Armadillo Artie Slot

Novomatic

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

Novomatic

RTP

95.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

200.000.00 USD

Subiect

Animale, Vestul Sălbatic

Armadillo Artie

armadillo artie Revizuirea sloturilor online

The armadillo artie slot machine este una dintre cele mai distractive și pline de satisfacții Novomatic până în prezent. armadillo artie vă invită să explorați stâncile roșii ale Vestului Sălbatic cu acest design 3D distractiv, colorat și de înaltă rezoluție. Grila cu 5 role și 3 rânduri găzduiește o mulțime de personaje drăguțe și unice care așteaptă să te răsplătească cu până la 200.000 de monede. Vino sa ne intalnim armadillo artie și prietenii lui de pe desktop, tabletă sau orice dispozitiv mobil.

Jocul constă din 25 de linii de plată, precum și o varietate de caracteristici interesante, cum ar fi insigne de șerif sălbatic, scatters și runde bonus de rotiri gratuite. Această aventură unică este garantată să te distreze. Aceste personaje pline de culoare te vor ajuta să câștigi mai multe recompense atunci când te surprind cu caracteristicile lor bonus exclusive. Ghidul nostru aprofundat acoperă toate detaliile de care aveți nevoie pentru a începe să jucați acest joc unic. Continuați să citiți pentru tot ce trebuie să știți armadillo artie ghid de slot.

Cum să joci armadillo artie Slot online

Chiar dacă cel armadillo artie slotul are o varietate de caracteristici neobișnuite, nu schimbă faptul că este un joc ușor de jucat. Dacă jocul pare complex la prima vedere, nu vă faceți griji. Novomatic a proiectat armadillo artie slot cu o grilă simplă cu 5 role și 3 rânduri similară cu multe alte jocuri de slot. În spatele rolelor este un fundal 3D uimitor decorat cu cactus și roci roșii. Această expediție în Vestul Sălbatic are până la 200.000 de monede disponibile pentru a fi câștigate. Când sunteți gata să începeți, navigați la controalele de sub tamburi pentru a vă configura jocul.

Prima filă pe care o veți vedea este fila"Redare automată". Puteți ajusta această filă pentru a selecta până la 100 de rotiri automate. Fila"Play" va activa redarea automată și va face rolele să se învârtească atunci când sunteți gata să rulați mingea. Fila"Avansat" va deschide o varietate de opțiuni suplimentare de meniu. Fila"Tabel de plăți" poate fi folosită pentru a accesa tabelul de plăți pentru a vizualiza fiecare dintre simbolurile individuale. Fila"Linii" vă permite să selectați până la 25 de linii de plată diferite pentru a vă crește șansele de a câștiga. Fila"Pariu" vă permite să selectați o sumă de pariu între 0.5 monede și 100 de monede pe rotire. Această gamă de opțiuni de pariere permite jocului să atragă o varietate de jucători și bani. Dacă sunteți un jucător cu rezultate mari, puteți, de asemenea, să faceți clic pe fila"Pariul maxim" pentru a plasa cel mai mare pariu posibil. Faceți clic pe fila"Rotire" de îndată ce vă simțiți gata să puneți rolele în mișcare.

armadillo artie este un joc palpitant care vă oferă o varietate de caracteristici unice. Această creatură drăguță și prietenii săi au până la 4 funcții bonus unice disponibile pentru a le încerca. Aceste caracteristici bonus oferă jocului originalitate și măresc foarte mult valoarea de divertisment. În plus, poți chiar să verifici aceste funcții bonus în palmă atunci când joci de pe dispozitivul tău mobil. Te poți juca armadillo artie de pe orice dispozitiv mobil, cum ar fi dispozitive iOS, Android și tablete. Nu este nevoie de nicio descărcare pentru ca tu să te bucuri de acest joc de sloturi optimizat complet pentru mobil. Puteți găsi jocul mobil la oricare dintre cele mai bune cazinouri online selectate.

armadillo artie Caracteristici, rotiri gratuite și jocuri gratuite

Urmăriți aceste creaturi drăguțe și colorate în timp ce se învârt de -a lungul tamburelor pentru a începe să genereze recompense. Recompensele mai mici încep cu pictogramele cărții de joc care plătesc între 75x și 100x miza dvs. Puteți câștiga până la 200x miza dvs. dacă reușești să aterizezi o combinație de simboluri cu craniu cu coarne. Pasărea și posumul vă pot răsplăti cu până la 250x miza ta. Aterizați o combinație de șerpi pentru a primi până la 300x miza dvs. sau până la 400x miza dvs. pentru aterizarea unui combo de Gophers. Jocul include, de asemenea, nu unul, ci două simboluri sălbatice.

Cactusul și armadillo artie sunt simbolurile sălbatice din acest joc. Ele pot înlocui alte simboluri pentru a forma linii câștigătoare, cu excepția simbolurilor de împrăștiere și bonus. Wild Artie vă va ajuta pe Reel 5, în timp ce Cactusul vă va ajuta pe Reel 3. Dacă aterizați 2 sălbatici pe același rând, acest lucru va activa caracteristica sălbatică a formelor sălbatice. Simbolul scatter Jocuri gratuite va debloca runde bonus interesante de rotiri gratuite. Acest joc este unic, deoarece oferă 4 caracteristici bonus diferite. O caracteristică bonus va fi selectată la întâmplare odată ce 3 sau mai multe simboluri bonus au aterizat pe role. Jocurile bonus includ Sling Shot, Snake Shoot Out, Cosmic Bowling și Pinball. Aceste caracteristici bonus unice vă pot multiplica recompensele cu până la 20 de ori.

Caracteristici slot

armadillo artie Câștig maxim, RTP și Volatilitate

The armadillo artie slotul are scoruri ridicate în originalitate și oferă o experiență unică de joc de sloturi. Novomatic a inclus o multitudine de moduri diferite de a obține un câștig, cu premii care ajung până la un total de 200.000 de monede. Are un RTP de 94.75% și se încadrează în categoria sloturilor cu volatilitate medie.

armadillo artie Verdict și mai multe sloturi cu tematică animale

Novomatic a reușit să creeze un joc de slot care să iasă în evidență dintre mulțime. Acest joc palpitant constă dintr-o grafică 3D uimitoare și o multitudine de caracteristici unice și interesante. Jocul atrage o varietate de jucători în timp ce oferă 25 de linii de plată pe o grilă de bază 5x3. armadillo artie vă va ajuta împreună cu funcții care includ runde bonus de rotiri gratuite și 2 simboluri wild individuale. Factorul de divertisment intră în joc prin intermediul a 4 funcții bonus unice. Verificați armadillo artie slot pentru o experiență unică și plină de satisfacții.

Nu uitați să verificați și alte sloturi cu tematică animale Novomatic. Slotul Buffalo Thunder include o mulțime de caracteristici, cum ar fi scatters, runde bonus de rotiri gratuite și stacked sălbatice. De asemenea, puteți descoperi un joc plin cu o mulțime de caracteristici distractive și grafică 3D vibrantă în slotul Crazy Birds. Crazy Birds oferă o mulțime de rotiri gratuite și 2 simboluri scatter pentru a vă ajuta să le deblocați. Consultați lista noastră de cazinouri online recomandate pentru a vă deschide către o lume a Novomatic jocuri slot.

Partenerii cazinoului