Avalon Slot

Microgaming

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

5

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.10%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

300.000.00 USD

Subiect

Fantasy, monede de aur/aur, magie

Avalon

avalon Recenzie slot online

Lansat în 2006, The avalon slotul este unul dintre cele mai populare Microgaming Slot Machines Online, oferind Punters 20 de linii de plată active, un atacant 96.01% RTP și caracteristici bonus clasice. De fapt, a fost atât de popular încât a inspirat o continuare, avalon II, care a îmbunătățit acest clasic cu și mai multe caracteristici și un design mai bun. Bazat pe legendele lui king arthur, acest joc cu variație medie îți oferă o temă retro medievală și premii mari de care te poți bucura pe orice tip de dispozitiv. Joacă-l cu bani reali și obții până la 210.000 de monede într-o singură secvență!

Ce a facut avalon atractiv pentru jucători nu a fost doar RTP-ul echitabil și designul optimizat pentru mobil, ci și caracteristicile sale bonus. În afară de un joc de noroc care vă poate dubla premiile, avalon de Microgaming vă oferă, de asemenea, plăți wild mari și un bonus de rotiri gratuite unde vă puteți bucura de două tipuri de wild-uri și premii care sunt înmulțite cu până la 7x. Dacă doriți să obțineți mai multe detalii despre aceste caracteristici, citiți recenzia noastră completă a avalon slot machine de mai jos.

avalon Comenzi și configurare pentru sloturi

Indiferent dacă jucați sloturi pentru prima dată sau aveți ani de experiență, avalon va fi încă ușor și accesibil pentru a juca cu bani reali. Deoarece liniile de plată sunt active, acest slot vă permite să plătiți pentru o singură linie de plată pentru a juca cu un pariu minim de 0.01 credite pe rotire, pe care toți jucătorii noi îl vor aprecia cu siguranță. Și dacă sunteți un jucător mare, puteți, de asemenea, să selectați toate cele 20 de linii, să alegeți cea mai mare dimensiune de monedă și să pariați până la 10 monede pe linie pentru a juca cu un pariu maxim de 100 de credite.

Înainte de a începe să căutați premii, asigurați-vă că faceți clic pe butonul"Vedeți plățile" pentru a arunca o privire la tabelul de plăți al jocului. Acest meniu vă arată toate simbolurile disponibile în slot împreună cu premiile lor în monede, dar și fiecare caracteristică bonus avalon are. Dacă jucați cu o monedă pe linie, plățile vor varia între 5 și 800 de monede pentru cele nouă simboluri obișnuite și 2-3.000 de monede pentru pictogramele speciale. Investește mai multe monede pe linie de plată, iar premiile vor crește, de asemenea, oferindu-ți șansa de a câștiga până la 30.000 de monede cu un câștig obișnuit de cinci în același fel. Și datorită funcției Gamble, veți avea, de asemenea, o ocazie specială de a dubla orice bani pe care îi colectați, luând un pariu 50/50.

Chiar dacă este un slot mai vechi, Microgaming s -a asigurat că avalon Slotul a fost pus la dispoziția jucătorilor mobile. Jocul funcționează fără probleme pe aproape toate tabletele și smartphone -urile Android, inclusiv modele mai vechi. Folosiți controalele de pe ecran pentru a vă seta pariul și a vă roti și a trece spre stânga oricând doriți să vedeți plata.

avalon Caracteristici de joc și bonus

Unele dintre bogățiile lui Arthur ale regelui ar putea fi ale tale dacă nu se potrivești doar cu anumite simboluri în timp ce joci cu bani reali. Ca multe alte sloturi, avalon slotul vă va plăti atunci când cel puțin două simboluri potrivite sunt colectate pe o linie de câștig activă, consecutiv și începând cu cea mai stângătoare tambur. Singurul simbol care nu plătește cu ajutorul liniilor de plată este simbolul împrăștiat, care poate declanșa premii, indiferent de modul în care este colectat. Obțineți două dintre simboluri pentru a câștiga un premiu de 2x pariul dvs!

Jocul bonus pentru rotiri gratuite vă oferă 12 rotiri gratuite care se joacă cu două simboluri sălbatice diferite. Primul este obișnuitul tău avalon Simbol sălbatic, care poate înlocui fiecare altă pictogramă, dar împrăștierea în timpul jocului de bază și a rotirilor gratuite, dar vă plătesc până la 30.000 de monede pe secvență. Al doilea sălbatic, pe de altă parte, este un simbol obișnuit care se transformă într-un sălbatic doar în timpul rotirilor libere și plătește până la 10.000 de monede pentru o victorie de cinci ani. Și pentru a adăuga un alt nivel de recompense în timpul bonusului dvs., rundele de rotiri gratuite sunt de asemenea jucate cu multiplicatori care vă pot spori premiile cu până la 7x. Înmulțiți această valoare cu cea mai mare plată din joc și veți ajunge la o mare plată maximă de 210.000 de monede pe secvență (7 x 30.000 premiu maxim).

Dacă vreodată trebuie să ieșiți mai mult din jocul slot, avalon de Microgaming De asemenea, vă oferă funcția sa de joc. Această funcție poate fi folosită după orice plată în jocul de bază pentru a-ți dubla premiile de mai multe ori. Alegeți roșu sau negru și slotul vă va plăti 2x câștigul dvs. dacă cardul se potrivește cu culoarea dvs. sau vă va lua banii dacă ghiciți greșit.

Caracteristici de slot

Concluzie

Cu un joc de varianță medie, limite de pariu pentru orice buget și o varietate de premii bonus, nu este de mirare de ce avalon a apelat la atâția jucători de acolo. Noii punți se pot bucura de dimensiuni de pariu la prețuri accesibile, un RTP corect (96.01%) și o mulțime de suplimente, în timp ce jucătorii mai experimentați vor avea șansa de a paria mai mult și de a -și maximiza premiile în mod semnificativ (până la 210.000 de monede). Dacă sunteți în căutarea unui slot simplu care vă oferă un raport de succes solid și un joc echilibrat, avalon este o alegere excelentă.

Pe de altă parte, dacă vă place ca sloturile dvs. să fie mai volatile cu plățile lor, puteți naviga și pe site-ul nostru pentru a găsi unele dintre mașinile de mare variație ale producătorului de jocuri. Slotul High Society este un joc popular la care trebuie să te uiți, oferindu-ți 25 de linii, multiplicatori mai mari și premii de peste 500.000 de credite. game of thrones este o altă opțiune grozavă care vă oferă 243 de linii de câștig și patru jocuri de rotiri gratuite cu multiplicatori care se potrivesc cu cele patru case mari ale show-ului de succes.

Partenerii cazinoului