At the Movies Slot

Betsoft

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

Betsoft

RTP

94.75%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

150.000.00 USD

Subiect

Filme, Fantasy, Showbiz

At the Movies

at the movies Revizuirea sloturilor online

Inspirat de farmecul retro al cinematografelor drive-in, acest joc de cazinou online vă va oferi un loc în primul rând pe un ecran cu 5 role cu 25 de linii de plată active, unde veți urmări tot felul de simboluri cu tematică de film rulând în sus și în jos pentru a obține ai platit. Conceput pentru a fi jucat pe orice dispozitiv mobil sau computer, puteți continua at the movies slot în orice locație în care doriți să câștigați premii în bani reali de până la 250.000 de monede pe rundă!

În afară de BetsoftDesignul fermecător al lui, un alt lucru pe care jucătorii îl vor găsi atractiv în acest aparat de slot sunt caracteristicile bonus simple. Cu doar un simbol wild clasic care dublează premiile și un bonus de rotiri gratuite care oferă și multiplicatori, at the movies nu vă va împovăra cu o listă întreagă de funcții, dar va plăti în continuare bine atunci când îl jucați.

Cum să joci at the movies Slot online

Dacă cauți într-un cazinou online o mașină de slot care să fie ușor de jucat, at the movies de Betsoft este jocul tău. Înainte de a începe să pariezi, va trebui să folosești doar cele trei comenzi de pariuri de pe ecran pentru a ajusta dimensiunea monedei, a-ți selecta liniile de plată și a crește/scădea pariul pe linie. Modificarea acestor comenzi vă permite să configurați slotul pentru a-l juca așa cum doriți și să plasați o gamă largă de pariuri, de la un minim de 0.01 credite per rotire la un pariu maxim de 125 de credite.

Un lucru despre care este grozav at the movies ceea ce nu veți găsi în multe sloturi noi online este că puteți dezactiva unele dintre liniile de plată pentru a cheltui mai puțini bani pe rotire. Tabelul de plăți este locul în care puteți vizualiza toate liniile pentru a determina dacă doriți ca vreuna dintre ele să fie dezactivată și aici veți găsi, de asemenea, toate premiile, caracteristicile și simbolurile catalogate. Premiile slotului sunt toate afișate în monede și sunt date de opt simboluri ilustrate. Dacă pariați doar o monedă pe linie de plată (pariu pe linie), plățile vor varia între 5 și 1.000 de monede pe secvență. Dar dacă joci cu pariul maxim pe linie, poți crește acele premii până la 5.000 de monede.

Dacă sunteți mai mult un jucător mobil, at the movies vine, de asemenea, într-o versiune To Go pe care o poți juca pe tableta și smartphone-ul tău Android sau pe orice dispozitiv care rulează pe iOS. Dispunerea ecranului este schimbată atunci când jucați pe un dispozitiv mobil, așa că dacă doriți să accesați comenzile de pariuri și setările AutoPlay, va trebui să intrați în meniul jocului.

at the movies Caracteristici și rotiri gratuite

În timpul nopții tale at the movies, veți putea câștiga niște premii în bani oricând două sau mai multe simboluri potrivite formează o secvență pe o linie de plată, într-o direcție de la stânga la dreapta. Jumătatea inferioară a simbolurilor plătește doar pentru secvențe de trei sau mai multe, dar primele patru simboluri plătesc chiar și pentru câștiguri de două ori. Cei mai mari câștiguri sunt afișul filmului, găleata de floricele de porumb și simbolurile statuetei de aur, care pot plăti până la 1.000, 2.500 și, respectiv, 5.000 de monede atunci când joci pentru bani reali.

Pe lângă aceste pictograme valoroase, există și două simboluri bonus pe care veți dori să le memorați înainte de a juca slotul. the maskSimbolul wild este primul și poate înlocui majoritatea simbolurilor pentru a vă obține o plată, dar nu și simbolul scatter al proiectorului. Această pictogramă poate, de asemenea, dubla orice premiu pe care vă ajută să îl colectați. În ceea ce privește scatter-ul proiectorului, acest simbol poate declanșa o plată bonus de 250 de credite atunci când două dintre pictograme aterizează pe orice poziție de pe ecran, dar și un joc bonus de 8-20 de rotiri gratuite atunci când colectezi trei sau mai multe. Și odată ce rotirile gratuite vor fi activate, orice premiu pe care îl colectați în timpul lor va fi dublat automat în mod implicit, ajungând mai aproape de acel jackpot maxim de 250.000 de monede!

Caracteristici de slot

at the movies Verdict și sloturi online similare

at the movies este un slot machine fermecător, dar nu toată lumea va găsi jocul atractiv. Dacă vă plac sloturile de școală veche, cu doar caracteristici de bază și premii mai mici, acest slot Machine vă va vorbi. Spre deosebire de majoritatea BetsoftJocurile lui, at the movies vă oferă doar un bonus de rotiri gratuite și câștigă multiplicatori și premii relativ mai mici decât alte sloturi din studio, până la 250.000 de monede pe rundă. Volatilitatea jocului se află pe teritoriul redus, oferindu-vă un raport de succes ridicat care nu vă va permite să riscați banii prea mult și vă va oferi suficiente plăți în timp ce jucați. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă, de asemenea, că veți vedea în mare parte profituri mici pe ecran, spre deosebire de orice premii uriașe. Deci, dacă vă plac mașinile de slot casual cu un joc simplu și o rată de plată constantă, nu ezitați să încercați at the movies.

Pentru jucătorii care doresc sloturi cu o natură mai volatilă și cei care oferă premii mai bune, vă sugerăm să încercați unele dintre BetsoftJocurile de succes. The Slotfather II este unul dintre cele mai populare mașini de slot ale studioului și este un joc de varianță medie care este plin de caracteristici bonus și un jackpot de 1.210.500 de credite. Și pentru o distracție de înaltă volitilitate, aveți slotul de fată bună pentru fată, care vă oferă un comutator de varianță încorporat, două jackpot-uri progresive și premii de peste 1.000.000 de credite. Vizitați o vizită pe site -urile de top online de pe site -ul nostru pentru a juca aceste jocuri și mai multe sloturi originale pentru bani reali și puteți colecta un bonus special de bun venit imediat după ce vă înscrieți.

Partenerii cazinoului