Assassin Moon Slot

Microgaming

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

2

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.08%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Actiune, aventura

Assassin Moon

assassin moon Revizuirea sloturilor online

Roletele se așează pe un decor plin de farmec pe coastă mediteraneeană, unde vile și statui de leu încadrează linia țărmului. Alte simboluri realiste includ luna plină, zarurile și cocktailurile, în timp ce pictogramele de cărți de joc completează imaginile. Această dramă în stil spion vine cu o coloană sonoră de tip Bond care sună bine pe computere și pe telefoane mobile care utilizează sistemele de operare iOS, Android și Windows - ceea ce înseamnă că poți juca la cazinourile tale mobile preferate, fără probleme.

Luna plină este cheia pentru o rundă de bonus HyperHold incitantă, care poate rula până când luna umple toate cele 15 poziții de simbol și câștigi un jackpot de 5.000 de ori miza ta. Există și mai multe de câștigat de la frumoasa asasină însăși, cu un premiu uriaș de 12.500 de ori dacă umple jocul.

Veți găsi, de asemenea, o funcție de bonus de rotiri gratuite interesante, în care un simbol uriaș umple 3 tambururi din mijloc.

Cum să joci assassin moon Joc de sloturi

După ce v-ați înscris la unul dintre site-urile noastre de sloturi recomandate și ați deschis jocul, puteți face clic pe butonul Pariu, puteți selecta mize de la 0.10 până la 20.00 per rotire sau alegeți o opțiune Bet Booster care costă 2.De 5 ori mai mult, dar înseamnă că funcția HyperHold este mai probabil să se declanșeze. Cu Bet Booster și miza maximă de 40.00 în joc, poți câștiga până la 250.000.00. Alte butoane de control ușor de utilizat includ micul fulger care accelerează jocul și săgeata într-un cerc care lansează o opțiune de rotiri automate.

Cele 3 linii din stânga comenzilor principale vor debloca tabelul de plăți al assassin moon joc de sloturi. Acest lucru dezvăluie secretele cât de mult poți câștiga de la fiecare simbol atunci când potriviți cel puțin 3 de un fel pe oricare dintre cele 25 de linii din partea stângă.

Rotiri gratuite și altele assassin moon Bonusuri la sloturi

Frumosul, dar mortalul Asasin este un simbol sălbatic care poate înlocui pe alții și, de asemenea, apare stacked pe role pentru a face mai probabil ca ea să finalizeze câștiguri. Simbolurile lunii pline din 6 sau mai multe locuri vor declanșa runda specială de respins HyperHold. Simbolurile lunii dețin fiecare o valoare a premiului sau un nivel de jackpot și se blochează pe loc pentru primele 3 revolte, cu orice alte luni lipindu-se și de role și resetând contorul de reacție înapoi la 3.

Acest lucru continuă până când aveți o serie de 3 respirări fără să apară luni noi sau toate cele 15 poziții de simbol sunt ocupate. Apoi colectați toate premiile acumulate, plus orice jackpot-uri, cu Mini, Minor și Major în valoare de 50x, 150x sau 750x, în această ordine. Aterizează luna chiar peste role pentru a colecta marele jackpot de 5.000 de ori peste orice premii.

Orice 3 sau mai multe simboluri scatter vor acorda 10 rotiri gratuite, iar în timpul acestei funcții, simbolurile Jumbo Block de dimensiunea 3x3 vor umple rolele centrale, așa că ar trebui să fie mai ușor să obțineți câteva câștiguri mari înainte de încheierea rundei. Puteți redeclanșa jocurile gratuite cu un simbol scatter Jumbo Block în orice moment.

Caracteristici slot

assassin moon Câștiguri maxime, Volatilitate și Retururi medii la slot machine

Personajul Asasin în toate pozițiile simbolului plătește o miză uriașă de 15.000 de ori mai mare, iar dacă ai 40.00 la rotire, asta echivalează cu un câștig de 250.000.00. Acesta este un joc cu volatilitate ridicată, așa că fiți gata să vedeți diferențe mai lungi între câștiguri, dar valori mai mari ale premiilor decât în sloturile cu volatilitate mai mică. Randamentele medii sunt de 96.33% când activați opțiunea Bet Booster sau 96.08% fără ea.

Al nostru assassin moon Evaluare joc de sloturi

assassin moon este un joc cu aspect elegant, cu un cadru exotic și simboluri proiectate cu experiență. Caracteristicile se potrivesc bine stilului, în special sistemul HyperHold, cu câștiguri garantate. Este posibil să câștigați doar valorile simbolurilor lunii care declanșează, dar, pe de altă parte, ați putea umple rolele cu luni și ați colecta nu numai toate câștigurile acumulate, ci și un jackpot uriaș deasupra.

Simbolurile Jumbo Block se vor asigura, de asemenea, că runda bonus de rotiri gratuite oferă câteva câștiguri ucigașe. Vizitează-i pe cei mai buni Microgaming cazinouri online și cazinouri mobile și intră într-o lume a spionilor, aventurilor și bonusurilor palpitante. Dacă acest titlu nu vă gâdilă pofta, diamond king jackpots este o altă ediție recentă a dezvoltatorilor de software, care trebuie încercată pentru fanii sloturilor.

Partenerii cazinoului

Cine a creat assassin moon slot?

Ce este cel mai mult pe care pot câștiga jucând assassin moon?

Ce face RTP assassin moon oferta de sloturi?

Cum câștig la assassin moon slot?

Pot sa ma joc assassin moon pe un dispozitiv mobil?

La ce caracteristici mă pot aștepta assassin moon slot?

Care este cea mai mare plată disponibilă în assassin moon?

În câte linii de plată există assassin moon?

Pot primi rotiri gratuite dacă joc assassin moon slot?

Când a fost assassin moon slot eliberat?