Atlantis Megaways Slot

Yggdrasil

Nota

4

Divertisment

4

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.10%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

864.100.00 USD

Subiect

Grecia antică, Egiptul antic, sub apă

Atlantis Megaways

atlantis megaways Revizuirea sloturilor online

The atlantis megaways slotul este dezvoltat de Yggdrasil Jocuri în combinație cu ReelPlay. Gida impresionantă a simbolurilor se află în partea de jos a unui ocean virtual, unde ruinele unui oraș pierdut pierdut încă se află printre corali. Simboluri precum cărți de joc acoperite cu alge marine, un cal de mare, caracatiță și delfin apar, împreună cu Poseidon, un zeu submarin strălucitor. În stânga rolelor, veți vedea valorile a 4 jackpot-uri fixe, cu premiul principal în valoare de 2000 de ori miza dvs.

Datorită sistemului Megaways, vezi între 2 și 7 simboluri pe fiecare rolă, numărul variind aleatoriu între rotiri. Cu mai multe simboluri în vedere, ai mai multe moduri de a câștiga pe măsură ce potriviți cel puțin 3 de același fel din partea stângă.

Alte caracteristici notabile includ templul, care poate acționa ca alții pentru a completa combinații și un cufăr de comori care declanșează caracteristica palpitantă de respins a jackpot-ului.

Puteți juca atlantis megaways slot pe telefoanele mobile Android, iOS și Windows, precum și pe computere, fără modificări ale stilului, caracteristicilor sau plăților de până la 864.100.00 pe orice dispozitiv.

Cum să joci atlantis megaways Joc de sloturi

Gama de pariuri este foarte generoasă, cu mize minime de 0.20 și maximum 100.00 pentru fiecare rotire la oricare dintre cazinourile noastre cu rating ridicat. Este un joc simplu de configurat, cu standardul Yggdrasil Panou de control pentru jocuri conceput pentru jucători cu orice nivel de îndemânare și experiență.

Apasă pe stacked simbolul monedelor pe comenzi pentru a dezvălui toate opțiunile de pariu sau cele 3 linii din stânga jocului pentru a deschide tabela de plăți. Vei vedea de câte ori valorează pariul tău fiecare simbol, cea mai mică carte de joc revenind până la 0.5x pariul, iar Poseidon valorează până la 100x.

Cercul din jurul unui buton săgeată deblochează un mod de rotiri automate pe care îl puteți seta să ruleze până la 999 de jocuri consecutive.

Respins și altele atlantis megaways Caracteristici slot machine

Pe lângă Megaways, acest joc vine cu role în cascadă și respins jackpot. Toate simbolurile dintr-o victorie vor fi eliminate, lăsând goluri în care cei de mai sus să cadă, pe măsură ce noi simboluri apar din partea de sus a jocului. Cascadele continuă atâta timp cât creează noi câștiguri, fără limită superioară.

Șase sau mai multe cufere de comori se lipesc pe loc pentru caracteristica bonus Jackpot Respins. Restul rolelor se rotesc de 3 ori. Dacă mai multe simboluri scatter cufăr de comori apar într-un respin, ele se blochează, de asemenea, și contorul de respin este resetat la 3. Acest lucru continuă până când fie niciun cufăr de comori nu aterizează timp de 3 revolte consecutive, fie ele umplu toate pozițiile simbolului. La sfârșitul rundei, cuferele dezvăluie premii sau oricare dintre cele 4 jackpot-uri. Premiile Mini, Minor, Major și Mare valorează de 10x, 50x, 200x și de 2000x pariul total, în timp ce câștigurile cufărului de comori valorează oriunde de la 1x la 100x.

Caracteristici slot

atlantis megaways Câștiguri maxime ale sloturilor, RTP și volatilitate

În mod surprinzător, jackpot-urile nu plătesc premiile maxime posibile, deoarece puteți câștiga până la 8.641 ori pariul total atunci când jucați atlantis megaways joc de sloturi. Adică 864.100.00 la maximum 100.00 miza.

Este un joc cu volatilitate medie spre mare și, pe termen lung, procentul de rambursare este de 96.1%.

Gânduri finale asupra atlantis megaways Slot

Ca și alte sloturi Megaways, o parte din entuziasm vine din numărul variat de moduri de a câștiga la fiecare rotire. Un contor vă permite să știți câte aveți în prezent și dacă aveți norocul să obțineți numărul maxim sau oriunde aproape, mai multe combinații câștigătoare sunt aproape garantate.

Desigur, tema subacvatică extrem de populară amestecată cu zei greci este o altă temă attraction, iar runda bonus Jackpot Respins este o caracteristică palpitantă în care sunteți sigur că veți colecta un premiu, chiar dacă nu este un jackpot real.

Asigurați-vă că jucați atlantis megaways joc de sloturi la cele mai bune cazinouri online cu cele mai mari și mai bune oferte de bonus de bun venit, cum ar fi cele la care prezentăm.

Partenerii cazinoului