Aztec Treasures Slot

Betsoft

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

Betsoft

RTP

93.01%

Jackpot

Da

Volatilitate

Scăzut

Bonusuri

Da

Câștig maxim

800.000.00 USD

Subiect

Bijuterii, junglă, aztecă

Aztec Treasures

aztec treasures Revizuirea sloturilor online

Un element de bază în Betsoftcolecția de jocuri a lui, the aztec treasures slotul a servit jucătorilor online de ani de zile alături de alte sloturi mai vechi din studio, cum ar fi Slotfather sau mad scientist. Aducând un omagiu civilizației aztece, dar într-un mod distractiv și unic, acest slot este plin de simboluri animate, personaje 3D vorbitoare și jocuri secundare cinematografice. Cu cele 30 de linii de plată active, gama de bonusuri și un joc cu variații reduse, aztec treasures vă poate oferi o mulțime de premii în timp ce jucați pe bani reali, până la 45.000 de monede pe rundă!

O varietate de funcții, inclusiv jocuri cu rotiri gratuite, runde bonus click-me, role de simboluri wild și multe altele, creează emoție pe măsură ce joci. Cu toate acestea, din păcate, veți putea să vă bucurați doar de aceste caracteristici pe dispozitivele care susțin Flash, deoarece acesta nu este un joc de sloturi HTML5.

Cum să joci aztec treasures Slot online

Nu trebuie să știți multe despre slot -urile pentru a vă bucura aztec treasures Pentru că acest slot poate fi jucat cu ușurință chiar de jucători noi. Înainte de a începe, mai întâi utilizați cele trei controale de pariuri din stânga pentru a regla dimensiunea monedei, selectați-vă liniile de plată și reglați-vă pariul pe linie. Deoarece slotul vă oferă o șansă unică de a alege ce linii de plată pe care le plătiți, puteți chiar să îl jucați pentru cât mai puțin 0.01 credite pe rundă, la care ne -am așteptat BetsoftSloturile lui. Dar dacă doriți să pariați mai mult, aveți și o gamă largă de mize din care să alegeți, până la maximum 150 de credite.

După ce ați terminat de ajustat pariul, trebuie doar să faceți clic pe Controlul Spin pentru a începe să câștigați bani reali. Puteți colecta plăți potrivind până la opt simboluri, toate oferind premii care sunt prezentate în monede. Aceste premii depind de pariul dvs. pe linie și pot crește sau scădea împreună cu acesta. Așadar, dacă pariați miza minimă în timp ce jucați pentru bani reali, plățile vor începe la 15 monede pentru trei pictograme potrivite și vor merge până la 300 de monede pentru cinci dintre simbolurile de top plătitoare. Dar dacă te joci cu pariul maxim pe linie (cinci), vei putea solicita returnări mai bune, cele care variază de la 75 la 1.500 de monede pe secvență.

Ca unul dintre cele mai vechi sloturi lansate de studio, aztec treasures nu a fost actualizată cu o versiune"To Go" prietenoasă cu mobil Betsoft Jocurile au. Prin urmare, acest slot este disponibil numai pentru dispozitivele care acceptă Flash - o listă care exclude majoritatea dispozitivelor mobile iOS și Android Mobile.

aztec treasures Caracteristici și rotiri gratuite

Comorile din satul aztec sunt împărtășite doar celor care se potrivesc cu simboluri împreună. Pentru a câștiga niște bani în timp ce jucați în numerar real, va trebui să colectați combinații de trei, patru sau mai multe simboluri potrivite pe o linie de plată activă, începând de la prima tambur și continuând spre cea mai dreaptă. Cei mai buni câștigători sunt șeful aztec și doamnele - simboluri care pot plăti premii de până la 1.500 și, respectiv, 1.000 de monede.

Cu toate acestea, acest joc nu se referă doar la premiile sale obișnuite, ci și la bonusurile sale. Există cinci runde bonus de care te poți bucura la slot, fiecare oferindu-ți ceva diferit. Colectați pietre prețioase pentru a intra în aztec treasures caracteristică sau bonusul Secret Room sau colectați simboluri de colibă și geckos pe o linie de plată activă pentru a câștiga jocuri secundare suplimentare și rotiri gratuite. Și dacă chiar vrei să-ți dai un impuls fondului tău, ai grijă la simbolurile aurii ale calendarului aztec. Trei sau mai multe dintre aceste simboluri pe o linie de plată activă pot declanșa o funcție de câștig instantaneu click-me, unde puteți colecta până la 20.000 de credite instantaneu.

Pe lângă aceste jocuri secundare, slotul are și două bonusuri cu simboluri wild de care te poți bucura în timpul jocului de bază. Obțineți un simbol lance în orice poziție, iar simbolul va fi împușcat pentru a-l transforma într-un simbol wild. Și dacă colectați șeful aztece înconjurat de cele două doamne pe tambururi două, trei și patru, iar pe linii de plată una, două sau trei, șeful va primi un sărut și va transforma întreaga tambur de mijloc într -o coloană de sălbăticie, dând tu o lovitură la declanșarea mai multor premii bonus simultan.

Caracteristici de slot

aztec treasures Verdict și sloturi online similare

Oferindu-vă un joc cu varianță scăzută, pariuri de până la 0.01 credite și tone de caracteristici, aztec treasures este un joc pentru orice jucător casual. Dacă sunteți un fan al Slot Machines și căutați sloturi extrem de distractive pe care le puteți juca mult timp fără să riscați prea mulți bani, acesta este jocul dvs. Cu șapte funcții bonus și un jackpot de până la 45.000 de monede pe care le puteți banca dacă jucați în numerar real, aztec treasures oferă mai mult decât suficiente recompense pentru ca fiecare sesiune să fie în valoare. Și având în vedere rata mare de succes a jocului, veți vedea recompense care vă vor veni destul de des în timp ce jucați, chiar dacă majoritatea sunt probabil să fie plăți mai mici.

Pentru jucătorii cărora le plac sloturile care plătesc într -o manieră mai volatilă, Betsoft are o mulțime de alte opțiuni care pot fi mai potrivite pentru gustul dvs. Dacă doriți un slot similar, dar cu tambururi în cascadă, multiplicatori de plată și gameplay cu varianță medie, puteți încerca BetsoftHit Rook's Revenge - un joc de 25 de linii de plată care poate plăti până la 2.330.000 de credite pe rundă. Și dacă doriți ceva și mai volatil, puteți încerca, în schimb, mașina de slot cu gheară a tigrului, care vă oferă mecanici de 720 de căi, până la 96 de bonusuri de rotiri gratuite pe rundă și premii de până la 800.000 de monede. Consultați colecția noastră de sloturi online pentru mai multe alternative la aztec treasures Și găsiți tone de jocuri de sloturi de pe cele mai bune site -uri de sloturi online!

Partenerii cazinoului