu egal cu 30 de ori pariul tău total.

Rotiri gratuite și altele anna van helsing monster huntress Caracteristici slot

Dracula, Anna Van Helsing și un lup care urlă sunt toate simboluri sălbatice. Fiecare sălbatic are propria sa caracteristică specială în care se poate extinde pentru a umple role întregi. Dacă Van Helsing apare pe rolele 1, 2 sau 3, ea se extinde și se blochează pe loc în timp ce restul rolelor revin încă o dată. Vă oferă o a doua șansă de a obține o victorie și poate duce, de asemenea, la funcția Wolf Attack, în care lupul sălbatic umple role întregi.

Orice 3 simboluri de împrăștiere a lunii de sânge vor acorda 8 rotiri gratuite cu un multiplicator de câștig de 2x activ pe tot parcursul. Puteți declanșa funcția Dracula’s Banishment din cadrul jocurilor gratuite. Dacă Dracula aterizează pe rola din mijloc, el devine un simbol wild extins, iar toate celelalte simboluri plătitoare mai mari se transformă, de asemenea, în wild-uri suplimentare. Mai multe simboluri de împrăștiere a lunii de sânge oferă mai multe rotiri gratuite, astfel încât să puteți obține mult mai multe decât cele 8 jocuri bonus inițiale.

Caracteristici slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitatea anna van helsing monster huntress Slot

O combinație dintre simbolul cu cea mai mare plată din toate pozițiile și multiplicatorul de jocuri gratuite poate crea câștiguri de 1.500 de ori pariul dvs. La 150.00, ai putea câștiga un premiu de 187.500.00 din anna van helsing monster huntress joc de sloturi.

Este un joc cu volatilitate medie și are o rentabilitate mai bună decât media pentru jucători, procentul de 96.18%.

Al nostru anna van helsing monster huntress Evaluare slot

Potențialul maxim de câștig este puțin scăzut după placul nostru, dar pe lângă asta, anna van helsing monster huntress slotul este un joc distractiv, cu ritm rapid, pe care îl recomandăm cu căldură. Simbolurile personajelor dau viață jocului pe computere și telefoane mobile, mai ales atunci când devin wild-uri animate în expansiune.

Sunt acele sălbăticie care tind să creeze multe dintre combinațiile câștigătoare. Wild-uri lipicioase la respins și șansa de a transforma mai multe simboluri în wild-uri suplimentare în funcția Banishment poate duce la câteva câștiguri mari. Cele mai mari premii dintre toate vin în timpul rundei de jocuri gratuite, când toate câștigurile sunt duble în valoare.

Începeți să vânați cele mai mari câștiguri atunci când jucați anna van helsing monster huntress slot la cele mai bune cazinouri online.

Partenerii cazinoului

Pot câștiga bani reali jucând anna van helsing monster huntress jocuri mecanice?

Este anna van helsing monster huntress compatibil cu sloturi mobile online?

Câte linii de plată are anna van helsing monster huntress slot au?

Ce simboluri apar în anna van helsing monster huntress joc de sloturi?

Oare anna van helsing monster huntress aparatele de slot au o gamă largă de pariere?

Ce caracteristici bonus are anna van helsing monster huntress slot machine vine cu?

Oare anna van helsing monster huntress mașină de joc corect?

Sunt anna van helsing monster huntress cod promoțional de slot?

Care dezvoltatori au creat anna van helsing monster huntress slot online?

Când a fost anna van helsing monster huntress S-a lansat jocul de sloturi?