Avatare - Slot Online Gateway Guardians

Yggdrasil

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.30%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

580.000.00 USD

Subiect

Fantasy, Sci-Fi, Magic

Avatars - Gateway Guardians

Avatare: Gateway Guardians Slot Review

Când porniți pentru prima dată avatare: Gateway Guardians, vi se va prezenta o roată antică curioasă. Obiectivul jocului este să stabilești avataruri extraterestre gratuite și dacă faci acest lucru cu succes, vei fi răsplătit. Tema Gateway Guardians va fi plăcută pentru cei cărora le place filmele și cărțile de știință-fi-fi sau care se bucură de alte sloturi transcendentale și eterice precum northern sky sau mare elan sălbatic.

Dacă nu ați jucat un slot circular înainte de a dura ceva timp pentru a vă adapta la Avatars: Gateway Guardians. Dacă vă luptați cu aspectul, încercați să vă gândiți la el ca la un set obișnuit de tambururi de sloturi care au fost lansate. Jocul se joacă pe o grilă de 3x6 sau 3x8, iar câștigul maxim pentru slot este de 2.900x miza dvs. Avatare: Gateway Guardians este un slot de varianță medie cu 96.3% RTP - o cifră ușor peste medie în comparație cu standardul industriei.

Avatare: Gateway Guardians Online Slot Controls

Chiar dacă aspectul Avatars: Gateway Guardians este netradițional, controalele funcționează într-un mod similar celor mai contemporane Yggdrasil jocuri. Pe desktop, butoanele de rotire, pariu maxim și redare automată sunt toate în partea de jos a ecranului, sub roată. De-a lungul acestei treimi inferioare, veți putea vedea, de asemenea, valoarea și soldul monedei, precum și o casetă goală care vă va arăta suma câștigată pe rotire.

Așa cum este cazul majorității Yggdrasil jocuri pe care le puteți pune în condiții de oprire în timp ce jucați Avatars: Gateway Guardians. Pentru a face acest lucru, va trebui să selectați roata dințată din partea stângă jos a ecranului. Desigur, puteți alege și să dezactivați sunetul jocului dacă nu doriți să ascultați sunetele - dar nu vă recomandăm acest lucru pentru a vă asigura că aveți"experiența completă". Avatare: Gateway Guardians este complet optimizat pentru mobil și este disponibil atât pe dispozitivele iOS, cât și pe Android și îl puteți reda și pe PC și pe Mac și pe Mac.

Avatare: Bonus Gateway Guardians, Rotiri gratuite și Caracteristici

Avatare: Gateway Guardians are două bonusuri majore și funcții de rotiri gratuite:

Caracteristici slot

Caracteristica Hot Spots explicată

Secțiunea Hot Spot din jocul de bază este marcată cu o strălucire albă în mijlocul primelor trei role. Dacă câștigi în secțiunea Hot Spot, vei primi un număr de multiplicare care începe de la 1x și poate crește la 20x.

Avatare: Gateway Guardians rotiri gratuite explicate

Dacă obțineți 3 simboluri de rotiri gratuite oriunde pe slot, veți primi 10 rotiri gratuite pe o roată care are mai multe secțiuni (3x8) în comparație cu jocul de bază (3x6). Punctele fierbinți suplimentare pe roata de rotiri gratuite sunt acordate în funcție de câte dintre simbolurile de rotiri gratuite au ajuns în punctul fierbinte inițial în timpul jocului de bază. Acest lucru variază de la 2 rotiri gratuite pete fierbinți dacă nu deterizați niciun simbol în locul fierbinte al jocului de bază până la 8 puncte fierbinți, care acoperă întreaga roată, dacă reușești să obții toate cele 3 simboluri în locul fierbinte pentru declanșator.

Avatare: Gateway Guardians Max Win, RTP și Volatility

Yggdrasil au lansat câteva informații de bază despre Avatars: Gateway Guardians înainte de lansarea sa. Știm că slotul va avea un RTP de 96.3% și va fi un slot cu variație medie, acordând câștiguri regulate de valori obișnuite. Câștigul maxim implicit va fi de 2.900 de ori, ceea ce înseamnă că jucătorii pot câștiga până la 580.000, în funcție de cât de norocoși sunt.

Avatare: Verdictul Gateway Guardians și sloturi online similare

Avatars: Gateway Guardians este un alt slot mistic și magnific oferit de mințile fantastice de la Yggdrasil. Tema jocului este neobișnuită, captivantă și se potrivește extrem de bine cu aspectul circular. Fiind un slot cu variație medie, Avatars: Gateway Guardians va oferi jucătorilor o experiență echilibrată și plină de satisfacții. Jucătorii ar trebui să se aștepte ca câștigurile lor să vină mai rar decât un slot cu variație mai mică, dar la sume mai mari.

Dacă nu ați jucat un slot circular înainte de Avatars: Gateway Guardians este un loc minunat pentru a începe și vă recomandăm să îl verificați pe unul dintre site -urile noastre de cazinou recomandate acum.

Dacă vă plac Gateway Guardians și doriți să încercați câteva sloturi similare, atunci de ce să nu încercați una dintre următoarele:

Partenerii cazinoului