Asian Diamonds Slot

Novomatic

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

Novomatic

RTP

95.04%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

450.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, bijuterii, asiatice

Asian Diamonds

asian diamonds Revizuirea sloturilor online

Acest joc de inspirație asiatică te invită într-o aventură exotică însoțită de fete gheișe japoneze. Designul oriental luxos include grafică 3D de înaltă calitate a fetelor gheișe frumoase și bijuterii generoase. Cu un mega 30 de linii de plată disponibile pentru a juca, aveți o mulțime de posibilități diferite de a lovi liniile câștigătoare.

Efectele sonore orientale te vor distra de fiecare dată când rotiți rolele pe desktop, tabletă sau dispozitive mobile. Împodobită cu bijuterii bogate și luxoase, fiecare fată drăguță Geisha oferă propria ei recompensă. Novomatic a inclus caracteristici precum stacked wilds, perle împrăștiate, runde bonus și un simbol Xtra Stax. Continuați să citiți pentru a găsi toate informațiile din interior de care aveți nevoie despre asian diamonds jocuri mecanice.

Cum să configurați și să jucați asian diamonds Slot online

Intră în lumea lui asian diamonds Și veți fi întâmpinați de pereți orientali de aur și de o grilă de 5x3 roșie profundă. Grila este rafinată și plină de simboluri orientale 3D precum bijuterii prețioase, flori de lotus și 4 fete gheișe japoneze fascinante. Dacă alegi să joci acest joc captivant, poți câștiga până la 1000 de ori miza ta. Jocul este simplu, iar regulile sunt simple. Acest lucru permite atât jucătorilor cu ani de experiență, cât și celor care abia încep să selecteze cu ușurință un pariu și să joace. Tot ce veți avea nevoie sunt controalele de bază situate în partea de jos a ecranului.

În partea de jos a ecranului sunt comenzi pentru a ieși din joc, a schimba volumul și a comuta dimensiunea ecranului. Deasupra, veți vedea o filă"Meniu". Meniul include opțiuni utile, precum și tabelul de plăți în cazul în care doriți să vizualizați valoarea plăților pentru fiecare simbol. Fila"Linii" vă va permite să selectați până la 30 de linii de plată diferite. Utilizați fila"Pariul total" pentru a selecta o sumă de pariu la alegere. Puteți învârti rolele asian diamonds de la doar 0.30 de credite până la maximum 450 de credite. Aceasta este o gamă de pariuri sănătoasă, care vă permite să alegeți dintr-o gamă largă de mărimi de pariuri. Puteți, de asemenea, să accesați fila"Pariul maxim" dacă sunteți un jucător mare și doriți să plasați suma maximă a pariului. Puteți selecta să activați fila"Automat" dacă doriți să activați funcția de redare automată. Jocul vă permite să selectați până la 100 de rotiri automate. Folosiți fila"Start" când sunteți gata să jucați.

The asian diamonds slotul include o caracteristică neobișnuită pe care nu o veți găsi în multe alte jocuri de slot. Simbolul Xtra Stax este o caracteristică suplimentară care vă va ajuta să vă maximizați recompensele în timpul rundelor de bonus de rotiri gratuite. Acest simbol lipicios se va bloca pe loc și rămâne pe role pe toată durata fiecărei rotiri a rundei bonus. Dacă vă place să jucați jocuri pe telefonul mobil, fiți siguri că asian diamonds slotul mobil include toate aceleași caracteristici interesante. Ca un joc complet optimizat pentru mobil, funcționează pe toate dispozitivele precum iOS, Android și chiar dispozitive de tabletă. Puteți juca jocul mobil pur și simplu vizitând orice cazinou mobil pe bani reali.

asian diamonds Caracteristici, rotiri gratuite și Xtra Stax

Pictogramele frumoase de cărți de joc 3D au un aspect bogat și luxos. J și Q încep călătoria recompenselor oferind plăți de până la 15 ori miza dvs. Simbolurile K și A îmbunătățesc în continuare aceste câștiguri cu o plată de până la 20 de ori miza dvs. Florile delicate de lotus roz au un parfum superb și aduc recompense de până la 25 de ori miza ta. Esența jocului este gheișele frumoase. The asian diamonds slotul are 4 fete gheișe japoneze fascinante, fiecare aducând un cadou propriu. Fata gheișă albastră oferă până la 30 de ori miza ta, în timp ce fata gheișă violet oferă până la 40 de ori miza ta. Minunata gheișă verde vă aduce până la 45 de ori miza dvs., iar frumoasa gheișă roz oferă cea mai mare plată de până la 50 de ori miza dvs.

Diamantul sălbatic este o bijuterie strălucitoare și strălucitoare. Oferă cele mai strălucitoare plăți care pot ajunge până la 1000x pariul dvs. pentru a alinia o combinație de 5 diamante potrivite. De asemenea, poate înlocui alte simboluri din joc, cu excepția simbolului scatter. Această abilitate îi oferă puterea de a vă ajuta să obțineți mai multe câștiguri. The wild diamonds se pot stivui, de asemenea, pe role, ceea ce își maximizează potențialul pentru plăți mai mari. Ca simboluri împrăștiate, perlele aurii apar numai pe rolele 2, 3 și 4. Perle aurii împrăștiate activează o rundă bonus și te pot recompensa cu până la 32 de rotiri gratuite. În plus, runda bonus include un simbol Xtra Stax. Selectat la întâmplare, acest simbol va deveni a stacked simbol în timpul rundelor de bonus.

Caracteristici slot

asian diamonds Câștig maxim, RTP și Volatilitate

asian diamonds este un joc cu 5 role și 3 rânduri cu un premiu maxim de până la 1000x miza dvs. și cu un RTP de 95.04%. Acest joc cu volatilitate medie este un slot în stil oriental decorat cu bogăție și lux. Oferă o gamă sănătoasă de opțiuni de pariuri și plăți care pot atinge un total de 1000x pariul dvs. inițial.

asian diamonds Verdict și altele Novomatic Sloturi

Ce ar putea fi mai bun decât pietre prețioase și fete geisha japoneze fascinante? asian diamonds de Novomatic reunește un design rafinat și elegant cu tema orientală cu imagini 3D de calitate. Acest joc captivant are o mulțime de moduri de a câștiga, precum și până la 30 de linii de plată diferite pentru a juca. Grila 5x3 oferă ușurință și simplitate, în timp ce caracteristicile moderne creează o mulțime de moduri distractive de a câștiga. Atât sălbaticii, cât și cei împrăștiați sunt stacked, și pentru a adăuga la acesta, există simboluri Xtra Stax suplimentare. asian diamonds este un joc distractiv cu imagini uimitoare și șanse mari de recompensă.

Ca unul dintre cei mai buni dezvoltatori de software din lume, Novomatic are o selecție grozavă de jocuri slot în ofertă. Asigurați-vă că verificați varietatea lor de jocuri la oricare dintre cazinourile noastre online recomandate. Puteți juca jocuri precum Jolly Fruits în care puteți câștiga până la 50.000 de credite. Sau poate că preferați să explorați pădurea secretă unde puteți descoperi 900.000 de monede. Vizitați oricare dintre cazinourile noastre online de top pentru toate aceste jocuri și multe altele.

Partenerii cazinoului