Slot Fortune Al Lui Arthur

Yggdrasil

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.20%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.085.650.00 USD

Subiect

Magie, Mituri și Legende, Medieval

Arthur’s Fortune

Revizuirea sloturilor online Arthur’s Fortune

Yggdrasil Gaming pare să fi livrat un alt slot de înaltă calitate aici, ceea ce începem să ne așteptăm de fiecare dată de la dezvoltatorii suedezi în aceste zile. Aceasta este o experiență medievală, cu sediul în Insulele Britanice, unde jucătorul vânează Aur king arthurcavalerii curajoși ai lui.

Jucătorii se pot aștepta la un joc incitant și o grafică netedă, tipică a Yggdrasil Oferta de jocuri.

Miza minimă este de 0 USD.04 o rotire, cu maximul de 100 USD. O rotire deosebit de fortuită poate duce la 10.856.5 x miza ta!

Cum să joci Arthur’s Fortune slot online

Slotul este plasat într-un fundal medieval frumos, care este extrem de plăcut din punct de vedere estetic, dar slotul în sine este foarte simplu de jucat. Acest joc poate fi jucat cu cazinourile online pe desktop, dispozitive mobile (IOS și Android) și dispozitive tablete așa cum v-ați aștepta.

Primul pas al utilizatorilor este pur și simplu să aleagă o miză cu care să se joace ($0.04 - 100 USD), și este timpul să începeți să căutați Aur! Învârtirile automate sunt o opțiune viabilă aici, deoarece frecvența de accesare a acestui slot este de numai 22.17%, ceea ce înseamnă că vor fi mai multe ori când nu se va vedea niciun câștig. Cu toate acestea, RTP-ul generos compensează cu mult acest lucru și, de asemenea, merită remarcat faptul că rotiri gratuite se declanșează o dată la fiecare 130 de runde.

Funcțiile Arthur’s Fortune și rotiri gratuite

În general, acest joc urmează un format tipic de joc de sloturi, deoarece există 20 de linii de plată, 5 role și rotiri gratuite. Există totuși câteva caracteristici foarte interesante în Yggdrasilcea mai recentă ofertă și o mulțime de bonusuri.

O caracteristică Wild Transformation poate intra aleatoriu în joc în orice moment în timpul jocului și poate transforma până la 10 simboluri wild pentru acea rotire. Odată ce se întâmplă acest lucru, o roată se învârte deasupra rolelor și orice simbol poate fi transformat sălbatic.

În timpul rotirilor gratuite, transformările Wild sunt valoroase, deoarece acestea sunt declanșate de simbolurile wild/scatter, combinarea a 3, 4 sau 5 scatters oriunde în vedere va acorda rotiri gratuite și începerea conversiilor wild, cum ar fi să spunem 5 scatters ar acorda 14 rotiri gratuite și 3 simboluri pentru conversii wild.

De asemenea, merită să fiți atenți la simbolul Merlin’s Orb Bonus. Acest simbol apare la întâmplare în timpul jocului sau al nivelului de rotiri gratuite și doar unul dintre aceste simboluri este suficient pentru o recompensă. Dacă apare în timpul rotirilor gratuite, poate conține un premiu în numerar de 50 de ori miza dvs., precum și o multitudine de alte premii.

Caracteristici slot

Arthur’s Fortune Maximum Win, RTP și Volatility

Arthur's Fortune joacă cu o volatilitate ridicată și pot exista întinderi în joc între victorii. Pe de altă parte, ca și în cazul altor jocuri de slot cu volatilitate ridicată, câștigurile pe care reușiți să le obțineți pot fi mult mai mari. Câștigul maxim implicit este un sănătos 10.856.5 ori miza dvs. și un câștig maxim implicit de 1.085.650 USD. Frecvența loviturilor este la 22.23% și RTP este la 96.2%.

Verdictul Arthur’s Fortune și sloturi online similare

Acesta este un slot de înaltă calitate încă o dată de la Yggdrasil și este un joc pentru cei dintre noi care se bucură de aventurile cu cavaleri și regi într-un fundal de vârstă mijlocie. Slotul este foarte bine pus împreună cu calitatea designului de un standard foarte înalt încă o dată.

Arthur’s Fortune combină volatilitatea ridicată și recompense mari, care pot fi extrem de avantajoase pentru jucătorii de sloturi.

Aceasta este o ofertă genială de la Yggdrasil, similar cu celelalte sloturi ale lor, cum ar fi the royal family slot care urmează o temă similară.

Consultați astăzi toate cele mai bune site-uri de sloturi online de la cazinourile noastre online recomandate!

Partenerii cazinoului