Attila Slot

Novomatic

Nota

4

Divertisment

4

Arte grafice

2

Castiguri

4

Dezvoltator

Novomatic

RTP

95.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.000.000 de dolari.00

Subiect

Asiatic, Acțiune/Aventură

Attila

attila Revizuirea sloturilor online

Indiferent dacă alegeți să jucați pe desktop, tabletă sau dispozitive mobile, aveți șansa de a câștiga un premiu jackpot epic cu attila. Există un uimitor 1 milion de monede pentru apucături în attila slot de Novomatic. attila iar armata lui are o varietate de moduri în magazin pentru a vă ajuta să câștigați. Veți avea ajutorul lui Wild attilaS, armate împrăștiate, premii de câștig instantaneu, multiplicatori tripli și rotunde de bonusuri pentru rotiri gratuite. Ghidul nostru vă oferă eliminarea scenei de luptă. Continuați să citiți pentru tot ce trebuie să știți despre attila jocuri mecanice.

Cum să configurați attila Slot online

Portocaliu, roșu, galben și maro este tema principală de culoare a attila Slot Atmosfere Aceste culori adânci pământești sunt doar ceea ce te -ai aștepta de la o scenă de acțiune a unui război istoric. Această legendară luptă deține un premiu jackpot cu proporții atotputernice. Cei suficient de curajoși pentru a intra în luptă au șansa de a câștiga un premiu masiv de 1 milion de monede. Unul dintre avantajele attila slotul este că oferă un aspect simplu de 5x3. Această simplitate permite tuturor jucătorilor să se descurce la lupta pentru această recompensă puternică. Deoarece cele 9 linii de plată sunt reglabile, permite rolele mari să -și crească pariurile. Veți fi gata de război în doar câțiva pași rapizi.

Pur și simplu navigați la comenzile situate sub role. Veți putea selecta 1, 3, 5, 7 sau 9 linii de plată la fiecare rotire. Faceți clic pe butonul Linii pe care doriți să-l activați. Fereastra"Pariu/Linie" afișează numărul de monede de pariat pe linie. Puteți paria minimum 1 monedă până la maximum 100 de monede pe linie de plată. Fereastra"Pari" afișează valoarea totală a pariului. În funcție de câte linii de plată ați activat, puteți face o rotire de la minim 1 monedă până la maximum 900 de monede. The attila slotul oferă o gamă de pariuri potrivită pentru toate mărimile de bankroll.

Puteți face clic pe fila"Start" când sunteți gata să intrați pe câmpul de luptă. Dacă preferați rotiri automate, puteți activa funcția de redare automată folosind fila"Pornire automată". Este întotdeauna util să-ți cunoști dușmanii înainte de a intra în război. Puteți face clic pe fila"Paytable" pentru a vizualiza diferitele simboluri și ce vă pot aduce. Novomatic face ușor pentru jucătorii înalți să plaseze pariuri mari. Pur și simplu apăsați butonul"Max Bet" pentru a paria miza maximă.

Nu numai că attila de Novomatic oferă un premiu jackpot masiv, dar oferă și un premiu de câștig instantaneu destul de decent. Ca războinic puternic, poți câștiga recompense generoase de câștig instantaneu de 225.000 de monede într-o singură rotire. Acest joc plin de acțiune îți aduce o aventură palpitantă care poate fi trăită direct pe dispozitivul tău mobil. The attila slotul mobil acceptă toate dispozitivele mobile, cum ar fi iOS, Android și chiar dispozitivele tablete. Nu va trebui să așteptați descărcări consumatoare de timp sau instalări mari. Tot ce trebuie să faceți este să vizitați un site de sloturi online de top de pe orice dispozitiv mobil, smartphone sau tabletă.

attila Caracteristici și rotiri gratuite

În câmpuri, s-ar putea să găsești pictograme de cărți de joc pe care le poți folosi în apărarea ta. Cele 9 până la A reprezintă simbolurile cele mai mici plătite și vor înmâna recompense pentru un combo 3 sau mai mult. Puteți, totuși, să câștigați o mică recompensă pentru obținerea a 2 din cele 9 simboluri. Dacă reușești să învingi războinicii, vei primi până la 25.000 de monede. Vor fi arcași și diverse arme împrăștiate pe teren. Puteți folosi acestea pentru a vă ajuta să câștigați până la 50.000 de monede. De asemenea, te vei confrunta cu 2 războinici diferiți. Puteți primi o plată generoasă de până la 100.000 de monede pentru a-i învinge pe amândoi. attila este cel mai puternic războinic dintre toți. Legenda spune că el deține puterea mega bogăției. The attila simbolul are puterea de a plăti premii legendare de 1 milion de monede.

attila este, de asemenea, cunoscut că devine wild și când o face, înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția scatter-ului. Această putere îi oferă capacitatea de a vă ajuta să finalizați mai multe linii de plată câștigătoare. Simbolul scatter descrie o scenă arzătoare și deblochează premii câștigătoare instantanee de 225.000 de monede. Veți debloca recompensa de câștig instantaneu ori de câte ori 3 sau mai multe împrăștiați aterizează pe scena de luptă. Fiți pregătiți, pentru că simbolul scatter va iniția și o bătălie suplimentară. Va declanșa o rundă bonus, oferindu-vă 16 rotiri gratuite. În plus, va tripla toate premiile câștigate.

Caracteristici slot

attila Câștig maxim, RTP și Volatilitate

Alăturați-vă poveștii epice a legendarului attila în această volatilitate medie Novomatic joc slot. Cu un RTP de 95%, the attila slot vă oferă un joc plin de acțiune, plin de recompense victorioase și caracteristici glorioase. Designul cu 5 role, 3 rânduri prezintă o scenă de luptă epică cu grafică 3D a războinicilor, arcașilor, armatelor și attila se. Oferă 9 linii de plată ajustabile, care vă oferă mai multă libertate atunci când selectați o sumă de pariu.

Opinia noastră despre attila și altele Novomatic Jocuri

attila de Novomatic poate un slot cu variație medie, dar este un joc plin de acțiune, cu imagini bogate și recompense masive. Este un joc minunat pentru jucătorii care se bucură de jocuri pline de povești epice, eroi, scene de luptă și arme. Pentru a -l încheia, oferă imagini și design 3D excelent. Oferă plăți incredibil de mari, care pot ajunge până la un total de 1 milion de monede. Această aventură legendară include o varietate de caracteristici care să vă ajute cu acele victorii precum Wild attilas, armate împrăștiate și rotunde de bonusuri gratuite. attila Vă va tripla chiar și recompensele în timpul rundelor de bonusuri. Poate fi mai greu să lovești jackpot -ul, dar ai, de asemenea, șansa de a atinge o recompensă solidă de câștig instantaneu.

La vânătoare de sloturi cu o poveste epică? Asigurați -vă că consultați unele dintre celelalte jocuri oferite de Novomatic. Puteți merge pe o descoperire istorică a lui Christopher columbus În cele 5 tambur, 9 joc de plată. columbus slotul oferă până la 20.000 de monede și 10 rotiri gratuite. Consultați cele mai bune cazinouri online unde puteți găsi o mare varietate de Novomatic Jocuri cu sloturi.

Partenerii cazinoului