Arising Phoenix Slot

Other Game

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Other Game

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

200.000.00 USD

Subiect

Animale, Fantezie, Bijuterii

Arising Phoenix

arising phoenix Revizuirea sloturilor online

Pregătește-te să treci din cenușă cu acest joc palpitant 5x4. arising phoenix oferă 50 de linii de plată pe desktop, tabletă și toate dispozitivele mobile. Doar o rotire pe arising phoenix slotul poate recompensa 200.000 de monede sterline pe site-urile noastre de cazinouri online recomandate. O temă a spațiului cosmic este plasată pe un fundal roșu aprins, cu simboluri frumoase, inclusiv icoane elegante de cărți de joc, inele de rubin, pene strălucitoare și flori roșii delicioase. Complet cu simboluri wild, caracteristici de re-rotiri și un joc de risc, the arising phoenix slotul oferă o grafică bogată cu o temă mitologică aventuroasă. Pentru toate detaliile pe care trebuie să le știți, continuați să citiți pentru ghidul nostru aprofundat.

Cum să joci arising phoenix Slot online

arising phoenix este ușor de navigat. Faceți clic pe semnul întrebării din partea de sus a grilei pentru a accesa tabelul de plăți. Sub grilă, veți vedea filele Autoplay, Gamble, Lines, Bet și Start. Puteți selecta între 10 și 50 de linii de plată. Asta permite arising phoenix pentru a găzdui toate fondurile. Apăsați fila"Pariu" pentru a vă stabili pariul. Puteți selecta între 1 și 50 de monede pe linie sau 10 până la 2000 de monede pe rotire. Pur și simplu apăsați"Redare automată" sau"Start" pentru a începe. Există recompense generoase, începând de la 2500 de monede. Funcția suplimentară de pariuri vă oferă posibilitatea de a vă dubla câștigurile.

Pentru cei care preferă să se rotească din mers, Amatic a lansat un joc pentru mobil. The arising phoenix slotul mobil este un joc mobil popular compatibil cu toate dispozitivele mobile. Amatic a conceput jocul să funcționeze perfect atât pe dispozitivele Android, cât și pe iOS.

arising phoenix Caracteristici și bonusuri

arising phoenix de Amatic oferă recompense generoase și potențialul de plăți majore. Simbolurile cu plăți mai mici, reprezentate de pictogramele cărților de joc, distribuie recompense cuprinse între 5000 și 7500 de monede. Penele te pot recompensa cu până la 15.000 de monede, în timp ce inelele cu rubin pot culege recompense de până la 20.000 de monede. Cel mai generos dintre toate simbolurile sunt simbolurile doamnei în flăcări. Acest lovely lady poate culege recompense începând de la 2500 de monede și ajungând până la 200.000 de monede. Pentru a atinge marele premiu de 200.000 de monede, asta lovely lady va trebui să umple fiecare dintre cele 20 de ferestre.

Căldura crește ori de câte ori apare simbolul wild. De asemenea, aici vă puteți crește substanțial câștigurile. Simbolul sălbatic este reprezentat de pasărea phoenix și activează funcția de reînvârtire. Simbolul wild se poate alătura oricăror 4 simboluri potrivite pentru a forma o combinație câștigătoare. Funcția de reînvârtire poate fi declanșată de mai multe ori, permițându-vă să obțineți câteva recompense majore. Aveți, de asemenea, opțiunea de bonus de a vă paria câștigurile după fiecare rotire, dublând eventual ceea ce câștigați.

Caracteristici slot

arising phoenix Câștig maxim, RTP și Volatilitate

arising phoenix de Amatic este un slot cu volatilitate medie. Are un RTP de 97.46% și vă poate vedea câștigând până la 200.000 de monede. Pentru a vă crește șansele de a obține marele premiu, jucați pariul maxim de 2000 de monede.

arising phoenix Verdict și sloturi online similare

arising phoenix de Amatic atrage o varietate de jucători, oferind linii de plată ajustabile, o gamă largă de pariere și recompense considerabile. Câștigări masive și o temă fantastică plină cu acțiune de înaltă rezoluție sunt cele care îi fac pe jucători să se întoarcă pentru mai multe. Amatic a proiectat acest joc cu un echilibru perfect de simplitate și caracteristici bonus precum respins și wilds.

Dacă vă plac jocurile de slot cu o temă fantezie, Amatic are și alte jocuri grozave în ofertă. Verificați royal unicorn slot cu o temă fantastică distractivă și premii de până la 100.000 de monede. royal unicorn include caracteristici interesante precum stacked simboluri, unicorni sălbatici și rotiri bonus. Sau, câștigați până la 50.000 de monede când jucați Dragon’s Pearl. Include wild-uri, scatters, rotiri bonus și wild-uri în extindere. Aruncă o privire la lista noastră de cazinouri cu bani reali recomandate unde poți juca aceste și alte jocuri Amatic, precum și să primești o ofertă generoasă de bun venit.

Partenerii cazinoului