Arctic Race Slot

Novomatic

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

Novomatic

RTP

95.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Scăzut

Bonusuri

Da

Câștig maxim

160.000.00 USD

Subiect

Animale, Acțiune/Aventură, Sport

Arctic Race

arctic race Revizuirea sloturilor online

Poate doriți să vă puneți încălzitoarele de iarnă înainte de a învârti acest slot cu volatilitate medie rece ca gheața Novomatic. Jocul este conceput cu o temă a curselor de sanie cu câini și încorporează imagini 3D de calitate.

Grafica include simboluri precum husky superbi, sanii roșii, trofee, focuri de tabără, o cursă de sanie și munți acoperiți cu zăpadă. Acest joc cu 5 role și 3 rânduri este accesibil pe toate dispozitivele și acesta include dispozitive mobile, tablete și desktop. În loc să ofere linii de plată tradiționale, arctic race slotul vă oferă 243 de moduri de a câștiga. Novomatic a inclus caracteristici cum ar fi huskii sălbatici, scatters, un joc de noroc și runde bonus de rotiri gratuite. Există, de asemenea, o funcție specială de re-spin. Avem informațiile de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să câștigați această cursă plină de acțiune. Continuați să citiți pentru aprofundarea noastră arctic race ghid de slot.

Cum să joci arctic race Slot online

The arctic race slotul constă dintr-o grilă congelată cu 5 role și 3 rânduri. Pentru a vă ajuta să obțineți câștiguri pe aceste role înghețate, arctic race are un sistem de plată cu toate căile. Aceasta înseamnă că nu există linii de plată tradiționale și că ai 243 de moduri masive de a câștiga. Este o mare oportunitate de a câștiga cota de până la 100 de ori miza dvs. în premii. Ușurința de utilizare îi permite să atragă jucătorii de toate nivelurile de calificare. Veți fi gata să jucați arctic race slot machine în doar câțiva pași rapizi.

Comenzile situate în partea de jos a ecranului vă vor ajuta să vă configurați jocul. Puteți face clic pe fila"Meniu" pentru a explora o varietate de opțiuni suplimentare de meniu. Aceste opțiuni includ o tabelă de plăți dacă doriți să verificați simbolurile individuale înainte de a începe jocul. Tot ce trebuie să faceți este să selectați suma de pariu preferată folosind fila"Pariul total". Puteți roti rolele de la o simplă monedă până la maximum 100 de monede. Dacă ești un jucător care preferă când mizele sunt mari, poți folosi fila"Max Bet" pentru a selecta cel mai mare pariu. Activați fila"Automat" dacă doriți să activați funcția de rotiri automate. Jocul vă va permite să selectați până la 100 de rotiri automate dintr-o singură mișcare. Ca întotdeauna, selectați fila"Start" când sunteți gata să începeți arctic race.

Dacă doriți să creșteți mizele în orice moment în timpul jocului, puteți alege să vă pariați câștigurile în jocul de noroc. Pur și simplu faceți clic pe fila"Gamble" care se află sub ecran pentru a declanșa o funcție riscantă de pariuri. Toți jucătorii sunt eligibili pentru funcția de pariuri după fiecare rotire reușită. Nu vă faceți griji că pierdeți aceste funcții dacă jucați de pe dispozitivul mobil. The arctic race Slotul mobil funcționează pe toate dispozitivele, cum ar fi dispozitivele Android, iOS, tabletă și Windows. Ca slot optimizat pentru mobil, include toate aceleași caracteristici distractive ca și jocul desktop. Puteți găsi arctic race slot machine la oricare dintre cele mai selectate cazinouri noastre cu bani reali.

arctic race Caracteristici și rotiri gratuite

arctic race de Novomatic poate avea un design rece, dar oferă recompense fierbinți. Are 12 simboluri 3D unice, inclusiv un simbol scatter și un simbol wild. Vă puteți aștepta să câștigați recompense ori de câte ori 3 sau mai multe simboluri potrivite se adună pe role. Există simboluri frumoase de cărți de joc care distribuie plățile mai mici. Puteți primi până la 40.000 de monede pentru a obține un combo de 9, 10 sau J, care este o sumă destul de decentă pentru cel mai mic premiu. Q, K și A oferă o recompensă puțin mai mare de 48.000 de monede. Focul de tabără confortabil și sania roșie pot oferi premii de până la 80.000 de monede. Recompensele cresc brusc cu simbolul muntelui care oferă până la 200.000 de monede într-o singură rotire.

Concursul de sanie care poartă haina lui de iarnă este simbolul cu cea mai mare plată din joc. El are potențialul de a distribui plăți de până la 800.000 de monede. Dacă huskiii sălbatici vin la curse pe role, ei vor fi aliații tăi de ajutor în formarea liniilor câștigătoare. Acești husky sălbatici pot înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului scatter. Trofeul de aur este simbolul scatter care oferă propria recompensă de până la 10.000 de monede. Acest premiu va fi recompensat pentru obținerea unei combinații de 3 trofee împrăștiate. De asemenea, va declanșa o rundă bonus care vă oferă 3 rotiri gratuite de utilizat. De fiecare dată când o altă împrăștiere a terenuri în timpul rundei bonus, veți primi din ce în ce mai multe rotiri gratuite. Scator -urile se vor acumula, de asemenea, în timpul rundei bonus și vor oferi un premiu multiplicator la final.

Caracteristici de slot

arctic race Câștig maxim, RTP și volatilitate

arctic race slotul are un RTP de 96% și vă va duce într -o expediție într -un peisaj de munte înzăpezit. Puteți câștiga până la 100x miza dvs., precum și un ajutor gratuit al rotirilor gratuite.

arctic race este un slot de volatilitate medie, cu plăți solide și caracteristici pline de acțiune. Puteți retrage bonusul în jurul unui număr nelimitat de ori. Acest lucru vă permite să acumulați câteva recompense substanțiale.

Verdictul nostru asupra arctic race Și câteva sloturi mai grozave

Jocul include, de asemenea, o gamă de pariere suficient de largă pentru toți jucătorii. Este alcătuit dintr-un design original pentru iarnă și un aspect 3D de înaltă calitate. Simbolurile cu cea mai mică plată oferă până la 40.000 de monede și, pentru a le adăuga, aveți 243 de moduri de a câștiga. Funcția all-ways-pay mărește șansele de a atinge acele linii câștigătoare. The arctic race slotul oferă recompense splendide, grafică superbă și o combinație excelentă de funcții.

Dacă doriți să vă extindeți orizontul și să explorați o varietate de jocuri slot originale, vedeți altele Novomatic titluri de sloturi. Novomatic sunt renumiți în întreaga lume pentru jocurile lor de înaltă calitate și palpitante. Puteți verifica un slot interesant și original cu tematică spațială numit Golden Planet. Acest joc are până la 750.000 de monede oferite, precum și o varietate de funcții. Dacă preferați sloturile clasice cu premii masive de 1 milion de monede, puteți verifica slotul Golden Sevens. Vizitați oricare dintre cele mai bune cazinouri online ale noastre pentru a descoperi o selecție largă de Novomatic jocuri.

Partenerii cazinoului