Aztec Power Slot

Novomatic

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Novomatic

RTP

95.25%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

100.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, aztecă, Mexic

Aztec Power

aztec power Revizuirea sloturilor online

The aztec power Slot Machine este un joc de 5 tambur, 3 rânduri, care poate fi savurat pe toate dispozitivele, inclusiv desktop, toate dispozitivele mobile și tablete. Imaginile 3D uimitoare oferă o privire asupra vieților bogate și luxoase ale redevențelor aztece. Include până la 25 de linii de plată și simboluri superbe ale regilor azteci, pene, aur, căptușeli și bijuterii. Novomatic a inclus o varietate de caracteristici, cum ar fi wilds, scatters și un joc de noroc. De asemenea, oferă până la 20 de rotiri gratuite și o funcție unică Power Line. Continuați să citiți pentru a descoperi ce vă este rezervat în aztec power jocuri mecanice.

Cum se configurează aztec power Slot online

Fii sigur că aztec power slotul poate fi configurat în câțiva pași simpli. Nu vă va dura mult să vă orientați cu aspectul și designul. Este alcătuit dintr-o grilă cu 5 role și 3 rânduri cu simboluri 3D uimitoare de înaltă rezoluție afișate. Aceste simboluri aztece frumoase au puterea de a vă răsplăti cu până la 100.000 de ori miza dvs. Aceasta este o recompensă masivă și, din fericire, aveți până la 25 de linii de plată diferite pentru a vă pune miza. De asemenea, vă puteți crește șansele de a câștiga plăți mari, plasând pariul maxim de 400 de monede. Cu toate acestea, dacă vă jucați cu un bankroll limitat, puteți selecta un pariu de la cât mai puțin de 2 monede pe spin.

Dacă sunteți interesat să vizualizați valoarea fiecărui simbol unic, deschideți pur și simplu plata de plată. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe fila"Paytable" albastră din partea de jos a ecranului. Când sunteți gata să selectați numărul dvs. de linii de plată, utilizați fila"Linii" pentru a vă ajusta în consecință. În continuare, veți dori să selectați o sumă de pariuri. Utilizați fila"Bet/Line" pentru a selecta o cantitate de pariuri la alegere. Apăsați butonul"Start" când sunteți gata să dezlănțuiți puterea acestor tambururi puternice. Puteți ieși din joc sau regla volumul cu controalele din partea de sus a ecranului. Veți vedea, de asemenea, o filă verde"Autoplay" din stânga tambururilor. Această filă va activa o caracteristică automată în care puteți selecta unele rotiri automate. Puteți selecta până la 100 de rotiri automate.

Există, de asemenea, o opțiune"Gamble" și acest lucru ne aduce la o altă caracteristică interesantă a aztec power slot. Cu acest joc, aveți de ales să vă păstrați sau să vă jucați recompensele după un spin de succes. Dacă alegeți să vă asumați un risc și să vă simțiți că jocurile de joc, faceți clic pe fila"Gamble" după ce ați câștigat un câștig. Poate fi un risc, dar vă oferă șansa de a vă înmulți recompensele cu până la 5x. Toată puterea, recompensele și imaginile de calitate sunt disponibile pe aztec power joc mobil. Dacă vă bucurați de jocuri de sloturi mobile, puteți juca jocul la oricare dintre cele mai bune cazinouri online. Nu contează ce dispozitiv aveți ca aztec power Slotul va funcționa pe toate dispozitivele, inclusiv Android, iOS, Windows și Tablet, dispozitive.

aztec power Caracteristici și rotiri gratuite

Acest pământ antic are tot felul de comori prețioase și bogății ascunse care așteaptă să fie dezgropate de jucători norocoși. Oamenii azteci caută jucători cu capacitatea de a alinia simboluri potrivite în câștigarea combinațiilor de 3 sau mai multe. Acest lucru este atunci când încep să -și înmâneze recompensele bogate și generoase. Simbolurile uimitoare 3D includ pictograme de cărți de joc, regii azteci, temple antice, pumnale și coafuri cu pene. Există o caracteristică surpriză unică care să vă ajute să câștigați partea dvs. de până la 100.000x miza dvs. aztec power de Novomatic Include un simbol sălbatic și un simbol de împrăștiere.

Deși nu oferă niciun fel de plată, simbolul sălbatic vă poate ajuta să creați mai multe victorii. Va face acest lucru prin înlocuirea altor simboluri din joc pentru a forma mai multe linii câștigătoare. Singurul simbol pe care nu îl poate înlocui este simbolul de împrăștiere reprezentat de idolul aztec. Idolul aztec împrăștiat poate declanșa o rundă bonus oferind până la 20 de rotiri gratuite. Va trebui să aterizați 3 sau mai multe dintre idolii împrăștiați oriunde pe tambururi pentru a activa runda bonusului. aztec power Include o caracteristică unică numită funcția de linie electrică. Această caracteristică se aplică numai la Reel 1 și oferă un multiplicator care se acumulează cu fiecare rotire. Are puterea de a înmulți recompensele cu un impresionant 21x. Puteți selecta, de asemenea, pentru a vă asuma un risc și pentru a vă juca recompensele după orice rotire de succes.

Caracteristici de slot

aztec power Câștig maxim, RTP și volatilitate

Dacă sunteți fan al sloturilor cu temă antică, veți dori să consultați acest joc de varianță medie. aztec power de Novomatic are un RTP de 95.25% și se mândrește cu grafică impresionantă de înaltă calitate 3D. Explorați cultura bogată a vechiului azteci și descoperiți o sumă ascunsă de comoară secretă. Acest joc poate înmâna recompense puternice, ajungând la un atotputernic 100.000x miza ta.

Verdictul nostru final și mai multe jocuri cu sloturi aztece

Chiar dacă ați jucat o mulțime de sloturi tematice aztece, aztec power de Novomatic este un joc demn de verificat. Este un joc de varianță medie care oferă până la 100.000x miza dvs. și până la 25 de linii de plată diferite pentru a face acest lucru. În ceea ce privește graficele, imaginile 3D scor ridicate și permit jocului să iasă în evidență printre concurenții săi. Include caracteristici interesante precum Scatters and Wilds și șansa de a câștiga până la 20 de rotiri gratuite. Jocul Gamble și funcția unică de linie electrică oferă câțiva multiplicatori solizi care vă pot ajuta să câștigați plăți mari. Aspectul simplu și jocul direct permit tuturor jucătorilor să experimenteze fiorul aztec power jocuri mecanice.

Dacă sunteți fan al jocurilor aztec, puteți consulta și slotul de comori Aztec. Oferă până la 900.000 de monede masive și o varietate de caracteristici interesante. Sau, dacă sunteți în căutarea a ceva diferit, puteți consulta slotul Royal Treasures. Royal Treasures include palate împrăștiate, coroane sălbatice, multiplicatori și un premiu de jackpot de 900.000 de monede. Veți găsi toate acestea Novomatic Jocuri la oricare dintre cazinourile noastre online recomandate. Vezi lista noastră.

Partenerii cazinoului