Asgardian Stones Slot

Netent

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Netent

RTP

96.31%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

400.000.00 USD

Subiect

Fantezie, aztecă, mituri și legende

Asgardian Stones

Revizuirea sloturilor online Asgardian Stone

Slotul este disponibil pe toate dispozitivele și, deși este de remarcat faptul că a fost optimizat pentru Chrome, puteți juca cu ușurință jocul în orice alt browser. Există un 96 destul de decent.31% revin la jucător și puteți juca pentru doar 10p pe pariu.

Există două moduri bonus, inclusiv o funcție de roată bonus care poate duce la o varietate de rotiri gratuite. Există și un jackpot de 500 de ori oferit dacă ai noroc, ceea ce înseamnă că ai putea renunța cu un câștig masiv atunci când este cuplat cu pariul maxim de 200 GBP. A intra cu o miză completă este desigur extrem de riscant și, în general, nu este recomandabil - nu există niciun lucru sigur până la urmă.

Configurarea jocului și a dispozitivului

Poți juca asgardian stones slot online pe toate dispozitivele mobile, precum și pe desktop -uri. Slotul este un joc cu cinci tamburi, cu 20 de plăți, atât de destul de standard. Chiar dacă ați mai jucat aceste tipuri de sloturi, este întotdeauna o idee bună să verificați tabelul de plată înainte de a începe să vă familiarizați cu valoarea simbolului general. din fericire, Netent a făcut ușor găsirea tabelului de plată - puteți pur și simplu să faceți clic pe pictograma"I" din colțul din stânga jos al ecranului.

Deși s-ar putea părea să fie un slot destul de standard în ceea ce privește designul jocului, există câteva caracteristici interesante care ajută cu adevărat titlul să se ia în evidență, fără a include sunetul și imaginile bine executate. În plus față de roata bonus, există și funcția de avalanșă (mai multe despre asta într-un moment) și atât simboluri extinse, cât și mega, care ajută la menținerea jocului interesant și potențial destul de plin de satisfacții dacă plasați mize.

Gameplay și caracteristici

Versiunile runice ale literelor standard formează simbolurile cu cea mai mică valoare. Diferitele fețe ale zeilor valorează mai mult, cea mai mare valorând de 25 de ori miza dvs. dacă le puteți obține pe toate cinci printr-o linie de plată. Wilds sunt foarte ușor de observat și în acest joc, datorită faptului că sunt un mare"W". Acestea pot fi înlocuite cu orice simbol în afară de cele de pe roata bonus. Pe lângă modul roată bonus, există și caracteristica colosală de zdrobire și avalanșă.

Avalanșa este o caracteristică cu care ați putea fi familiarizat dacă sunteți un jucător obișnuit de sloturi, deoarece apare în alte titluri sub un alt nume. Când câștigi, simbolurile câștigătoare dispar. O"avalanșă" de simboluri noi va cădea și dacă există spații goale dedesubt, rândurile corespunzătoare vor fi zdrobite. Fiecare rând zdrobit oferă un multiplicator de 1x și acesta poate continua până la maximum 4x. Odată ce avalanșa atinge fundul sau se oprește, veți primi recompensele complete ale liniei câștigătoare inițiale și orice multiplicatori.

Roata bonus este activată atunci când reușiți să loviți o roată bonus 3x3 pe rolele trei, patru și cinci. Cantitatea roții care este dezvăluită poate varia, dar odată declanșate, segmentele vă pot oferi fie multiplicatori (până la 5 ori pariul total), fie cinci rotiri gratuite. Rotirile gratuite declanșate de roată pot, de asemenea, transforma orice wild-uri în simboluri colosale. De asemenea, puteți activa roata bonus de până la trei ori în total.

Caracteristici slot

rezumat

În general, acesta este un alt titlu solid de la Netent. Este destul de prietenos pentru începători, deoarece puteți menține mizele bune și mici dacă doriți și există și un mod demo. S-ar putea ca filatorii veterani să fi observat deja că acest joc este destul de asemănător cu binecunoscutul clasic Gonzo's Quest, ceea ce reprezintă o alternativă bună la acest titlu. asgardian stones este puțin mai bine să te uiți la aceste zile, totuși.

Faptul că poți juca cu mize foarte mari va atrage cu siguranță jucătorii cărora le place să adauge puțin mai mult risc jocului lor. Nici RTP-ul nu este rău. Una peste alta, este un slot grozav, cu ceva ceva pentru începători, căutători de distracție și cei care își asumă riscuri deopotrivă.

Partenerii cazinoului