Augustus Slot

Microgaming

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.14%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

100.000.00 USD

Subiect

Roma antică

Augustus

augustus Revizuirea sloturilor online

Grafica include un fundal impresionant al Romei la apogeul Imperiului. Coroane de laur stau deasupra fiecărei bobine, iar coloane cu efect de marmură roz flanchează grila de simboluri 5x3. Alături de personajele plătitoare mari, veți vedea simboluri de cărți mari, împreună cu săbii, căști romane, un inel cu sigiliu și o cupă de aur. Se redă o coloană sonoră dramatică de tip"Gladiator", aducând gloria Romei pe computere, dispozitive mobile iOS, Android și Windows.

Pe măsură ce rolele se învârt, colectați monede pentru a le activa stacked wilds, iar când declanșați jocurile gratuite, puteți alege câte role complet wild apar la fiecare rotire. Consultați și cele mai bune bonusuri de cazinou online la.

Cum să joci augustus Jocuri mecanice

Desi augustus Slots Game este co-dezvoltat cu Neon Valley Studios, încă folosește standardul Microgaming controale. Acest lucru îl face un joc ușor de configurat și jucat, cu o gamă largă de opțiuni de pariu. Puteți miza chiar și cu 0.01 sau până la 5 credite pe fiecare dintre cele 20 de linii, pentru o gamă totală de 0.20 până la 100 de credite pe rotire.

Combinații câștigătoare în asta Microgaming sloturile online sunt formate prin potrivirea simbolurilor pe o linie din stânga. Tabelul de plăți, pe care îl accesați prin cele 3 linii mici de pe comenzi, vă arată cât valorează fiecare simbol.

Cele mai puțin valoroase simboluri ale cardului plătesc 1.5x pariul tău pentru 5 pe o linie și cel mai mare wild plătitor valorează 50x pentru același model. Războinicul și augustus nu sunt simbolurile care plătesc cel mai mult, dar au fiecare 3 rânduri înălțime, așa că este mai ușor să le obțineți pe linii de plată pentru un câștig frumos.

Alte butoane declanșează o funcție de rotire automată, care poate fi setată să ruleze până la 100 de ori. Un mod de rotire rapidă face pur și simplu ceea ce pare, accelerând jocul.

Rotiri gratuite și altele augustus Caracteristici slot

Acele coroane de dafin de deasupra rolelor nu sunt doar acolo pentru decor. Monede de aur pot apărea în orice moment și le adunați în contoarele de coroană de deasupra rolei relevante. Odată ce ați colectat două monede, toate pozițiile de pe rolă devin sălbatice pentru următoarele două rotiri, ajutând la completarea combinațiilor.

Fiți atenți la aterizarea scutului roman auriu și violet în oricare trei sau mai multe locuri pe rolele 1, 3 sau 5. Acestea duc la o alegere a 3 funcții de jocuri gratuite și puteți alege dintre următoarele opțiuni: Două rotiri gratuite cu 3 role pline cu stacked sălbatice; opt rotiri gratuite cu 2 role wild; sau 25 de rotiri gratuite, dar doar o singură rolă este stacked cu sălbatici.

Totul ține de apetitul tău pentru risc și dacă vrei doar câteva rotiri în care ești aproape sigur că vei câștiga, sau o mulțime de jocuri gratuite în care este posibil, dar nu sigur, că ai putea câștiga de mai multe ori. Puteți retrage jocurile gratuite, așa că, cu noroc, puteți obține rotiri suplimentare pe deasupra acestora.

Caracteristici slot

augustus Câștiguri maxime de slot machine, RTP și volatilitate

The augustus slotul online are volatilitate medie, randamente medii de 96.14% și un câștig maxim posibil de 1.000 de ori miza dvs. Este puțin mai mic decât ne place să vedem, dar se adună totuși la 100.000 de credite la cele mai mari mize cu cele mai bune cazinouri online.

Al nostru augustus Evaluare slot online

Acesta este un joc cu aspect impresionant, care aduce o parte din puterea Romei pe computere și pe telefoane mobile. Câștigul maxim este dezamăgitor, dar în afară de asta augustus un slot foarte recomandat, cu caracteristici interesante și un RTP ridicat.

Alegerea rotirilor gratuite este o opțiune plăcută, dar pe termen lung fiecare plătește la aproximativ același ritm. stacked rolele sălbatice pot fi de mare ajutor în completarea combinațiilor și nu durează prea mult să colectezi monede de aur și să declanșezi funcția.

Poți juca augustus Joc de sloturi online pe site -urile de top online care poartă Microgaming gamă. Veți găsi cele mai bune bonusuri de bun venit pe site -urile noastre recomandate.

Partenerii cazinoului