Atlantis Rising Slot

Microgaming

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.20%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Mituri și legende, sub apă

Atlantis Rising

atlantis rising Revizuirea sloturilor online

Poveștile despre orașul pierdut de mult Atlantida și zeii săi mitici subacvatici au fost prezentate în multe sloturi, dar modul în care SpinPlay Games l-a descris, nu va lăsa pe nimeni indiferent. atlantis rising te duce în marea de un albastru adânc, într-o aventură plină de bule, unde te vei bucura de compania regelui și a reginei mării.

Încărcat cu rotiri gratuite, până la 100, Wild Blasts și Rising Wilds, slotul este cu adevărat sălbatic! Se bazează pe o grilă 5x4 și oferă 25 de linii de plată fixe, cu volatilitate scăzută spre medie, ceea ce înseamnă că este perfect pentru toți acei jucători ocazionali care caută câștiguri decente, de până la 500 de ori miza pe rotire. Pregătiți să explorați marea adâncă cu noi și să aflați mai multe despre slotul nostru atlantis rising revizuire?

Cum să joci atlantis rising Slot

Indiferent dacă încărcați atlantis rising slot pe desktop sau dispozitiv mobil alimentat de iOS sau Android, veți fi fascinat de grafica și designul vizual al slotului. Dezvoltatorul a realizat cu adevărat o capodopera în ceea ce privește desenele și efectele, așa că vă veți bucura foarte mult de ea pe orice dispozitiv.

În mijlocul ecranului, vei vedea rolele cu rame aurii, iar în fundal, vei vedea regatul subacvatic. În stânga rolelor, veți vedea câmpul de configurare a pariului, unde puteți plasa un pariu de la 0.20 până la 1.000 de credite. În partea dreaptă, totuși, se află butonul Redare, precum și Redarea automată și Quickspin butoane. Butonul cu trei bare se află în colțul din dreapta jos al rolelor, unde se află tabela de plăți, precum și butonul Difuzor unde puteți dezactiva sau activa sunetele jocului.

Introduceți tabela de plăți la oricare dintre site-urile noastre de cazinouri online recomandate și veți vedea mai întâi Bubble Wilds, urmat de simbolul Busolă și simbolul Trident Scatter, care joacă un rol special în slotul. Simbolul Wild și Compas sunt cele mai plătite, oferindu-vă miza de 5 ori pentru combo de top. Urmează Regele și Regina și apoi vezi cele trei creaturi de apă, caracatița transparentă, țestoasa și calul de mare. Cele trei pietre cu bijuterii sunt cele mai slab plătite.

atlantis rising Caracteristici și rotiri gratuite

atlantis rising este de fapt un slot destul de simplu de jucat. Există Wild obișnuit, care înlocuiește toate simbolurile, bara Scatter. Când încărcați slotul, veți observa aceste bule uimitoare pe role. Acestea sunt Rising Wilds, care pot apărea obișnuite sau cu un multiplicator 2x atașat la ele. Ele sunt plasate la întâmplare pe ecran și se mută în sus cu o poziție la fiecare rotire după ce aterizează. Ele pot apărea pe orice rolă, iar altele suplimentare pot ateriza la orice rotire.

Dacă obțineți un simbol Compass în spatele unui Rising Wild, veți declanșa o funcție specială bonus Atlantis numită Wild Blast. Acesta este momentul în care busola transformă toate pozițiile adiacente în Wilds sau 2x Wilds. Dar aceste noi Wilds nu vor rămâne pentru următoarea rotire.

Atingeți 3 sau mai multe Trident Scatters și veți declanșa rotiri gratuite. Jocul bonus începe cu o funcție Bubble Pick. În funcție de dacă ați declanșat funcția cu 3, 4 sau 5 Scatters, obțineți 10, 15 sau, respectiv, 20 de bule. Ar trebui să alegeți bule pentru a dezvălui numărul de rotiri gratuite prin care veți putea juca sau să câștigați alegeri suplimentare cu bule. Fiecare balon poate acorda fie de la 1 până la 5 rotiri gratuite, fie de la 2 până la 3 baloane. Dar partea cea mai bună este că, datorită acestei caracteristici uimitoare, puteți reactiva rotiri gratuite și puteți juca până la 100 de rotiri gratuite, făcându-l unul dintre cele mai bune jocuri de sloturi când vine vorba de rotiri gratuite!

Caracteristici slot

atlantis rising Câștig maxim, RTP și Volatilitate

În ceea ce privește plățile, chiar dacă atlantis risingGameplay-ul lui pare incredibil de captivant și promițător, cel mai mult pe care îl poți câștiga este de 500 de ori miza. Totuși, slotul are o volatilitate scăzută spre medie și poate oferi un RTP de 96.20%.

Prin urmare, numai dacă îl jucați pentru uriașul pariu maxim de 1.000 de credite puteți câștiga un premiu imens de 500.000 de credite. În caz contrar, dacă ai câștiguri decente și îl joci pentru pariul minim de 0.20 de credite, ați putea obține câștiguri de 100 de credite la orice rotire.

atlantis rising Rezumat și sloturi similare

atlantis rising nu este un slot care i-ar intrigă pe high-rollers, având în vedere maximul pe care îl puteți câștiga jucând, este de 500 de ori miza, ceea ce nu este atât de impresionant. În plus, este un slot cu volatilitate scăzută spre medie, ceea ce înseamnă perfect pentru toți acești role medii și mici. Dacă sunteți un jucător înalt, mai bine încercați slotul Amazing Link: Zeus, deoarece vine cu premii jackpot și este, de asemenea, dezvoltat de SpinPlay Games exclusiv pentru Microgaming. Până la atlantis rising Cu siguranță vei fi uimit de grafică și de reprezentare vizuală, așa că, dacă ai un rulant mediu sau scăzut, accesează lista noastră de site-uri de sloturi online de top, alătură-te unuia și încearcă-l.

Partenerii cazinoului

Cu ce sunt similare sloturile online atlantis rising?

Ce caracteristici are slotul online atlantis rising avea?

2x Rising Wilds plătesc dublu?

Cine a creat atlantis rising slot?

Face atlantis rising slotul are rotiri gratuite?

Sunt atlantis rising coduri promoționale pe care le-aș putea folosi?

Care este pariul minim pe atlantis rising slot?

Ce este RTP-ul în atlantis rising slot?

Trebuie să descarc atlantis rising să-l joc pe smartphone-ul meu?

Cum câștigi la atlantis rising slot?