At the Copa Slot

Betsoft

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Betsoft

RTP

97.44%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

430.000.00 USD

Subiect

Fantezie, călătorii, muzică

At the Copa

at the copa Revizuirea sloturilor online

Un titlu popular de sloturi 3D din catalogul studioului, at the copa a fost inspirat de plajele însorite și de dansurile"caliente" din America de Sud. Oferindu-vă 5-relate, 30 de linii de plată active și o colecție de funcții profitabile, acest slot vă permite să câștigați până la 430.000 de credite atunci când jucați la un cazinou cu bani reali și asta este doar în timpul jocului de bază!

Vezi, at the copa nu vă oferă doar extra, cum ar fi jocuri cu rotiri gratuite, bonusuri pick-me și funcții de dublare, ci și trei jackpot-uri progresive pe care le puteți câștiga pariând mai mult pe rundă. Și toate acestea vă sunt disponibile indiferent de dispozitivul pe care doriți să îl utilizați pentru a vă juca, fie că este o tabletă, un telefon sau un computer.

Cum să joci at the copa Slot online

at the copa este un alt joc de cazinou de la Betsoft care va fi ușor de utilizat chiar și de către cei care joacă sloturi pentru prima dată. Jocul vă oferă o gamă completă de comenzi care sunt aliniate în partea de jos a ecranului pentru a vă ușura lucrurile. Începeți cu comenzile din stânga pentru a selecta dimensiunea monedei, a dezactiva liniile de plată și a crește miza pe linie, apoi treceți la butonul de rotire pentru a începe să jucați. Puteți alege între o gamă foarte largă de pariuri cu care să jucați, de la un minim de 0.01 credite până la 150 de credite pe rundă.

Linini de plată, împreună cu toate simbolurile plătitoare din joc, pot fi văzute apăsând butonul"Vizualizare plătește" din partea de sus a ecranului. Slotul vă oferă opt simboluri imagine pe care le puteți folosi pentru a declanșa câștiguri, premiile fiind listate în monede. Desigur, aceste plăți vor crește odată cu pariul pe linie. Deci, dacă pariezi miza minimă, primești plăți de la 5 la 500 de monede pe secvență. Dar dacă pariezi cinci monede pe linie (pariu pe linie) premiile vor deveni mult mai profitabile, variind între 25 și 2.500 de monede pe secvență. Și dacă alegeți să activați toate liniile de plată și să pariați toate cele cinci monede, slotul vă va oferi și o șansă unică de a câștiga unul dintre cele trei jackpot-uri progresive!

Ca toți Betsoft titluri, at the copa poate fi de asemenea jucat în mișcare. Slotul funcționează atât cu dispozitive iOS, cât și cu Android și vă puteți bucura de el în orice tip de orientare a ecranului. Pentru a vă configura pariul în timp ce jucați pe telefon, trebuie doar să intrați în meniul din colțul din stânga sus. După ce ați terminat de ajustat miza, ieșiți din meniu și atingeți controlul spin pentru a începe să câștigați bani reali.

at the copa Caracteristici și rotiri gratuite

Acest uimitor slot latino plătește bani numai atunci când colectezi trei, patru sau cinci simboluri identice pe o linie de plată activă, începând cu prima rolă din stânga ta. Pe lângă caracteristica de dublare, slotul vă oferă și un bonus special pe care îl puteți declanșa cu un simbol wild în centrul ecranului. Această caracteristică vă oferă o replică liberă cu un wild extins care poate fi redeclanșat cu orice secvență câștigătoare. Dacă reporniți funcția de două ori, veți câștiga și multiplicatori de plată cu fiecare câștig consecutiv, pentru a avea șansa de a colecta un premiu gratuit care este înmulțit cu până la 5x!

Pentru mai multe bonusuri, va trebui să aduni unele dintre simbolurile speciale. Obțineți trei pantofi de dans în orice locație pe rolele unu, trei și cinci și veți câștiga un bonus de rotiri gratuite cu wild-uri suplimentare și multiplicatori de plată de până la 10x. Și dacă colectați o combinație de două simboluri de dansatoare de sex masculin și dansatoare feminină la mijloc, veți putea juca în schimb bonusul cinematografic al slotului. Alegeți unul dintre cei doi bărbați suavi și încurajați-i într-un dans pentru a câștiga premii instantanee dacă reușesc să impresioneze lovely lady.

În cele din urmă, există și cele trei jackpot-uri progresive pe care le poți câștiga doar când pariezi pariul maxim (pariul maxim pe linie + toate liniile de plată activate) în timp ce joci pe bani reali. Colectați cinci dintre simbolurile bonus de ardei iute în orice poziție, liniile de plată două și trei sau linia de plată una și puteți câștiga jackpot-ul Suave, Mediano sau Caliente, respectiv.

Caracteristici slot

at the copa Verdict și sloturi online similare

Ca o competiție de Tango, at the copa poate fi extrem de distractiv, oferindu-vă, de asemenea, șansa de a câștiga sume frumoase de bani reali. Și la fel ca mulți dintre BetsoftJocurile 3D ale lui, această mașină de slot va vorbi în mare parte jucătorului modern care dorește un joc de slot interactiv și alimentat cu bonusuri, dar care să nu fie prea riscant pentru a juca. Un joc de volatilitate medie, at the copa vă oferă o gamă largă de premii atunci când jucați pentru bani reali, de la profituri mici până la premii mari de până la 430.000 de credite. Cu toate acestea, deoarece rata de lovituri este mai mare pentru a permite plăți mai frecvente, nu ar trebui să vă așteptați să câștigați sume mari de numerar cu adevărat ușor.

Pentru jucătorii cu gust pentru aparatele de slot mai volatile care pot plăti mai bine, puteți încerca în schimb alte jocuri cu variații mari de la Betsoft precum slotul Blood Eternal cu tematică vampirică, care oferă plăți de până la 965.620 de monede, sau Dr. Jekyll și dl. Hyde slot machine, care poate plăti până la 1.000.000 de credite. Pentru mai multe jocuri cu volatilitate ridicată sau scăzută din studio și alte aparate de slot grozave, nu ezitați să consultați câteva dintre Betsoft cazinouri și revendicați-vă un bonus de bun venit după ce vă înregistrați un cont de jucător.

Partenerii cazinoului