Arabian Spins Slot

Booming Games

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

Booming Games

RTP

95.55%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

273.500.00 USD

Subiect

Mituri și legende, basm

Arabian Spins

arabian spins Revizuirea sloturilor online

Booming Games lucrează propriul fel de magie pe acest joc compatibil cu desktop, iOS, Android și Windows. Are un stil de desene animate, cu personaje vesele, cum ar fi maimuța și Aladdin, care își fac apariția, împreună cu simboluri precum lampa magică, o sabie curbată și o pălărie din fes roșu strălucitor.

The arabian spins jocul de sloturi are doar 3 role și va trebui să aterizați simbolurile care se potrivesc pe o linie pentru a câștiga, ajutat de simbolul sălbatic diamant. Toți se odihnesc pe covorul violet zburător, în timp ce acesta se înfășoară pe acoperișurile din Agrabah, iar covorul este, de asemenea, un al doilea sălbatic pe care multiplicatorii câștigă.

Alte bonusuri disponibile la cele mai bine cotate cazinouri includ rotiri gratuite și o funcție specială 2-Way-Pays care dublează orice câștig din următoarele 10 jocuri.

Cum să joci arabian spins Joc sloturi

Jucătorii casual și rolele înalte vor găsi cu toții o opțiune de pariu, cu o gamă excepțional de largă care rulează până la 0.10 pe rotire până la 500.00. Controalele sunt plăcute și ușor de utilizat, cu butonul de monede care deschide toate opțiunile de pariu, iar cele 3 linii mici care te duc la plata de plată arabian spins jocuri mecanice.

Paytable listează cât câștigați de la fiecare simbol atunci când completează oricare dintre cele 5 linii și are câteva detalii suplimentare cu privire la numeroasele caracteristici bonus, cum ar fi sistemul neobișnuit cu 2 căi de plată. Puteți roti robinetele automat sau le puteți accelera după bunul plac, și în afară de a pierde o parte din imaginea de fundal, nu există nicio diferență între versiunile desktop și cazinou mobil.

Rotiri gratuite și altele arabian spins Caracteristici de slot

Spre deosebire de multe sloturi cu 3 tamburi, acest joc este plin de caracteristici suplimentare. Pentru început, beneficiezi nu de unul, ci de 2 simboluri wild, fiecare capabil să acționeze ca alții pentru a completa combinații dacă este posibil. Diamantul este un sălbatic obișnuit, dar covorul jupuitor înmulțește și valoarea oricărui câștig cu până la 7x.

Genie albastru apare din când în când, acordând caracteristica 2-Way-Pays pentru următoarele 10 jocuri. Reclamați un premiu dintr-o linie de simboluri care se potrivesc, care rulează de la stânga la dreapta în mod normal, dar obțineți și un câștig din partea dreaptă spre stânga, dublând efectiv premiul.

O rundă de bonus de rotiri gratuite se desfășoară, de asemenea, pentru 10 jocuri consecutive și este în timpul acestei funcții când covorul zboară pentru a multiplica plățile.

Puteți dubla orice câștig luând opțiunea de pariuri. Decideți dacă o carte de joc va dezvălui Aladdin sau maimuța și dacă aveți dreptate, premiul de declanșare este dublat. Puteți fie să continuați cu pariul, înmulțindu-vă câștigul de mai multe ori până când atingeți limita sau faceți o alegere greșită, fie luați premiul în orice moment.

Caracteristici slot

arabian spins Câștiguri maxime ale sloturilor, RTP și volatilitate.

Cel mai mare câștig posibil este egal cu 547x pariul tău total. Acesta nu este un multiplicator deosebit de mare, dar se adună totuși la un nivel substanțial de 273.500.00 dacă joci la miza maximă. The arabian spins jocul de sloturi are o volatilitate scăzută spre medie, care tinde să aducă o mulțime de premii relativ mici, iar procentul mediu de rentabilitate pentru jucători este de 96.55%.

arabian spins Slot Machine – Verdictul

Acesta este un joc arătos, cu niște imagini plăcute, deși nu ne putem abține să nu ne dorim ca Genie să apară ca simbol și Jasmine și Jafar să fie de asemenea prezentate. Cu toate acestea, există câteva animații frumoase, cu covorul zburând peste role și Genie prezentând jocurile gratuite și funcțiile 2-Way-Pays.

Câștigul maxim este puțin mai mic decât ne place, deși este mai mult decât compensat de procentul excelent de revenire la jucători. Înseamnă că poți juca arabian spins slot pentru mai mult timp, cu mai puțin cheltuieli și o șansă mai bună de a colecta premii.

Aruncați o privire la cele mai bune cazinouri online prezentate aici. Poți juca arabian spins slot, împreună cu o gamă uriașă de alte jocuri și chiar revendicați bonusurile de top atunci când vă înscrieți.

Partenerii cazinoului